לא מסוגלת יותר

lalush3

New member
לא מסוגלת יותר

אני ובעלי יחד כמעט 8 שנים בשנה אחצי האחרונות זה נהיה סיוט מהלך!!!!!!!!
על כל דבר הוא רב איתי עם כל דבר שאני עושה יש לו בעיה, אני אתן כמה דוגמאות:
1) אירחנו היום זוג חברים ונשארה שקית זבל שבעלי ביקש שהוריד לפח (הוא לא יכול הוא נקע את הרגל), אז הסברתי לו שבשעה12 וחצי בלילה אני לא רוצה להוריד אותה כי לא נעים לי, הוא אמר שהוא יושב בחלון והא מסתכל אז הסברתי לו שזה לא משנה אני לא רוצה לרדת בשעה כזו למטה וכובן שהוא התחיל לנתעצבן ולהגיד לי שאני מדברת שטויות ו(השארתי שקית שלמחזור נייר) כי לא בא לי להתחיל להתעסק עם הזבל בשעות כאלה
2) הכנתי היום פיצה והילחד שלנו עמד לידי וביקש לשבת על השיש אמרתי לקטנצ'יק שהוא לא יכול ואין מספיק מקום ואז הוא נגע בגבינה ולקחתי לילד את הגבינה מהיד הטענה שאני צריכה אותה(וזה אכן נכון) אז בעלי התחיל להתעצבן שאני אדישה ושאני לא שמה לב למה שקורה ושאם הוה היה שופך את הגבינה לא היתה לי גבינה וכו' וכו' אז אמרתי לו שזה לא קרה ומה אתה הופך כל דבר לסיפור(לא מבינה מה הבעיה)...
3) האחים שלי מתחזקים בתורה וכבר לא כיף לנו ללכת להורים שלי כמו פעם אז עכשיו הוא תופס תירוץ בזה שאם לא עשיתי מה שנח לי(הכוונה לשקית זבל שנשארה) אז גם יעשה מה שנח לו וישאר בבית בערב חג זה לא מעניין שישאר הוא נשאר בבית לבד ואני עם המשפחה שלי נהנת
אני לא מבינה מה ההסרט ע מה כל הבלאגן למה זבוב הופך לפיל!!!!!!!!!!!!!!!
4)נסענו למלטה בראש השנה וביון הראשון אני והילד ישבנו במרפסת והוא ישן הכל היה בסדר עד שהוא קם לשניה ושאל אותי שאלה ובאותהש שניה הילד נכנס למרפסת אז הסברתי שלו שבגללש הוא שאל שאלה אז עניתילו והתנמהמתי עם הילד אבל עדיו ראיתי שהכל בסדר עם הקטנצ'יק אבל בעלי עדין מתעקש שהוא יכל ליפול אז אמרתי לו שעד שהוא לא פתח את הפה לא קרה כלום(ובאמת לא קרה כלום), בהמשך הטיול היד של הילד נתפסה בין הדלתות של המעלעית ולא שמתי לב (אני לא טמרתש זה בסדר ושהתנהגתי כמו שצריך) והילד החזיק את היד שלי ולא שמתי לב כי כנראה חשבתי על משהו או משהו כזה ואני לצערי לא יודעת חהגיב במצבים כאלה אז הוא לקח פיקוד כמובן שהוא שומר לי את זה חזק ומאז אנחנו בקושי מדברים,,,
הוא מבקש שאני אלך לפסיכולוג כדי לטפל בעצמי אני כבר לא חושבתש אני צריכה אני חושבת שאנחנו צריכים לפרק את החבילה כי אי אפשר לחיות ככה שכל דבר שלא מוצא חן בעיניו הוא יהפוך לריב וימרר לי את החיים ויהפוך את זה שאני לא בסדר...

אנא עצה לחפני שאני שוברת את כל הכלים...

הוא לא סובל אותך כרגע. כל מה שאהב בך

הפך עם הזמן לזניח וכרגע הוא רואה רק חסרונות.
נראה לי שקצת מאוחר לתיקונים.

