לא ממש קשור

dannyshadow

New member
לא ממש קשור

אבל בכול זאת, בגלל שתעסקים כאן בלחימה.. אולי מישהו יכול שמות של שירים שאפשר לשמוע כשמתאמנים על שק אגרוף? עדיפות באנגלית, ולאיזשהוא סוג של רוק.. חיפשתי וחיפשתי ועד עכשיו לא מצאתי. אני יודע שזה אינדיבידואלי אבל יש שירים שפשוט מביאים לי חשק להרביץ למשהו.. XP תודה לכולם

אולי פשוט תשים על השק

תמונה של חסן נסראללה?

dannyshadow

New member
אגב, לא רק לשק אגרוף

מכות באוויר זה גם טוב, בסופו של דבר זה מכין אותי יותר טוב למצבים של מכות.

ganbarimasu

New member
ו... יש הרבה

מטאליקה, פנתרה, קלופינגר, אפילו מרילין מנסון או רמשטיין.... יש המון

Wakizashi

New member
חבל שההגבלה היא רק לרוק,

כאשר יש כ"כ הרבה מוזיקה אלקטרונית קצבית מתאימה לעבודה עם שק (מי אמר Prodigy ולא קיבל?). אוקי, אז להלן כמה רעיונות לשירי רוק, ובסוף כמה שירים אלקטרוניים: רוק: Senser- Age Of Panic Body Count- Body Count's In The House Electric Six- Dance Commander Rammstein- Du Hast Dramarama- Anything, anything Marilyn Manson- The Beautiful People Slipknot- Wait and Bleed אלקטרוני: Prodigy- Rat Poison (גרסאת רמיקס מצויינת לטראק המפורסם שלהם: Poison) Prodigy- Breathe Prodigy- diesel Power אלו באמת רעיונות שצצו לי off the top of my head, אבל זו התחלה לא רעה... מקווה שתרמתי במשהו.

ננדין

New member
איך אף אחד פה לא מזכיר את

The eye of the tiger???? סתם!!! לך על rage against the machine...

TaiKwonDo

New member
מה עם טראנס?

לפי דעתי תעבוד טוב עם טראנס אולי hit&run של skazi או משהו כזה... אני יודע שבמכוני כושר זה עובד מצוין.

ההמלצות שלי...

טוב, זה לא רוק, זה לא מיינסטרים כ"כ, הן להקות מאד ישנות,זה פאנק, אני מתה עליהם, ולדעתי הן ממש מתאימות לאווירה שאתה מחפש, נסה: CRASS DISCHARGE THE EXPLOITED DEAD KENNEDYS

למעלה