לא מסוגלת ללבוש לבן

הל

New member
לא מסוגלת ללבוש לבן

אני קונה רק בגדים בצבע כהה -שחור,חום וכו´.. פשות לא מסוגלת ללבוש משהו בהיר. בבגדים בהירים אני מרגישה כמו פרה שמנה ולא מסתכלת על עצמי בראי.. מישהי מרגישה כמוני?

may24

New member
גם אני....:(

ומשום מה תמיד דוחפים לי חולצות לבנות כי יש לי שיער שחור פחם אבל אחרי שאני קונה אני מצטערת על זה כי זה תמיד מבליט את כל השומנים

חבי

New member
ואז מה...

כל חיי אני צריכה להתלבש ככה בשביל להסתיר את השומנים?!

אבל...למה??

אני לא מבינה את זה...לבן שקוף זה אכן משמין אבל לבן אטום לא משמין בכלל. זה היה שוק גם בשבילי אבל קניתי לא מזמן חולצה לבנה מחוייטת מבד לבן אטום בג´אמפ אני מתה עליה למרות שהיא גם לבנה וגם צמודה. זה עניין בעיקר של גיזרה וסוג בד- לא של צבע

הל

New member
גם לי כולם אומרים

מספיק עם שחור, שבשחור פנים שלי נראות חסרות צבע...אמא שלי אומרת שאני בעוול מתמיד... אבל אני לא מצליחה להסתכל על עצמי בלבן-כזאת שמנה...

DREAM111

New member
מבינה אותכן אבל .........

צריך לעשות את השינוי. אני שנים לבשתי רק שחור כחול כהה ירוק כהה בורדו וצבעים כהים. היום הארון שלי ססגוני וצבעוני מלבן ועד סגול ואדום בז וכמובן שחור שלא נפרדים ממנו. עד שלא ניסיתי לא הבנתי כמה לבן יכול להיות מחמיא רק צריך לבחור את החולצה או המכנס המתאימים לכך. אני קניתי חולצת שיפון לבנה עם גופיה מתחת שמאוד מחמיאה ואני שמחה על הקניה. בכלל אני מגוונת בצבעים ומנסה כל הזמן דברים חדשים בלי לחפש את הכהה והאפל.

גמני שנים הלכתי עם שחור

עד שפשוט נמאס לי !! היום אני מנסה לגוון, נכון שצבעים ממש בהירים משמינים, אבל במילא אני שמנה,גם עם שחור !! אז אני לובשת בגדים בכל מיני צבעים ומרגישה הרבה יותר שמחה.

דנה012

New member
אני לובשת ה-כ-ל!

אפילו טווין-סט לבן שקניתי במתאים לי, והוא מקסים לטעמי..

סיפור מוכר....

אני עשיתי לאמא שלי גמילה (עדיין בתהליכים אבל מצליחה...) משחור- אפור כהה- שחור פחם- שחור דהוי- כחול כהה- כחול נייבי- וזהו. אני גאה לבש שלפני כמה זמן היא אפילו קנתה גופייה (ללבוש מתחת לג´קט שחור כמובן) בצבע כתום-אדום עם נצנצים!!!אמא שלי!!! זה בולט בארון שלה כמו אני לא יודעת מה אבל זה צעד חיובי בהחלט ויש לה אפילו חולצה לבנה ושלוש חולצות אדומות וכמה דברים ירוקים...הצעד הבא- תכלת...כדי שיהיה לי מה לגנוב לה מהארון :)

עופר 123

New member
נקודת מבט אחרת....

שחור הוא אמנם צבע "קלאסי", אבל שחור הוא גם צבע של אבל, הוא צבע שמשדר הסתגרות ואי-רצון לתקשר עם הסביבה. בחורה שלובשת רק שחור לא ממש משדרת אופטימיות ושמחת חיים, לפחות בעיני. שבת נפלאה,
עופר

צודק מאה אחוז

בגלל זה אני כבר לא הולכת עם שחור. לפעמים משלבת. חוץ מזה , זה נכון ששחור מרזה,אבל עד כמה ??? אני נראית שמנה בכל מצב.

DREAM111

New member
היי עופר שמחה לראותך כאן. ../images/Emo13.gif

האמת אף פעם לא חשבתי על הקטע כמו שאמרת ויש בו משהו מעניין. השארת לי חומר למחשבה.

pazitr

New member
אני לבשת לבן וורוד...

וכחול בהיר וסגול ולילך ואת כל הצבעים שבעולם... אני שמנה אבל מגיע לי להראות טוב... שחור אני מוכנה ללבוש רק בערב ליציאות... כולם תמיד מחמיאים לי כשאני לובשת ורוד ומציינים איך איך אני ניראת מצויין באדום..כמובן שבחורף ניתן ללבוש יותר חום שוקולד או ירוק בקבוק, בורדו או סגול... מי שלפי טבלת הצבעים שלה צריכה ללבוש בהיר שלא תתבייש - עדיף ללבוש בגד בגזרה מחמיאה וצבע שמשקף את צבע הפנים והשער ולא ללבוד כהה רק כי זה כביכול מרזה אבל יוצר השתקפות אפורה לעור הפנים.

צאי מהבועה של "אני שמנה"

תלבשי לבן תלבשי סדינים תקני את הבגדים שלך במחלקת אוהלים בריקושט והכי חשוב תהיי גאה גאה גאה גאה !!! את שמנה וזה יפה לך, אני שמנה ושכולם יקפצו אני שמנה ומי שלא אוהב את עצמי ככה שלא הסתכל אני שמנה ואין כמוני

agd

New member
כן! גם אני אוהבת בגדים כהים. ../images/Emo140.gif

ומרגישה בצבעים האלה הכי טוב. האמת היא שכולם מדברים על זה ולא מבינים אותי. וכאן אני פוגשת בעוד מישהי שמרגישה כמוני וזה מנחם אותי. (ולא שאני דופקת חשבון לאנשים).

למעלה