לא מנסה לפרסם חלילה

sirpad

New member
אתם יותר גרועים מהמשפחה שלי

כשהתחלתי לנגן בגיטרה בגיל 15 הם לפחותה תייחסו אליי ודרשו בצעקות שאסגור את הדלת. אתם גם לצעוק עליי לא רוצים.

ליילה

New member
אוי, אל תיקח את זה אישית

האמת שבכנות רציתי לראות את הדברים, אבל משום מה המחשב שלי מעלה לי דף חלק לחלוטין וריק לגמרי. אז אולי זו בעיה במחשב שלי, אבל אני פשוט לא רואה כלום... בכל מקרה, בהצלחה, ושיהיה לך יום כתום

Gefen

New member
היי סירפד..אני רואה!!

וזה באמת יופי של דבר... תאמין לי שהתחלתי לקרוא..ולא יכולתי להפסיק, ממש נחמד שם בפורום על הכוכב האדום שלכם.. (עכשיו ספר- מי החבר´ה האלה? חברים שלך? זה מי פורום של חבר´ה שכזה? איך נולד הרעיון? מי יזם אותו? האם אתה? בכל מקרה- כל הכבוד...) וגם הפורום של ניו זילנד ממששש מוצא חן בעיניי (הרעיון כמובן..) זה מעלה בי חשק לפתוח מין פורום שכזה לישראלים במלבורן ואולי אולי פעם זה גם יקרה.. זהו, חזק ואמץ, עלה נעלה, יישר כח וכה לחי
גפן

sirpad

New member
הכוכב זה אתר נידח

שמעלה אבק למרות הזמן שהשקעתי בו.וחברים בו כמה חבר´ה שושבים בערוץ מירק בשם הכוכב האדום. מהפכנים עאלק! אבל עזבי תוכן,בואי נדבר על הממשק וזה.

האתרים.........../images/Emo45.gif

חמודים מאוד...פרט שלא ראיתי באף מקום ואהבתי הוא שימוש ב"יד" בצבע אדום במקום הלבן...הרבה יותר יעיל על המסך ופחות לחץ על העיניים.. באתר של ניו-זילנד: מה שלא הצלחתי להבין(וסליחה על בורותי בעניין) הוא איך אפשר להשאיר הודעה אישית או ברכה (ואני לא מתכוון לפורום עצמו)? כשאתה לוחץ על מדור הברכות לדוגמא, אתה מקבל את הברכות שכבר הישארו אחרים. אם אתה רוצה להוסיף ברכה אין כניסה? או הדרכה איך? (סתם סקרנות שלי...)

sirpad

New member
בזה של ניו זילנד אני רק כתבתי את הפ

הפורום,אפילו גוגי עיצבה אותו מחדש מבחינת צבעים,אז אין לי ממש מושג למה זה ככה? אבל תודה על שאר הקומפלימנטים.

sirpad

New member
וסוף סוף האתר האישי שלי עלה לאוויר

http://www25.brinkster.com/asrafi יופי טופי!

יפה ביותר!!!! :)

האתר שלך ממש יפה! ולגבי הברכות - צריך לשלוח למערכת אחל´ה אימייל עם הברכה. גוגי

וואו סרפד!

רק עכשיו נכנסתי וראיתי - סחתיין!!! גם על האתר שלך וגם על הפורום אמרתי לך כבר שאתה גדול?

אהלן

כבר ראיתי את הפורום,והצצתי באתר... ויש´ך אחלה פורום ואחלה אתר... אולי תוכל להוסיף לפורום עוד קצת דברים כמו בתפוז?(חתימה)(כרטיס אישי)(הוספת קובץ)

למעלה