לא מסכים

האמת כואבת אה?

ואכן לא שמעת בעצתי ואף הגברת את כמות התגובות שלך בפורום. הצלחת אפילו להתעלות על עצמך ולהסביר למישהי שתתנסה בדמו, דבר שכולם יודעים שהנו הרסני מאחר והוא פוגם ביכולת המנטאלית אח"כ במסחר בכסף אמיתי. עד כאן תגובותי אליך, מעתה תרשום מה שאתה רוצה ותכפיש כאוות נפשך. סה"כ מצטער ששילמת 18000 ש"ח לתחום שבו השרלטנות שולטת. תבדוק כתבה שפורסמה בדה מרקר על המסחר במט"ח לפני כחודשיים ואז אולי תבין. לכל האחרים, שימו לב, מדובר בסוחר מט"ח מתחיל שעוד לא הבין מה הולך אז היזהרו מההמלצות שלו. הכי חשוב, שמרו על הכסף שלכם, יש תחומים אחרים במסחר יומי שעדיפים פי כמה ואינם נתונים לשרלטנות של חברות הפורקס. מתנות אין בחינם, תקראו את תגובות איש טוב אחד, הוא יודע על מה הוא מדבר.

webguy

New member
איש טוב אחד לא מאמין בניתוח טכני ..../images/Emo8.gif

מצטער ...סורי ....

webguy

New member
ועכשיו תראה כמה אתה לא מבין ..בטכני ..../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה ההבדל בין ניתוח טכני בפורקס לניתוח טכני של מניה ..או מדד..? בפורקס אפשר לנתח גם לטווח ארוך ..מי אמר שחייבים לסחור לטווח קצר ...? תחזור על החומר בתורת הניתוח טכני ....ותראה שהכל נתיח ...איפה שיש גרף במרחב ואפשר להעביר קווים .... זה נתיח ..!! אז למה אי אפשר להרוויח בפורקס ..? הרי רוב המסחר בפורקס בעולם זה על בסיס טכני .... או אחר שטוב גם למניות .. זה מסחר אטומטי של תוכנות ... אז לפני שאתה מבקר כדאי שתבין את מקור הכנוי שלך .. דמגוג ..!!!

webguy

New member
הנה דוגמא למסחר אטומטי מהיום ..

רק 3 חודשים ....מנסה לפתח ..משהו שיתן תשואה חיובית לאורך זמן ...עדיין חסרים משתנים והגבלות .. זו התחלה ... לא יודע אם זה יעבוד או ילך לפח ... אבל מנסים ... מי שלא מנסה לעולם לא ידע אם יוכל להצליח ..

אני למדתי את שניהם ומכיר טוב את ההבדלים

בניגוד כנראה אליך, אבל זה בסדר כי עדיין לא ענית על הטענות שלי לגבי המט"ח והשרלטנות של חברות המט"ח בארץ. זה שהשוק פעיל 24 שעות זה יעשה לך כסף (או שאולי אתה מהמר כבד וצריך את חמצן ההימורים 24 שעות)??? מה עם הטענה שכאן יש רק צמדים ולא כמו במניות שחברה עומדת בפני עצמה - כמובן לזה לא הגבת מה עם זה שבמט"ח זה משחק סכום 0 - כמובן לזה לא הגבת מה עם זה שבמט"ח האפשרויות הרבה יותר מצומצמות - כמובן לזה לא הגבת אשמח להרחיב לכל מי שעוד מתלבט למה לא להיכנס לשוק המט"ח, אלא כמובן אם אתם שייכים לקבוצה המכובדת של פראיירים שמתחלפים

asafoffek

New member
המשך תגובה

לי דווקא נראה שאתה פעם היית זה בצד השני והפסדת המון כסף או יותר נכול סחרת בצורה לא טובה והחלטת שהמט"ח לא טוב לאחרים בגלל שאתה סחרת לא נכון ככה זה נראה. לא הגבתי לדברים שכתבת בצורה מעמיקה כי אני לא מאמין בדברים שכתבת וכן זה נראה לי מיותר. אין בשוק המט"ח פרייארים יש לא זהירים , גרידים , חזירים או תגדיר אותם איך שאתה רוצה רק לא פרייארים אף אחד לא עושה את המסחר עבורם אלא מכשיר אותם באופן מקצועי או חלקי תלוי בחברות. מי שסוחר זה הלקוחות בלבד את המינוף הם עושים לא החברות את הלחיצה על הכפתור הם עושים לא החברות וכו". אז תעשה לי טובה לפני שאתה מקשקש כאן על תחום המט"ח תלמד אותו קודם כל ואחרכך תכתוב יותר.

webguy

New member
לא ענית לשאלה ...לא נורא ...

