לא מסוגלת לקבל ``לא``

נעל

New member
לא מסוגלת לקבל ``לא``

מסתבר שבנות, כמו הקולגות מהמין השני, לא מסוגלות לקבל ``לא``. כמובן שזה קורה רק כאשר ה``לא`` הזה עומד בדרכן אל משהו נחשק מאוד (מה שאולי מסביר את עניין הסקס? ``לא``, זו סתם סטיגמה...). ממתקים, חנויות בגדים, עולם השוקולד, בשמים והדבר הנחשק יותר מכולם --- גלידה. התגובה, כיאה לתערובת הורמונית קצת שונה, ``לא`` מזכירה את תגובת הגברים במקום הכפייה מגיע התכמון. במקום הכח מגעי הקסם האישי. ובסוף - גלידה (כמובן). האמת שלאנשים ככלל, ל``לא`` הבדלי דת גזע ומין, יש בעיה הרבה יותר גדולה. ``לא`` רק שהם ``לא`` מסוגלים לקבל ``לא``, הם פשוט ``לא`` מסוגלים לקבל כל מה שהם ``לא``-רוצים (לשמוע). זה כולל גם כן, אולי, ``לא``-עכשיו ו``לא``-גלידה. אולי זה מה שגורם לכל צרות העולם, במקום טקט. נעל, לאחר ניסיון קשה, כואב וטעים, בסופו של דבר [הודעה סטיגמטית, וקצת דבילית, בהשגחת הבד``נ]

e-shfiyut

New member
מה זה בד``נ...

ומה גרם לא להבין את ההודעה... לא הבנתי כלום... הסביר עצמך... לירן

Black Star

New member
לא נכון!

אני אנסה להגיב למרות שלא הבנתי יותר מדי :) אני בהחלט יודעת לקבל לא. אני פשוט לא אוהבת את זה- ולא כ``כ רגילה לזה, מודה... הרבה יותר נוח להשתמש בכוחות שכנוע ולנצל אותם ולקבל מה שרוצים, לא? אבל זה ממש שטויות שבנות לא יודעות לקבל לא. כאילו, לעשות ת`הכללה.

MiSheL

New member
גם אני לא הבנתי בדיוק מה אתה רוצה ו.....

אני אף פעם לא אומרת לא לגלידה (טוב נו, כמעט אף פעם) זה טעים? נעל , הסבירי את עצמך כי לא הבנתי את הפואנטה ובעצם לא הבנתי כלום ! מישל

בלאונט

New member
התנועה לעלבונות כנים

זוהי תגובתנו הרשמית: הדברים אותן ציינה נעל בבהירות והבנה רבה לדעתי נובעים מכוח הרשע שמניע את עולמנו, הכובש המנטלי שהוזכר כבר בהודעת ההקמה של התנועה - טקט. כן, אנחנו ממשיכים לטעון שזה הגורם גם לבעיות אותן ציינה נעל אשר מטרידות כל גבר בחצי הכדור המערבי. הסיבה היא שאנחנו די לסביות ולא מסוגלים להגיד את מה שמתבקש מהמצב. בתגובה לבקשה החוזרת לגלידה אנו צריכים להבהיר לבת זוגתנו שהיא גם ככה שמנה מספיק וזה לא כדאי. בבקשת בגדים, יש לציין שאותו בגד ספיציפי מבליט לה את השומה הענקית בגב. טוב, אז נכון שזה לא בדיוק ``עלבון כנה``, אבל זה בכל זאת מצחיק מאד. ;)

נעל

New member
אדם אחד

שמצא את עצמו במסעדה יוקרתית עם דייט, אבל בלי הרבה כסף, תמצת את זה יפה מאוד: ``ומה בשבילך, שמנמונת?`` מוכר? אולי. נעל לא יודעת עד כמה הבדיחה מוכרת, אבל המשפט לא רע בכלל... לאנשים עם קצת רוע. נעל ;-)

dean

New member
נעל מיי דיר.. תרחיב את אוצר המילים

קיבינימט כמה פעמים עוד תגיד את הצירוף ל-א ?!

V. Ghost

New member
ואם הכל היה ``כן``תחשבו.........

באיזה עולם את רוצה לחיות ? בעולם שהכל מותר אפשרי לפי הרצונות שלך לא היית מעריכה כלום,כי לא היית יודעת מה זה ``לא``וחלק נכבד מההנאה היא לעשות משהו שהוא ספק כן וספק לא-כל עוד זה בגבולות הטעם הטוב ו`לא ` טעם של גלידה Visible Ghost

MajoR_ToM

New member
קיראו לי דביל אבל

לא הבנתי כלום לא , כן , לא , אולי ,כן , למה לא , ואולי בעצם

למעלה