תמיד יש אפשרות שאני טועה, אבל אז צריך לעשות משהו יותר רציני מלפנות לפורום.

lalush3

New member
נוסעת בזמן אחר

כמו מה?
הוא אומר שהוא רוצה להישאר איתי ושהוא אוהב אותי

כל מהשאת מתארת הם סימפטומים

ולא המחלה עצמה. כלומר, הוא מחפש אותך על קטנות אבל מאחורי זה יש משהו גדול.
תספרי קצת על דברים מהותיים בחייכם: המצב הכללי, המצב הכלכלי, חיי המין.

lalush3

New member
מיציפיצי 1

המצב הכללי לא טוב אני כל הזמן רבים, על כך דבר אולי כדאי שאני אציין שהוא פרקטציוניסט, לוקח כדורים נגד חרדות כי לפני 3 שנים כמעט הוא עבר תקופה של חרדות מאד קשה,
הוא אומר שאני קודם כל מרצה את כל מי מסביב ואחרי זה אני חושבת עליו כאילו בסדר עדיפויות שלי הוא אחרון וזה מתבטא בעיקר סביב ההורים שלי!
לפני שנתיים גרנו אצל ההורים שלו במשך 4 שנים גדלנו שם את הילד שלנו עד גיל שנה ולי היה מאד קשה לגור בשם בשנה האחרונה כי אמא שליו כל הזמן אמרה לי אל תעשי ככה וכן תעשי ככה וכל הזמן שאמרתי לו על זה אז הוא אמר שהוא לא רוצה להתערב בנינו עד שהוא הרגיש על בשרו מה שעברתי

המצב הכלכלי לא מיודע מה עד לפני שבוע הוא עבד בעבודה שניה כדי לשםר את המצב,

חיי מין אף פעם לא היו בשמיים תמיד זה בא ממני ולא ממנו הפעם האמרונה שהיינו יחד זה היה לפני חודשיים!,

הוא עבר קואצ'ינג ולי זה סיוט הקואצ'ינג שהוא עבר אנחנו לא מדברים באותה שפה,
על טיפול זוגי אין מה לדבר בכלל

אז אני לא יודעת מה לעשות :(

מה אני עוד יכולה לספר?

''טיפול זוגי לא לעניין..לא מדברים אותה שפה''?

את כותבת ''אנחנו לא מדברים באותה שפה, על טיפול זוגי אין מה לדבר בכלל''. אם כך, זה נס בכלל שהחזקתם שמונה שנים. תתחילו לתכנן פרידה יפה.

lalush3

New member
אולי לא שמת לב

אבל רשמתי שזה קרה רק במהלך השנתיים האחרונות לא כל ה8 שנים שאנחנו יחד,

אני מאמינה שלכל זוג יש עליות וירידות

אני רק מקווה שיש לבאר שלנו תיהום כי אם לא הדרך חזרה תהיה ארוכה אם בכלל תהיה!

זה קרה מאז שהעזתם לעזוב את בית הוריו. אולי

תעברו לגור קרוב יותר אליהם? השאלה היא איך תקבלו החלטה כזו כשאיבדתם את השפה המשותפת.

lalush3

New member
אנחנו גרים לבד

במרחק של 7 דקות הליכה ברגל מהם ככה שזו לא הבעיה!

לדעתי אם לא תציבי גבולות הוא ימשיך לרדת עליך

את צריכה להתנות את המשך הקשר שלכם בתנאי נחרץ שהוא מפסיק "להתעלל" בך, לרדת עליך בכל נושא . אם לא תהיי אסרטיבית כל החיים הוא ירד עליך ויבקר את מעשייך ישלול את דעתך . הוא רוצה אישה כנועה ואני התרשמתי שאת לא הטיפוס הכנוע ואינך צריכה להיות כזו.

סטנגה Joe

New member
הא צודק

את צריכה ללכת לטיפול.
כדאי לך מאוד.
הוא עושה ממך מן סוג של שק חבטות/ילדת כאפות על בסיס קבוע.
באופן כללי זה לא נישמע לי טוב.

