לא מכירר אבלל

IMRI42

New member
לא מכירר אבלל

שמעתיי על הלהקהה,אז נכון אני לא מכיר וזה,אבל לפני מה שנראה פהה,פשוטט 3 ילדים שאבא ואמא קנו להם אולם בסביון,קנו להם תכלים הכי טובים,סידרו להםם דברים עם הקשרים של אבא ואמא,וככה הם הגיעו למה שהם הגיעו,ואלל תתנפלו,רק אמרתי את מה שזה נראה,אתם מוזמניםם להגייד לי אם טעיתי

TheEnema

New member
חבל על המרירות שלך

בתור מישהו שראה אותם לייב, וגם יצא לו לשוחח איתם מעט אני יכול להגיד לך שאתה טועה. באמת יש להם כישרון, ועובדה שהם הגיעו לאן שהם מגיעים. אז כמו שאמרת "אתה לא מכיר", נסה להכיר ואז לדבר. סוף שבוע נעים לכולם.

IMRI42

New member
ואללה לא....

מה הקשר מרירות??הייתי רוצה לראותת חבורתת ילדים בלי אמצעים שהיוו מצליחים כמוהם,לא מפתיע ששלושה ילדים מסביון הצליחו להגיע לאן שזה....

scary miss Mary

New member
ואיך נראה לך כל שאר הלהקות התחילו!?

ולא כולם מסביון.. אפילו קיל דה דרייב הם אחלה והם מחיפה בכלל (נראה לי..) אז אין קשר לזה שהם מסביון ותפסיק להתייחס לדברים כמו שהם נראים.

NA BoldAs Love

New member
יאאאאאאאאאאאאא

נמאס לקרוא כל פעם תתגובות האלו. אז יש להם כסף! מה קרה?... [אני רואה את זה תקיפה אישית נגד תושבי שוהם גני תקווה כבר מעש וסביון הרצליה פיתוח ועוד כמה(אחת הבדיחות הפרטיות היותר גרועותתת)] כל פעם איזה ממורמר אחר שלא קיבלו אותו לאיזה ערב להקות מעפן בא להגיד שהם טובים בגלל שיש להם כסף. ועוד כמו שהחבוביק הזה כתב "אני לא מכיר" אז למה אתה סתם משגל בשכל? תשמע תתרשם תבוא להופעה ותראה שאתה טועה. העיקר המוזיקה. ובמקרה שלהם אחלה מוזיקה!...הם היו קורעים תתחת בטלפונים לפני שנה שנתיים אני זוכרת את הימים האלו[ימי האצ''ל הקשים והמנדט הבריטי!] ...והינה היום יש להם קשרים מכל חור ומגיע [וחיצ] להם תקשרים האלו. נ.ב אממ אממ אני אומרת שהאשכול הזה ישאר למעלה שלא יבוא עוד אחד ויכתוב את ההודעה החופרת הזאתתת שוב ושוב

dweck2k

New member
אתה טועה.

אני פגשתי את הלהקה בערב הופעות שהם התקשרו בעצמם וביקשו להופיע, התלהבתי מהם, ומאז אנחנו עובדים ביחד. בעצם, כל מי שראה אותם באותו ערב ושמע את הדמו שלהם מאז התלהב והציע לעזור להם. מנדלסון, כל מי שהם הופיעו איתו, חברות תקליטים והרדיו - כולם פשוט אמרו שהם מגניבים, נותנים בראש ועושים מוסיקה בת זונה. ביט 69 קורעים את התחת בחזרות, הופעות, קידום עצמי והם אחת מהלהקות שעובדות הכי קשה בארץ, אפילו יותר משלי, ואני עובד עם הרבה להקות וחבר בכמה. אז בקיצור, טעית. דוויק

fatbery

New member
ואחי

הציוד שלנו לא כזה משהוא..לפחות שלי.. יש לי גיטרה של וואשברן.. ועוד משו אנחנו הגענו למה שאנחנו נמצאים עכשיו רק בזכות עצמנו..ובלי שום עזרה של אף אחד! ואז הגיעו אלינו אנשים כמו דוויק..יובל מנדלסון..פיטר רוט..

yuval2192

New member
שמע

ביט 69 הם להקה בת זונה נותנת בראש לדעתי.. והם הגיעו לאן שהם הגיעו בזכות עבודה קשה וכישרון.. בקשר לקשרים אח שלו.. לדעתי יש להם באמת קשרים טובים אבל את הקשרים האלה הם לא השיגו בזכות אבא ולא בזכות אמא וגם לא בזכות החשבון בנק הם השיגו אותם כי הם טובים ואנשים התלהבו מהם. זה הסיבה למשל שדוויק עובד איתם וגם שיובל מנדלסון הפיק להם אלבום. יום טוב שבוע טוב..

פיטר?!?!?../images/Emo2.gif../images/Emo184.gif

מעיין51

New member
שמעת בכלל שיר שלהם?

או ראית אותם מנגנים? כי אם לא... זה מסביר למה אתה כותב את זה... בכל מקרה אתה טועה בגדול.. רק תראה אותם http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3353580,00.html

למעלה