לא מסוגלת יותר

אם אין לך סבלנות

לפונים זה סימן מובהק שהגיע הזמן לקחת חופשה. את חייבת שינוי כיוון, התמסרותך לעבודת הקודש כאן בפורום פשוט שוחקת את עצביך <הרופפים במילא> עד היסוד.
תנסי מפעל להרכבת ארגזי קרטון. או משהו. כל דבר שירחיק אותך מאינטראקציה קרובה מדי עם בני אנוש
.

lalush3

New member
עצביי הרופפים?

נראה לי שאת טועה!

זה לא שאין לי סבלנות,
כאשר אני מרגישה שמזלזלים בי או במה שאני אומרת כי אני יודעת מה אני אומרת
אז כן אני אגן על עצמי,
ואני לא אכנס למלחמות כמו שאת או אחרים רוצים,

אז בבקשה לא לזלזל באף אחד כי הגלגל מסתובב ופעם אתה למעלה ופעם אתה למלטה
אז תחשבי על זה...

את בסדר גמור

אפילו יותר מבסדר
.
הגבתי לקארניו שבמסווה של 'עזרה' שפכה עליך רעל טהור, מן משחק מעוות שלה עם עצמה על חשבון הפונים, לעשות להם מסיבת הפתעה של גידופים, דחייה וגועל נפש
.
ואת אכן התמודדת עם זה בצורה מעוררת הערכה
.

lalush3

New member
יו אז אני ממש מצטערת

אני לא הבנתי אותך נכון,

קבלי התנצלותי הייתי בטוחה שזה מופנה אליי
:( סורי!!!!!!!!!!!!!!!!

newron26

New member
כנראה שהיחס הזה הוא לא מהיום ...

את צריכה למצוא מישהו בכדי לעזור לך להחליט אם זה מתאים לך כל סיפור הנישואין הזה ...

למה בדיוק את נשארת ?
איפה התמיכה שאת מקבלת ממנו ? הוא בטוח יודע שילד זה סיפור של שניים ... אני מניח ...

מה טוב לך באת מעדיפה להישאר - את יודעת שנישואין זה בחירה כל יום מחדש ...

מה יש לך להפסיד אם תצאי מהקשר ?

lalush3

New member
אני אפסיד אותו

אני לא רוצה לצאת מהנישואים האלה אני רוצה לשמור עליהם כי זה חשוב לי מאד!!!!!!!!!,

אני גם יודעת שכשהעיניינים יסתדרו גם הזוגיות שלנו תראה אחרת,
וחוץ מזה יש לנו ילד בן 3 שמאד קשור לשנינו...

lalush3

New member
אולי מישהו יכול להמליץ

לי על פסיכולוג\ית ששייך\ת לכללית?

אשמח שאני לא אפול על מישהו שלא מבין כלום!!!!!!!

כספרי

New member
פרה פרה, קצת סבלנות ויהיה בסדר

יקירתי,
קודם כל לנשום!
ועכשיו, יש לי אלייך 4 שאלות (את יכולה לענות לי או לעצמך, זה לא ממש משנה). ולאחריהן 4 תשובות.
השאלות:
1. מה בדיוק מפריע לך בכך שבעלך "הופך כל זבוב לפיל"?
2. האם את אוהבת אותו? האם את באמת אוהבת אותו ותעני בכנות.
3. איך את יודעת שאת אוהבת אותו?
4. מה בדיוק את עדיין אוהבת בבעלך?