אולי כדאי לך לעבוד על האסרטיביות שלך ולצאת מעמדת ההתגוננות.
כשלא תהיה שם יותר תוכלי לראות אם היחסים האלה, הזוגיות הזאת בכלל מתאימים לך ובהתאם לך להמשיך בה או שלא.

יש לבעלך נסיבות מקילות

לפי מה שכתבת הוא אובחן כסובל מחרדות ואף לקח כדורים במשך שנים כדי להתמודד עם החרדות.

חלק מהדברים שהעלית פה קשורים במידה זאת או אחרת לחרדות שיש לו שמא הילד יפגע
מסבר שלגביך הוא פחות חרד, שולח אותך בשעות הלילה המאוחרות עם הזבל למקומות חשוכים שורצי חתולי טרף...

אל תתעלמי מהאמירות שלו שהוא אוהב אותך כי יתכן שהן לא אמירות סתמיות.

לאור ההיסטוריה החרדתית שלו הייתי מציע שבכל זאת תנסו טיפול מקצועי ששם גם את תקבלי כלים כיצד להתמודד איתו.

זה המינימום שצריך לעשות לפני שהולכים לפרק את החבילה אלא אם כן את סגורה עם עצמך שאת לא רוצה לתת צ'אנס לזוגיות הזאת.

בהצלחה

lalush3

New member
מיסטר גונס

אני בכלל לא שוללת אני לא מנסה ליפות אותי ולהפוך אותו למפלצת
אני רוצה להציל את הזוגיות בגלל זה אני שואלת ובודקת מכל הכיוונים(גם קואצ'ינג)

אני רק רוצה לדעת עד כמה אני לא בסדר בקשר שלנו
אם בכלל יש פה עניין של בסדר או לא

אף אחד לא מושלם

אפילו אני לא

לא צריך לחפש אשמים צריך לחפש פתרונות
המטרה של שניכם היא המשך הזוגיות והחיים המשותפים ועם זה צריך ללכת הלאה.

זה יהיה לא רציני להגיד לך מכמה שורות שכתבת איך לפתור את הבעיה
אפילו אנשי מקצוע מקשיבים במשך שעות לפני שמעיזים להציע פתרונות...

בתור התחלה הייתי ממליץ שתערכי איתו שיחה מעמיקה על תחושותיך וביחד תקבלו החלטות על ההמשך
בסה"כ ולהבדיל ממקרים אחרים בעלך מודע לזה שיש פה בעיה
אומנם הוא מציע שרק את תלכי לטיפול אבל זאת כבר חצי הדרך לצרף גם אותו והרי אתם זוג

לא יודע למה אבל אני אופטימי לגביכם
אולי זה בגלל שיצא לי לקרוא פה על מקרים הרבה יותר קשים ואולי אני סתם טיפוס אופטימי

בהצלחה

lalush3

New member
הי

אני בודקת כל מיני כיוונים כדי כן לשפר את היחסים!

אני רוצה להאמין שהאופטימיות שלך קשורה אלינו יותר מאשר לעובדה שאתה אדם אופטימי...

תודה על העצה

חד שמח :)

קארניו

New member
בעלך עושה לך טרור מילולי וברור שאי אפשר

לחיות עם מחנך קפדן שמעביר אותך סדרת חינוך מתמשכת ובלתי פוסקת.
מזלך שזיהית את עצמך כקורבן והגיע הזמן שתפסיקי את ההתעללות שלו בך לפני שזה יונצח לדפוס קבוע ביחסים שלכם
ואם זה ימשך , אז גם קיימת סכנה שהבן שלכם ילמד מאביו לזלזל בך ......

קארניו

New member
הולכים לטיפול זוגי

אצל פסיכולוג קליני המתמחה בטיפול זוגי ואם בעלך יסרב אז תלכי לבד בלעדיו !
את יכולה לגשת לסניף של קופ"ח אליה את שייכת כדי לקבל הפנייה למטפל ובכך להוזיל
את עלות הטיפול בצורה משמעותית .

למעלה