לא מסוגלת יותר..נשברתי:(

לא מסוגלת יותר..נשברתי:(

חבר שלי התגייס ב15..הוא כבר שבוע וחצי בצבא..בחיל הים.. ומיום ראשון לא ניפגשנו...הוא סוגר שבת...ככה ששבועיים לא ניפגש.. שבוע שעבר הוא חזר בשישי וגם היה לי קשה לא לראות אותו שבוע.. אבל עכשיו..!?זה שבועיים אני לא יכולה לעמוד בזה אני כ"כ צריכה איתו איתייייי.. אני כ"כ מתגעגעתתת.. יום שבת נהיה 3 חודשים ולא נהיה ביחד..:( אני לא מסוגלת יותר עם זה אני כל היום בוכה מגעגועים.. וגם הוא מת לחזור כבר ושנהיה ביחד אני יודעת שזה רק התחיל..אבל כבר נשברתי:( אפילו חברה נורמלית אינלי כדי להיות איתה..אין כבר אפחד:( נמאס לי:'(

וכמובן..איך שכחתי..תמונה שלנו..

אחח נסיך כמה שאני מתגעגעת אליךך.. אני אוהבת אותך מושלם שלי!!

disarray

New member
../images/Emo24.gif לא לדאוג!!

זה יעבור מהר..זה חייב.. גמני לא ראיתי אותו שבוע וחצי כבר וזה יימשך לשבועיים הבאים כך שלא נתראה כמעט חודש=/ אל תדאגי כולנו פה איתך ונעבור את זה יחד

Clueless Maiden

New member
תראי

אני יודעת איך זה נראה בהתחלה. שבועיים נראה כמו נצח. שלושה, פחד מוות. שלא לדבר על 28. ואני לא אומרת שזה נעשה קלי קלות עם הזמן, אבל זה בהחלט משתפר. כל אחת מפתחת את השיטות שלה כדי לא להשתגע, וגם את תפתחי לעצמך שיטות. אל תדאגי. אני מבטיחה שיהיה טוב יותר. ויש כאן המון המון בנות במצב שלך, שמבינות אותך. אז כל פעם שקשה ואת צריכה לפרוק איזה משהו, כולנו כאן בשבילך.

תודה..

אבל מה בינתיים אני עושה?!לא יכולה לסבול את זה כברר..קשה לי.. כל יום שאנחנו מדברים בטלפון והוא אומר לי שהוא אוהב ומתגעגעת אני ישר מתחילה לבכות..אבל לא מראה לו את זה..אני בוכה בשקט..רק שפעם אחת באמת התחלתי ממש לבכות לו בטלפון וזה לא עשה טוב..אני יודעת..יצאתי מפגרת.. אתן לא מכירות אותי אז איך תעזרו לי..?!:'(..אני מרגישה לגמרי לבד.. עוד שבכלל 2 בנות פה כתבו שנפרדנו..בכלל נכנסתי ללחץ..:(

לילי123456

New member
אין כ"כ מה לעזור לך...

לכולנו קשה ואין משהו אחר חוץ מלנסות להתמודד
תחפשי דברים לעשות, להעביר את הזמן... מקווה שיעבור לך כמה שיותר מהר
וד"א, אין לך מה להילחץ בגלל שבנות אחרות נפרדו... אם אתם מתאימים ואוהבים מספיק תישארו ביחד אם לא- תיפרדו לא בגלל הצבא..

Clueless Maiden

New member
אממ

עצם זה שתכתבי מה את מרגישה על דפי הפורום - זה יעזור לך. זה מוכח. הרי תמיד מרגישים הרבה יותר טוב אחרי שמספרים למישהו על משהו שמציק לך. ואפילו שאנחנו לא מכירות אותך, לכולנו כאן יש משהו במשותף. לגבי הבנות שנפרדו מהחבר, למטה יש שירשור של מי עדיין עם החבר ומי לא, ותראי שרוב הבנות כאן עדיין עם החבר. אני אישית איתו אחרי 9 חודשים, כשחודשיים הוא חזר פעם ב28 יום ויכל להשתמש בטלפון רק פעמיים בשבוע ל10 דקות כל פעם (קורס טייס:\)אז זה בהחלט יכול לעבוד אם רק רוצים מספיק. אל תקחי את הגיוס שלו כ"כ קשה. אני יודעת שזה קשה בהתחלה. כולן כאלה שוקיסטיות בהתחלה :) אבל זה באמת משתפר. תני לזה אפילו חודש, ותראי שזה הרבה יותר קל.

תודה..

אני מאמינה באהבה שלנו..ושאנחנו יכולים להחזיק מעמד.. אפשר לראות תאהבה בתמונה שלנו..:) כפרעליו כמה שאני אוהבת תבנאדם הזה..אין עליו!