התשובות:
1. תני לעצמך ח"ח על כך שאירחתם, כזוג, זוג חברים אחר. יופי! ועכשיו: אם אירחתם זוג חברים ונשארה שקית זבל, שבעלך אינו יכול להוריד מסיבות מובנות, ואת אינך רוצה להוריד, זו בעיה שלך. זה עניין שלך. זה לא עניין של בעלך. תנשמי עמוק. תתעלמי. אם הוא ביקש ממך לזרוק את הזבל, את כאדם חופשי, זכאית להשיב שאינך רוצה לזרוק את הזבל כעת. השיבי בטון הכי רגוע, בטוח בעצמך, שלם עם החלטתך. אם את שלמה עם החלטתך, את יכולה להסביר את עצמך - אם יקבל את ההסבר או לא זה לא עניינך. זו כבר בעיה שלו. שיתמודד. שיתעצבן, שיצעק. אם הצעקות לא נעימות לך שימי אטמי אוזניים, לכי לחדר אחר, שימי אוזניות, קפלי כביסה, לכי לקרוא ספר. אמרי לו: אני מבינה שאתה רוצה שאזרוק את הזבל, אבל אני החלטתי אחרת, כאשר תירגע אשמח להסביר לך את החלטתי.
2. תני לעצמך ח"ח על כך שהכנת פיצה משפחתית! ועכשיו לעניין: אם את מכינה פיצה ולבעלך יש טענות על אופן הכנת הפיצה, הוא יכול להכינה בעצמו או לשתוק. הוא לא יכול לתת לך הוראות, את לא רובוט ואת לא הוא. לעולם אתם תעשו דברים בצורה שונה. ולכן אם הוא מעיר לך הערות תוך כדי, מצאי בתוך עצמך את הנקודה הזו שאת שלמה עם עצמך, עם כך שאת רוצה להכין פיצה למשפחה שלך, עם הכוונה הטובה שיש לך באותו רגע כלפיו, כלפי הילד, כלפי עצמך. כאן בחרי באחת משתי האופציות: מענה רציונלי רגוע ובטוח בעצמך, כגון: "אני מבינה שהפיצה חשובה לך ואתה לא רוצה לבזבז אוכל, אבל אל תדאג, הפיצה לא נהרסה". לא משנה כמה הוא רותח, אל תיגררי לאותו תבשיל רותח. האופציה השנייה: הומור. הומור עוזר לצאת ממצבים קשים, ואת יכולה להבחין מתי אפשר להשתמש בו. למשל תוכלי לומר: "כן, פיצה פרווה זה לא מה שהזמנו היום". ככל שתעשי יותר ויותר שימוש בשתי הטכניקות הללו לתקשורת עם בעלך, את תשימי לב שהנידנודים שלו הולכים ופוחתים.
3. אם בעלך רוצה להישאר בערב החג בבית, זה עניין שלו ובעיה שלו. יקירתי זה לא קשור אלייך. זו בחירה שלו ואת לא יכולה לשנות אותה. שיישאר. אל תריבו על זה, אל תריבי איתו לפני היציאה ולא לאחריה. אל תגידו לו שהוא הפסיד, שהיה כיף או שכולם שאלו איפה הוא. אמרי לו: "אם זו הבחירה שלך, אני מכבדת אותה". כאשר את חוזרת התנהגי כרגיל.
4. קבלי עוד ח"ח על הנסיעה המשפחתית לנופש! ועכשיו לעניין: אם בעלך אומר שהילד יכל ליפול (חס וחלילה), שיגיד. אל תגידי לו "עד שלא פתחת את הפה הכל היה בסדר" כי עכשיו את מאשימה אותו, בדיוק כפי שלא אהבת שהוא עשה לך. אם את יודעת שאת אמא אחראית, פשוט המשיכי בשלך. אינך צריכה להסביר את עצמך. יכול להיות שבטחון עצמי נמוך הוא שגרם לך להגיב אליו באותו רגע ולהצדיק את עצמך.
אם ידיו של הילד נתפסו בין הדלתות של המעלית זה באמת יכול להיות מסוכן. אבל זה לא אומר שום דבר עלייך כאמא.

ולסיום סיומת, גם אני בעד טיפול, לא משנה מאיזה סוג. בהצלחה.

lalush3

New member
אפשר להתפוצץ

איך אפשר להעדיף משחק כדורגל עך פני משפחה אני לא מבינה את זה...

בסה"כ משחר wtf

ביחוד שהבן אדן לא היה איתנו כל החג הזה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה