לא מסוגלת ללמוד..................
כתבתי בפורום אחר על בעיית המשמעת העצמית שלי אבל נזכרתי שיש לי גם אתכם
אם לא אכפת לכם שאני עושה copy ו- paste? זאת ההודעה: אין לי משמעת עצמית. אפילו לא גרם קל ממנה. שתי דוגמאות פעוטות: אני בלימודים יש לי שעתיים חופשיות, אני מתכננת לפצוח בהכנת תרגילי הגשה אבל אני מוצאת את עצמי גולשת באינטרנט בחדר מחשבים אני בבית יש לי טריליוני עבודות, אני עושה ה-כ-ל, רק לא את מה שאני חייבת לעשות. <מסוגלת להיות עם הפיג'מה כל היום ו"לרדת" על הסלסלות של פסח + צפייה בתכנית הוטרינרים של ערוץ 8 > אני אפילו חושבת על נטישת הלימודים לאנחות. אין לי שום "שוטר" פנימי, זה שהיה לי.. מזערתי אותו כ"כ שהוא מצייץ: יאללה לעבודה! היום נגמר ולא עשית כלום!! אני פשוט מגביהה קצת את הווליום בטלוויזיה.. יכולים להלוות לי את שלכם? ואני לא יודעת למה זה ככה.. כי אם למשל היה לי תינוק, והוא היה בוכה, אז הייתי ישר רצה אליו ונותנת מענה לכל בקשותיו.. כי אני חייבת.. אבל מה עם החובות שלי כלפי עצמי? למה אני פוסחת עליהם? עוד מעט גם אני אבכה.. ולא נראה לי ש-
יעזור במקרה שלי... ותוספת קטנה בשביל הפורום היקר הזה..... אני כל הזמן *מרחפת*, במקום לעשות מטלה מאוד חשובה אני מסוגלת לחלום בהקיץ, או לעזוב את הword לטובת משחקים מטופשים במחשב, שבשום פנים לא יקרבו אותי לכיוון התואר הייתי שאפתנית פעם..... אני יודעת שכתבתי לכם על זה בעבר, אבל... תודה על כל עצה
כתבתי בפורום אחר על בעיית המשמעת העצמית שלי אבל נזכרתי שיש לי גם אתכם