1. אתה טוען שחברות בארץ שרלטנים ....אז תפתח חשבון בחו"ל .. 2. מניה לא עומדת בפני עצמה .... מניה נמדדת לפי ביצועי החברות בתחומה .... אם חברות התרופות ירדו גם טבע תרד ... במשבר כללי כל המניות יפגעו מי פחות מי יותר .... 3. שערי המניות והמטח הם פונקציה של ביקושים ... 4. שוק המט"ח נזיל והיציאה היא מהירה ..במניות אתה עלול פשוט להתקע ... בלי יכולת לצאת אלא בקנס ענק עקב חוסר סחירות ... 5. אתה תלוי במנהל החברה ... במניה ..אם יטעה אז אתה מפסיד ..ראה אפריקה ישראל .. בקיצור ...בכל מגזר השקעה יש את החסרון והיתרון ... וכל אדם בוחר את המתאים לו לאופי ההשקעה שלו ....

אתה רציני?

1. סחירות נמוכה יש בארץ לא בארה"ב - אם היית לומד היית מבין שניתוח טכני מתייחס למניות בעלות סחירות גבוהה של כמיליון מניות ביום!, יש כאלה מאות בארה"ב, לכן גם תמיד יהיו קונים ומוכרים בכל שער... 2. מניה לא עומדת בפני עצמה? - באמת השטות המוחלטת ביותר ששמעתי מעודי, תבדוק לדוגמא כמה מניות תרופות היום, חלק ירדו וחלק עלו כמו בסקטורים אחרים. זה שיש לשוק ולסקטור השפעה זה עוד לא אומר לגבי התנועה של כל חברה בנפרד. 3. יש לי חשבון בחו"ל ובעמלות נמוכות ביותר. 4. אני לא תלוי באף אחד, אתה כנראה כן כי חברות המט"ח פשוט עובדות על אנשים והרפורמה הצפויה בשוק המט"ח שאני מאוד אבל מאוד מקווה ששמעת עליה תעשה סדר בשוק הפרוץ הזה. מעניין לאיזו חברה אתה שייך לא שזה כזה משנה, ברור שכן ואיש טוב אחד, אני שמח שיש עוד צדיקים כאן, תקראו גם את התגובות שלו.

webguy

New member
אהה הבנתי בארה"ב השוק אף פעם לא קרס ..

תשמע גם שם הייתי ...שם מניה יורדת על סנט פחות רווח בחצי ..... שוק אכזרי .... חותכים אז חותכים שם חד וחלק כמו סכין נופלת ..!! איפה שיש כסף תמיד יש שחיתות בצורה זו או אחרת ...גם בשוק המניות ..

שתי הקלישאות הכי לא רלוונטיות על הפורקס

אתה מזכיר לי את דברי משווקי הפורקס שתמיד משוויצים על הקשקוש הזה של שוק סחיר 24 שעות. נו אז מה? יש בזה תועלת מעשית למשקיע? בולשיט. את התוחלת השלילית של ההשקעה בפורקס גם 25 שעות ביממה לא יצליחו למחוק. שוק דו כיווני? נו באמת. אל תצחיק אותי. שום כלים ועזרה לא יעזרו. אין מושג כזה "מסחר בטוח". יש "הפסד בטוח". יש "הפסד איטי" יש "הפסד כואב" ועוד שלל סוגי הפסדים. אני אשמח אם מישהו כבר יכיר לי את "משקיע" הפורקס שסוחר מעל 3 שנים ויראה לי חשבון אמיתי עם רווח. כפי שהצהרתי בעבר, אני מוכן לתרום הרבה כסף בשביל הזכות לראות כזה. עוד לא ראיתי אחד בודד. רק דיבורים.

למעלה