לא מכירה את התכנית...

היידי 16

New member
לא מכירה את התכנית...

מישהו יכול להסביר לי על מה היא מדברת

יאפ../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif

10 חנונים, 10 בנות יפות. מחולקים לזוגות. הם צריכים לעבור משימות שונות. הבנים בתחומים כמו אופנה, דייטים וכו' והבנות בתחומים של כלכלה, מדע וכו' הזוג שיצליח לעבור את כל המשימות יזכה ב-200,000 ש"ח..

JoNy Boi

New member
200,000 זה הרבה.

זה לא הישרדות. זה תכנית שצריך לעבור משימות קלות.. סתם בשביל החוויה הולכים..

נצל"ש התפרסם השבוע ראיון בפנאי פלוס

עם מלאני, רוקסן וטל גרוסמן... מומלץ לקרוא!!! טל קורעת שם מצחוק...

LolliPopDance

New member
טל הזאת פשוט מגעילה את הנשמה

בנאדם ממורמר, מניפולטיבי ודוחה. האהבה העצמית שלה מחליאה, קצת צניעות וענווה לא תזיק לה. הייתי מבינה אותה לו לפחות הייתה יפה אבל היא פשוט מכוערת, כשזה מגיע לפנימיות ולחיצוניות. רוקסן מ ד ה י מ ה, אולי יש לה בעיית דיקציה רצינית והיא צריכה ללטש את השפה שלה אבל היא ממש לא מטומטמת, פשוט מותק, ובנוסף היא ג'ינג'ית!! (בדיוק כמוני), זה נותן לה יתרון על השאר P:

שוניב

New member
לא נכון! אני אוהבת את טל

וגם את טל. הם היחידים שמשחקים חכם. זה המשחק, איך היא הייתה בתוכנית האחרונה- עלק רוצה לנצח ומרכיבה הכי מהר בהתחלה את הטיל אבל אז עושה הכל כדי שלא יהיה מצב שהיא תנצח. אז מה אם יש לה פה קצת גדול? והיי, אני חדשה, מכורה לסידרה ולכל מה שקשור אליה...

שירי116

New member
../images/Emo28.gifברוכה הבאה :)

יש לטל וטל אסטרטגיה טובה, אבל חשבתי על זה-> מישהו יכול לעלות על זה... הרי שניהם לא טיפשים, והם יכולים לראות שהם לא מנצחים אף פעם או משהו. ואם אחד מהם יעצבן מישהו, יש סיכוי שהוא יילך לחדר ניפוי. כברל פני התוכנית האחרונה, לפני שהם סיפרו על האסטרטגיה, שמתי לב שכשאני חושבת איזה זוג זוג אחר ישלח לניפוי, אני שוכחת הרבה פעמים את טל וטל, ושאף אחד ל חושב לשלוח אותם. ואז חשבתי שאולי זה כי הם די נייטרלים ולא עיצבנו אף אחד ולא חלק מקליקה ולא זה. ואז בתוכנית הזאת שמעתי על האסטרטגיה. היא טובה, אבל הם צריכים להזהר :]

שירי116

New member
../images/Emo28.gifכשאמרתי ש"הם" יכולים לראות שהזוג לא מנצח

התכוונתי למתמודדים האחרים בתוכנית...

שוניב

New member
תודה |4u|

גם אני בתוכנית שעברה התחלתי לשים לב לזה כי עד עכשיו בקושי ראו אותם והם לא דיברו הרבה, הבנתי שהם לא במרכז העיניינים. גם אם הזוגות האחרים יעלו עליהם, ה לא ישנה כי כל בחורה שם שונאת מישהי אחרת אז ברגע שהיא תוכל היא תעיף אותה כלומר רגע יש כמה בנות בתור לפני טל לניפוי, לא משנה מי צריכה לנפות. עובדה שלדניאל היה ברור את מי היא הולכת להעיף, וגם לכל אחד היה ברור אם מישהי אחרת הייתה מנצחת את מי היא הייתה מעיפה. תמיד במשחקים כאלה, שבסופו של דבר זה משחקים של יחסים בין אנשים, מי שלכאורה הכי פחות משחק את המשחק בסוף מנצח כי כולם בוטחים בו.

שירי116

New member
../images/Emo28.gif:)

אם בסופו של דבר יגיעו לגמר-> האסטרטגיה ואיך שהם פעלו כמובן עזר להם, ושם הם יצטרכו להוכיח את היכולות שלהם, שאני חושבת שיש להם בסה"כ :)

ברוכה הבאה!! =]

את צודקת! יש להם את האסטרטגיה הכי טובה!!! ואני גם לא אוהבת כל כך את טל.... אה...איזה מצחיק היה בפרק שטל הבן אמר: "בוקר טוב דובות!" חחח...=] ווואיי אני מתה לפרק הבא!! הבנות עוברות מיייקק אנננדרר [שינוי ממכוערות ליפות!] ראיתם בפרסומת את דנייאלל?....שעשתה ררר?? אמאל'ה איך היא נראת עכשיוווו יאבהה!!!!

מה ה מצב

New member
חחח זה הולך להיות אדיר!

אני ממש מתחילה לאהוב את טל הבן, לדעתי הוא נהיה ממש חמוד, והוא גם היה לדעתי ממש וב במשימה של הכושר. למרות שאין על איציק הקורע. אבל עד עכשיו כל זוג שהיה פייבוריט שלי הודח אז אולי לא כדאי לי לאהוב אותם. ואל תדאגי לדניאל היא תראה ככה פחות מ24 שעות. תכלס היא נראית כמו הרמיוני בשנה א'.

למעלה