לא ממש קשור.

bubolls

New member
לא ממש קשור.

משהוא ראה דוגמה או גיי ובוב מכים שנית או רודפים אחרי איימי עכברי הקניונים או קלרס? כי אם כן תשלחו תגובה וגם משהוא םה אוהב פיט וברג או סאות´פארק?

bubolls

New member
כן זאת סדרה מזה טובה!

יש 3 פרקים מזה טובים: 1.הפרק שהם צולבים את קרטמן. 2. הפרק שהשף מתחתן עם שדה ולקרטמן יש הגדלת עישונים ואז הוא לא רואה כלום. 3.הצילו את יערות הגשם שהם שרי gatin gay whid kids is hir אני יודעת את כול המילים לשיר!

defkornot 182

New member
איזה אפס

במקרה הם הפרקים שהיו ביום שישי ושודרו אחד אחרי השני ואפילו כתבת את זה לפי הסדר נו באמת

bubolls

New member
אז זהוא שלא!

אני לא רואה סאות´פארק בטךויזיה אלה במחשב אז אין לי מושג מה היה ביום שישי!!! וחוץ מזה אתה אפס!!!!!!!!!!!

on drugs orange

New member
ראיתי את דוגמה

נקרעתי מצחוק ואני עדיין טוען שאין אלוהים אבל זה לא המקום ולא הזמן..

bubolls

New member
נכון!

איזה סרט קורע גם אני חושבת בידיוק כמוך (גם על אלוהים) גיי הוא הכי מצחיק... ראיתה גיי ובוב מכים שנית?

on drugs orange

New member
לא ראיתי עדיין לצערי

ותמיד חשבתי שכריס רוק היה יכול לשחק את ג´יי - ראיתי סרטים שהוא מדבר מזה בטיל... הכי אהבתי את הקטע בסוף שג´יי בא לזיין את הבחורה (שכחתי את השם שלה אמילי משהו?) בגלל מה שהיא אמרה לו שהם יצאו לדרך - זה היה כזה קורע!

bubolls

New member
הוא לא יכל!

בגלל שג´יסון מיוז משחק אותו והוא שיחק אותו ב4 סרטים כבר! אז אי אפשר להחליף אותו ואם אתם רוצים עובדות על גיי או תמונות של גיי ובוב תגידו כי יש לי מלא!

ראיתי דוגמה... בערך../images/Emo3.gif

את הרבע שעה הראשונה ואז נרדמתי... אבל נראה סרט נחמד

qustorm

New member
זה אחלה סרט!

ראיתי דוגמא וזה סרט מצחיק לאללה ונורא חמוד, עדין לא ראיתי ג´יי ובוב מקים שנית אבל אני נורא רוצה לראות את זה...

למעלה