אתם חמודיםםםםם ../images/Emo24.gif

קודם כל, סחטיין על התמונה
ודבר שני אל תבהלי!!!!! צאי מהשוק, זה לא כזה נורא צבא. גם אם לא נפגשים, ומתתתתתתתתתתתתתתתתים
מגעגועים, זה רק מחשל ומקרב בניכם. זה שאת בוכה לו, אולי זה עושה לו רע לשמוע שאת עצובה, אבל זה מראה לו ש-וואלה, יש מישהי שמחכה לי בבית ואני יודעת שזאת ההרגשה הכי טובה שחייל יכול להרגיש, שמישהו מחכה לו... אז אל תרגישי מטומטמת, כי באיזה מקום - זה עושה לו טוב ועוזר לו להמשיך
בקשר לזה שכמה בנות פה נפרדו, אין לך מה לחשוש. המצב שלך בכלללל לא דומה למצב שלהן... אתם נראים חמודים כל כך ומאוהבים (הוא מתגעגע אלייך המון ואת מתגעגעת אליו...
), זה לא מצב שמעודד פרידה.... ו-הצבא זה לא גורם שיפריד בניכם!!!!!! מרחק בין שני אנשים רק גורם לגעגועים עזים, ולפרץ אהבה ענק כשנפגשים, לא יותר מזה
לא נורא אם לא תהיו ביחד ב-3 חודשים שלכם, זה רק תאריך
תוכלו לחגוג 3 חודשים ושבוע, כשהוא יחזור, שזה לא פחות חשוב.....!!!!!
ואגב, ההתחלה - הכי קשה
כשחבר שלי התגייס, הוא התגייס לטייס. את יודעת מה זה טייס? 21-28 כל הזמן, ועוד שושים מקוצרים (יוצאים בשישי מוקדם בבוקר, עד שהוא היה מגיע לצפון זה כבר צהרים, וצריך להתייצב בצבא ביום שבת בערב בחזרה בבסיס בחצרים
). זה היה סיוטטטטטטטטטטט
בימי שבת בערב הייתי בוכה כשהוא היה הולך, וכל יום ראשון אצלי בביצפר היה לי פרצוף
וככה כל השבוע.... זה היה סיוט שחשבתי שלא יגמר לעולם,רק עוד 3 שנים שהוא ישתחרר. אבל אחרי חודש-חודשיים, למדתי להבין את המשמעות האמיתית של חבר חייל, ויצאתי מהשוק הראשוני. כן, זה קשה. כן, מתגעגעים. ו-כן, זה שווה את זה
. את תראי זה יהפוך את הפגישות שלכם למשהו הרבה יותר טוב ממה שהם היו לפני שהוא התגייס זה יהפוך אותך לבחורה חזקה יותר זה יהפוך אותו לבחור חזק יותר זה רק יצמיח את הקשר שלכם למקום טוב יותר
את תראי, אל תדאגי
.

P i x i e s

New member
חח יואו,

את כזאת חמודה. מכל הודעה שלך בא לי להביא לך חיבוק כככככככככככככככככככככככזה גדול!!

R B G

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

סחטיין על התגובה!

BaaaaaRi

New member
../images/Emo24.gif

תהיי חזקה בובה:/.. אין לך מה לעשות עם זה... בהתחלה זה תמיד יותר קשה.. גם אני על הסף כבר.. לחבר שלי היה טקס סיום ביום שלישי והוא היה צריך לצאת לרגילה ארוכה.. עד ראשון הבא אבל כנראה שהוא מנחוס אז השאירו אותו ועוד כמה מהפלוגה שלו לעשות שמירות עד יום ראשון... וגם הוא ממש ממש מבואס.. אבל אין לך מה לעשות מזה עדיף לבכות ולמות מגעגועים מאשרלוותר עלייו יהיה טוווווווווווב!!!

חחח תודהה לכןןן..

ודייי אני אסמיקקק חחחח איזה חמודות אתןןן..!! אתמול הוא התקשר אליי בערב..איזה חמודדדד הואא הוא עושה לי כזה איך הייתי רוצה להיות בבית עכשיו ולהיות איתך לחבק אותך חזק חזק חזק בלי לעזוב ונשק אותךך ואני כולי עוד שנייה בוכההה חחח.. וכל השיחה הוא אמר לי כמה שהוא אוהב אותי ומתגעגעעעע.. אוףף אני רוצה להיות איתווו כבררררררר..!! אין בחיים שלי לא הגבתי בנאדם כזהה..הוא פשוט מושללםם..מכל הבחינות...חוץ מהעצבים של המרוקאי חחח אבל אפשר להסתדר..ובחיים לא אהבו אותי ככה..וגמניייי..אין אין עליוו..

תמשיכו לאהוב ככה!!!!!!

זה הדבר הכי יפה וטהור שיש בעולם
והאהבה תחזק אתכם ותעביר אתכם את כל המכשולים שהצבא יעמיד בניכם רק תשארו ביחד קרוב - קרוב (בנפש) ותבינו אחד את השני

תודה מאמי..

וכן אני מנסה להבין אותו כמה שיותר והוא אותי.. שלשום לא הרגשתי טוב והוא שמע בקול שלי שאני על הפנים וכולו התחיל לדאוג וזה.. אין בחיים לא ניפרד..!

אוף נמאס ליי..!!

אפילו חברה נורמלית לבכות לה אינליי...שתהייה לצידיי..מה ביקשתתיי??!?! אוףףףףף..נמאס לי כברררר..!! חברה שלי..בכאילו..עושה מסיבת הפתעה לחבר שלה הזמינה את כל החברות ורק אותי לאא.. עוד שהיום דיברתי איתה ואמרתי לה כמה רע לי בגלל שהוא לא איתי.. נמאס לי שאינלי חברה אחתתתתת שאני יכולה לשפוך ולספר לה הכל..!! אף פעם לאהייתה לי חברה כזאת..תמיד דפקו אותי! אוף:(

אבל זה לא אותו הדבר..

אני צריכה חברה שמתי שאני אצטרך היא תהיה לצידי.. תמיד כשרע למישהי אני הולכת ואני איתה..אבל שלי רע..אפחת לא שמה עליי בכלל פשוט נמאס לי כבר!

למעלה