לא ממש פרידה, אבל קצת

Yonatan L

New member
לא ממש פרידה, אבל קצת

חברים/ות, אחרי תקופת התלבטויות לא מאד קצרה, הגעתי למסקנה שהגיע הזמן לסיים את הקדנציה שלי בפורום. כשנכנסתי לתפקיד, היו לי שתי מטרות עיקריות: לבנות מקום שבאמת יהיה משותף לכל הקהילה וידבר על הנושאים שחשובים לכולם, ושיהיה לכל מי שמשתתף קצת יותר ברור מהי אותה הגאווה שאנחנו מדברים עליה כל הזמן, ובשביל מה צריך אותה. אם המטרות האלו הושגו או לא אי אפשר כ"כ לקבוע לדעתי, מאחר וזה משהו שנבנה לאורך זמן - יותר זמן כנראה מדור-ניהול אחד, שלי לפחות. אבל אם בכ"ז עזרתי לדחוף את הפורום קצת לכיוון, אם עוד כמה אנשים קיבלו איזושהי תחושה של מטרה בהיותם בפורום, או אם בן אדם אחד שנכנס לפה מרגיש היום יותר טוב עם עצמו ועם הזהות המינית שלו, אז אני שמח וגאה שיכולתי להיות חלק מזה. אז אני לא נעלם, אני אמשיך להיות פה ולכתוב פה כמה שאוכל (רק עם ניק פחות כחול), ובהזדמנות זו אאחל ליעל ולעודד הצלחה בהמשך הדרך, ואת היכולת ואורך-הרוח לקחת את הפורום לפסגות חדשות. להתראות (literally), יונתן.

Flicker

New member
יש כאן קונספירציה!

באותו יום אני עוזב את פריידזין ואתה עוזב את פורום גאווה? הייתכן כי מישהו משכנע את כל ההומואים לפרוש תמורת הבטחות לחופשת ´הכל כלול´ בנורבגיה? אני מריח תחקיר של חנן עזרן מתקרב. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה בהמשך הדרך, ואנחנו כבר נדבר בצורות פחות פומביות.

עודד א

New member
נפרדנו כך...../images/Emo51.gif../images/Emo34.gif

יונתן ואני הלכנו בשבילי הגאווה יד ביד כבר למעלה משנה. למעשה, הוא זה שהציע לי שננהל ביחד את הפורום הזה. בשביל כל אותם אלה המחפשים את שביל הגאווה שלהם. בשביל אלה שקצת מבולבלים, קצת מרגישים לבד ובשביל אלה שכבר יודעים. ניסינו לאחד את כל אלה ואני מקווה שהצלחנו. אז יונתן, היום אתה נפרד מהצבע הכחול, אבל אני בטוח שלא תפרד מהפעילות למען הקהילה בפרט ואנשים בכלל. זו ההזדמנות להגיד, בפני כולם, תודה על הכל. כמו שכתבת, אתה תמשיך ותהיה חלק מהפורום, יחד עם רבים אחרים (למי שלא יודע, ישנם רבים רבים המעדיפים לקרוא את הפורום ומסיבות של דיסקרטיות לא לכתוב בו). יעל ואני נדאג לקיים פה בית חם ותומך. ובאותה הזדמנות- אני רוצה להודות גם לפליקר, שעוזב היום את עריכת "פריידזין" (gogay). האתר, בעריכתו נסק מעלה מעלה, הן מבחינה מקצועית והן בכמות הקוראים. ככותב, היה לי העונג העצום לעבוד עימו ואני מאחל לו הצלחה בהמשך.

יעל נור

New member
תודה ../images/Emo142.gif

ובהצלחה בהמשך (אני עוד אזכיר לך שאמרת שאתה פורש מהניהול ולא מהפורום, אבל כל דבר בעיתו).

Liroy25

New member
קצת מוזר להפרד

כי זה לא שאתה נוסע לארצות החום ויותר בחיים לא נראה אותך, אבל אם החלטת לפרוש בשיא אני בהחלט מכבד זאת.

Guy K

New member
ובאיחור אופנתי מהמם

יונתן יקירי.... אני עוד זוכר את השיחות שקיימנו לפני שלקחתם את הניהול על הפורום. "עודד?!" שאלתי אותך "אבל צריך לסבית! הוא לא לסבית!" ומסתבר שטעיתי כי אתה ועודד באמת עשיתם יופי של עבודה (ופורום גאווה זה פורום מאאוווווד קשה לניהול. תשאלו את אופק L, איפה הוא...) ובין לבין גם קרו לכולנו כמה דברים בחיים, חברים, עבודות, מעברי דירות, רבנים בארון וכל מה שקשור לזה... והנה החלטת לפרוש, וכל מה שנשאר לי לאמר לך הוא : א. הרבה בהצלחה ב. תודה רבה ג. סחת´ן על המחליפה המהממת ד. כל טוב ותהיה בקשר ולפליקר החמודי ששמעתי שהוא הולך לאוניברסיטה??? פליקר - אוניברסיטה לא תעזור לך בחיים - לך תעבוד אצל שירזי !
גיא (מרמלד לשעבר)

למעלה