אני לא צריכה לספור אולמות
העובדות מדברות בעד עצמן. תכלס אפילו אני לא יודעת כמה הופעות הוא סוגר בחודש כי זה המון (לפי העידכונים שלי בפייסבוק)
ואני מדברת על כמה שנים. הופעות עם הסימפונט רעננה במסגרת מופע שנסונים, הופעות בכמויות שאף יוצא כוכב נולד לא התברך בהן, ואני לא מציינת את זה בגלל שהוא היה תמיד הזמר החביב עליי שיצא מכוכב נולד אלא אך ורק בהתייחס לכמות ההופעות המתפרסמות הן בתקשורת הכתובה ובתקשורת האלקטרונית. גם אם המחזמר 'מי שחלם' לא הצליח מסחרית בגלל הנושא השנוי במחלוקת, הרי במחזמר החדש בהבימה (כמעט שפוי) הוא זוכה לביקורות נלהבות. בהתחשב בכך שהוא לא זמר מזרחי אלא זמר פופ מיינסטרימי, הרי שהוא המצליח והעסוק ביותר משאר יוצאי כוכב נולד.
עומר אדם אפילו לא נספר אצלי כיוצא כוכב נולד כי הוא רק הספיק להפציע שם והוא כבר פרש. הוא יכול היה להצליח באותה המידה גם בלי כוכב נולד כמו שאר "כוכבי" הזמר המזרחי הממלאים את קיסריה כמו פטריות אחרי הגשם. הזמר המזרחי בנסיקה ולא מהווה דוגמא לשום דבר אחר שאנחנו מכירים. צפיות היוטיוב לשירים של עומר אדם ודודו אהרון עולות פי אלף מונים על הצפיות שיש לאריק איינשטיין או לשאר אושיות הזמר הישראלי. אז מה זה אומר על עומר אדם או מה זה אומר על המאזין הישראלי? המוזיקה המזרחית מצליחה יותר, אז האם היא מוצלחת יותר? טובה יותר? איכותית יותר? לא. זה אומר שיש לה יותר ביקוש משכבות נרחבות יותר של האוכלוסיה.
בסך הכל ציינו כאן שהראל סקעת הוא המצליח ביותר מבין יוצאי כוכב נולד. אף אחד לא טען שהוא המוצלח ביותר. זה עניין של טעם.
אני מעריצה מספר אחת של מיי פיינגולד של מרינה ושל דיאנה גולבי ועדיין הן לא עשו כלום. זה לא מוריד מערכן בעיניי אבל כרגע הן לא נכללות בין המצליחים בתחום.
האם ליבי רן מצליח יותר? האם עידן עמדי מצליח יותר? תתני לי שם אחד של זמר אחד שיצא מכוכב נולד וסוגר אולמות ומופעים כמו הראל סקעת או מתקרב אליו.
דנינו מושמע בגלגל"צ לעיתים קרובות וגם רוני דלומי. אז מה? הם ממלאים אולמות? כמה ואיפה? איזה זמר מכוכב נולד מכר כבר פלטינה? אנא האירי את עיניי
ושוב, אני מדברת רק על יוצאי כוכב נולד. אני לא לוקחת את זה אישית, אלא זכרתי באופן מעומעם, אם זכרוני אינו מטעה אותי, עוד מתקופת פורום כוכב נולד המוקדם שאת היית מאוד לא מחובביו בלשון המעטה ולכן ציינתי זאת ולדעתי זאת הסיבה שאת מבלבלת בין מצליח למוצלח.