לא מסכים

asafoffek

New member
לא מסכים

טל שלום , אתה סתם מטיח אשמות בשוק המט"ח כי נראה לי שאתה לא מבין דבר בעניין כי שוק המט"ח הוא במקרה השוק הכי גדול היום בעולם מעל 4 טרליון דולר ביום ואם הוא לא היה כזה אטרקטיבי מן הסתם הוא לא היה כזה גדול להבדיל משוק המניות הנסחר בערך 40 מליארד דולר ביום ( איזה הבדל ). 2. שוק המט"ח נסחר 24 שעות ביממה ואילו שוק המניות עד 16:30 בלבד. מסקנה:!!! 3. שוק דו כיווני . מסקנה:!!! בקיצור אנשים נכבדים קחו לתשומת ליבכם: נכון השוק לא קל למתחילים אבל בשביל זה קיימים הרבה כלים פיננסיים לעזרה ולמסחר בטוח , מעבר לזה הכי חשוב מי שמסכן את השוק זה הסוחרים שרוצים לאכול את העוגה והיא תישאר שלמה וזה לא קיים. ועודועוד... בהצלחה לכל מי שחושב שזה כדאי...

webguy

New member
אתה סוחר או מדריך בתחום ..?

זה שהשוק ענקי כי ברובו מופעל ע"י תוכנות של גופי השקעה גדולים .. אנחנו השחקנים הקטנים חלק קטן בעוגה .. גם שוק ההימורים הוא ענק ועצום .. אז ..זה אומר שזה רווחי לאנשים ..? השאלה האם האדם הקטן שאין לו כוח להזיז שוק כמו הגופים הגדולים וקרנות למניהם יכול להתמודד עם השוק ולהרוויח ..??? אז הגודל לא חשוב...............
חשובה האיכות של המכשיר והסיכון כפונקציה לרווח ... ובזה שוק המניות והאג"ח עם כל ההקפים הקטנים יחסית למט"ח יותר קל ... ההבדל הוא במנופים ..בפורקס צריך קצת כסף לעשות הרבה אם מצליחים ..במניות צריך הרבה כסף בשביל לעשות כסף ... ולכן זה מושך הרבה אנשים לפורקס .. ההשקעה הנדרשת בפורקס יחסית קטנה מאוד בהשוואה לאופציות אחרות ..!!

עכשיו מובן

מתגובה אחרת שלך כאן אני מבין שרק סיימת קורס, אז עזוב אותך מלהגיב כאן, עדיף שתתמקצע קודם. תעשה בדיקה קצת יותר מעמיקה אני רק יכול להצטער ששילמת 18000 שקל ומאחל לך שכנגד כל הסיכויים כן תצליח.

webguy

New member
לא צריך להגזים..

אני הגעתי במחיר מבצע ..גם הרבה ....אבל מה לעשות עם הביקוש המחיר עולה ... לא יודע למה ..? אבל זה המצב יש לקורס ביקוש .. דרך אגב אני רק 27 שנים בשוק ההון .... אז אדון ניתוח טכני ....גם זה למדתי ...תאמין לי אין כמו החושים בראים והנסיון ... ... המאסטר גורביץ קבל קבר את שוק המניות ל 600 לפני כחודשיים היום אנחנו כבר למעלה מ-1000 ..

בתגובה למעלה אתה מודה שאתה רק 3 חודשים במט"ח

אז תחליט מי אתה ומה אתה, עד אז תעשה טובה לכל הגולשים ותתרכז בדברים אחרים. ממלא את הפורום בשטויות שנובעות מחוסר ידיעה, סותר את עצמך בלי הרף ומתווכח בטיעוני סרק. לא שאני מאמין שאאצור אותך אבל לפחות הגולשים האחרים כבר בטח מזהים אותך ולא טורחים להיכנס לתוכן ההודעה. אני בשלי, ממשיך להזהיר אתכם משו"ק המט"ח , עברו לאפיקים אחרים ותהיו מאוד ביקורתיים לפני שאתם נותנים לשרלטנים לסנוור את עיניכם.

webguy

New member
תשמע פיון ..../images/Emo70.gif

אני לא ילד כבר 30 שנה בשוק ..... נכנסתי לנסות לאחר שדברתי עם אנשים שכן מצליחים .. למה אתה חושב שאי אפשר להמנות על 3% שכן מצליחים ..? בשבילי זה גיוון ...ואני מאמין שאצליח ...אם יש אדם אחד שמצליח בעולם בפורקס ..אז אני אהיה השני ..!!! כמה אנשים מצליחים בשוק המעוף ..? 5% אולי ...אז ...ואני שם כבר 10 שנים .. אם אתה רוצה לשווק משהו ..תפרסם באופן ישיר ..!! מה שאתה עושה זה מעשה לא אתי ... אתה תוקף תחום שמתחרה בתחום שלך ...!! תהיה גבר לשם שנוי .. ומבלי לפנות אליך לפרטי תגיד מה המניע שלך בפורום זה ..מאחר וזה לא התחום שלך ..?

webguy

New member
זה ישאר בסימן שאלה ..

מקסימום זה יהיה כאתגר אולי יוגדר כשעשוע .. אבל להפסיד כסף גדול במסחר זה בטוח אצלי לא יקרה ....!!

נכון אבל גם להפסיד כמה עשרות אלפי שח

כולל קורס של השרלטן ב-18000 שקל זה גם לא נעים. גם אם לא תפשוט רגל מזה.

webguy

New member
תמיד טוב להפסיד בהתחלה ..

הדבר הכי טוב שיכול לקרות למשקיע במכשירים מסוכנים זה להפסיד בהתחלה בשביל שיקבל פרופרוציה על התחום שבו הוא עוסק .... רווח בהתחלה מביא לידי רוממות רוח ואז הנפילה מגיעה ללא הכנה נפשית ..ועל זה תמיד נאמר מרווחים בכפיות ומפסידים בדליים ... והנה כמה מהדברים שדנים בקורס .. וחוזרים ומשננים ...,תבין החלק הטכני בפורקס הוא הקל החלק המנטלי הוא הקשה ..!! נדשמע הזוי ....חהחה ...אבל במעוף נתקלתי בזה כבר הרבה ..והנה קצת מפה ומשם ... לא להתרברב ..לא לחשוב שאתה מלך העולם .. לא להיות תאוותן לעוד ועוד ..להסתפק במועט ... לא להכנס מיד לאחר הצלחה לעסקה חדשה ... אין דבר כזה כמו ... " להוכיח עצמי " במקרה של הפסד - " להראות להם " ולהכנס שוב לעסקה נוספת ... הרגע ....יש לקחת הפסקות רענון ואסור להתמכר ..... יש להציב מטרת רווח יומי שמגיעים אליה יש להפסיק לאותו יום ...!! גם אם הרווח מושג ב10 בשעה אחת ביום ... בעצם ... האימון האמיתי הוא שליטה עצמית ונטרול רגשות ..אין דבר כזה ..... " להרוויח כבר משהוא " שמפסידים עושים פסק זמן מנתחים את הסיבות ואם צריך מורידים סכומי ההשקעה ....אפשר גם לחזור לדמו ולתרגל עוד .. זה בקיצור ..

הכל נכון רק שכשאי אפשר בכלל להרוויח

כל התובנות האלה רק יכולות לצמצם הפסדים אבל לא להעביר אותך לרווח. בדיוק כמו בקזינו. גם שם משמעת, צניעות ושליטה ברגשות ימזערו את ההפסדים שלך אבל אם תשחק מאות משחקים כנראה שתסיים מופסד בכל מקרה.

webguy

New member
מה ההבדל בין גרף של מניה לגרף צמד מטבעות ..?

מי אמר שאתה חייב לסחור בפורקס לטווח קצר ..? כמו שמשקיעים מעריכים שמניה מסוימת תתחזק כך אפשר לתת הערכה על מטבע מסוים לעומת השני ... באופן עקרוני אין הבדל ..!! הרי כמו שאתה מצפה למגזר מסוים של מניות יהיה ביקוש מסיבות כלכליות ככה כלכלה של מדינה מרמזת על המטבע שלה ... חוזקו וכוונו ...ריבית וכדומה ..!!

יש הבדל ענק. אתה מכיר מטבע שאתה יכול

להגיד עליו ש"בטווח ארוך" הוא מתחזק מול מטבע אחר או נחלש עם מגמה ברורה? שמת פעם גרף ארוך של דולר-שקל או דולר-אירו? ראיתי מגמה ברורה? לא, כי זה משחק סכום אפס. מטבע אחד מתחזק השני נחלש. לטווח ארוך אין תנודה ברורה. מניה להבדיל לטווח ארוך הגרף שלה יעלה משמאל לימין. יש חריגים אבל כך עובד השוק.

matan3000

New member
לא קיים כזה דבר יותר טווח ארוך

אני אומר את זה עכשיו החוקרים יסיקו את זה בעוד כמה שנים. טווח ארוך בבורסה שוק הון מטח וכו מת היום סוחרים בטווח קצר תעשה 15 פיפסים במטח על 80 אלף דולר ויהיה לך 500 שקל בכיס יומי.....

אני חושב שהמשבר האחרון הוכיח בדיוק ההיפך

המשבר האחרון מחק כמות ענקית של סוחרי יום, בין אם שורטיסטים, סתם שחקני אופציות וכו'. הוא בדיוק ההוכחה שלפעמים עדיף לשים כסף במניות ולהשתעמם 10-15 שנה רק לגמור עם הרבה יותר כסף בבנק, על פני השקעת זמן אינוספית במסחר יומי שלא תמיד נותן תוצאות טובות יותר. לרוב גם פחות מאחר ורוב סוחרי היום מפסידים (בשונה מהפורקס שם כל סוחרי היום מפסידים)

אולי תספר לי מה מגמת הדולר בטווח ארוך מול

השקל? עליה? ירידה? אני זוכר אותו ב-5 ש"ח וגם ב-3.3 ש"ח...אני זוכר פיחותי ענק באוקטובר 1998 ובאוקטובר 2002...בכמה הוא עלה בממוצע "בטווח הארוך"?

libertycm

New member
נכון, אלא אם תבחר את

"המשחקים" (טריידים) הכי טובים. הבעיה של סוחרים היא שהם סוחרים יותר מדי בלי לסחור אך ורק בטריידים עם ההסתברות הכי גבוהה להצלחה

libertycm

New member
רוצה להכיר את השרלטן שלימד אותי מקרוב?

בן אדם עם מוניטין בארה"ב בעל 30 שנות ניסיון במסחר (לא רק במט"ח). יש הרבה נוכלים בתחום הזה, זה נכון - אבל לפחות תתן כבוד לכאלה שעובדים קשה ושהם לא נוכלים, בבקשה לא להכליל

שמענו כבר על המשקיע עם המוניטין

אפילו רוב ה-CTA's אם אתה בכלל יודע מה זה, מתעסקים בחוזים עתידיים ורובם בחוזים על סחורות, מדדים (בעיקר מניות) וריביות ולא על פורקס. אז אני לא אומר שאין כמה בודדים בעולם שמרוויחים כסף מהפורקס אבל אני כן משוכנע שהם משמעותית פחות מ-1% ממס' המהמרים בפורקס בעולם.

למעלה