לא מזמן היה פה דיון..

לא מזמן היה פה דיון..

על השאלה האם זה תקין להוריד סמל מרכבים אחרים.. אז רק רציתי לציין.. אם אני אתפוס את הבן **** שהוריד לי את הסמל מהרכב.....

© DrorZi

New member
כנ"ל לבן @#$% שלקח

את הסמל האחורי של האלפא 156 מאחורה
דרור זי.

djelon

New member
למה %&)&#@?, אפשר להגיד בן זונה !

סתאם במצב רוב כזה ...

etayrapa

New member
גנבו לי סמל......

מהפונטו ספייס שבועיים אחרי שהבאתי אותו... 140 שקל. שבת שלום

hal9k

New member
רק מהיבואן ../images/Emo88.gif

שלא תעיז לתת לבני *^^$%*%$@ שגונבים להרוויח! hal, 360 ש"ח על סמלים קדמיים ואחוריים של סקודה
ואגב, ראיתי כבר כמה אלפא 147 שגנבו להן את הסמלים הקדמיים. זה מה זה הורס את העיצוב האגרסיבי - אתה שוטף את העיניים מהשימשה דרך הפגוש לגריל ו... טרח פתאום אתה רואה חור מכוער. האלפא נראית כמו חיה עיוורת בלי הסמל. מזעזע.

אני לרגע...

לא חשבתי לתת לבני ^%$^ האלה להרוויח... אבל.. חשבתי אולי משהו בסגנון אוטו דיפו, או סמל תחליפי, או משהו.. אין דבר כזה? ואגב - כל רגע, בלי סמל, נראה מחורר...

sronis

New member
אני עדיין לא התגברתי על האלפא GTV

שמגיעה למועדון החמש לפעמים ואין לה את הסמל מלפנים - זה פשוט מ-כ-ו-ע-ר!! ובלי להעליב - מי גונב סמלים של סקודה? או של סוזוקי לצורך העניין, מה כל כך מיוחד בהם? לחבר שלי גנבו את הסמל של הסיוויק החדשה שלהם מאחור שבוע אחרי שקנו את הרכב, הוא הראה לי איך אפשר לגנוב את הסמל - פשוט שמים שתי אצבעות משני הצדדים ומושכים. (אתם מוזמנים לנסות - NOT) לא מובן לי למה אי אפשר לחזק סמלים קצת יותר טוב... באמת שלא. רוני, שאצלו כל הסמלים נמצאים בינתיים, והוא מקווה שזה ישאר ככה

ac cobra

New member
אממממ איפה יש בארץ מגרשים כאלה

ואני מדבר על מגרשי גרטואות (ולא חניונים) ??

hal9k

New member
א. דווקא הסמלים של הסקודה....

נחמדים מאוד, די מיוחדים אפילו (אלה שמאז הפליסיה, לא של הפייבוריט). ב. שחבר שלך ילמד את אלה שגנבו לי, כי הם השאירו לי שריטות עמוקות ומכוערות נוסף לכל הצרות. ג. אני מניח שבשאר מדינות העולם זה לא נהוג לגנוב סמלים, לכן היצרנים לא כ"כ טורחים לחזק אותם. בכל מקרה, אפשר לחזק אותם לבד, ע"י מן שני ברגים כאלה (אני חושב שבמוסכים יכולים לעשות את זה). אני מניח שגם על זה הגנבים יתגברו, ואפילו יגרמו ליותר שריטות, אבל בכל זאת...

גרמי

New member
אפשר גם לחבר את הסמל עם סיליקון

זה יוצר שטח פנים גדול בחיבור, ואז קשה יותר להוריד אותו.

ac cobra

New member
דקווא יותר קל

עשיתי ניסוי עם אבא שלי על הסמל של BMW מרוסקת בהתחלה הורדנו את הסמל עם מברג שטוח הסמל ירד חלק ובלי בעיות אחר כך נסינו להדביק החזרה עם סיליקון (אחרי 10 דקות התיבש) ואז שוב נסינו להוריד וזה היה יותר קל מאשר בלי הסיליקון אך הסיליקון מונע שריטות בזמן ההורדה
בקיצור צריך כלובי ברזל על כל סמל כדי למנוע גנבה

Almera4Life

New member
אני מציע

להחיל על גנבי סמלים, צלחות נוי ושורטי מכוניות את החוק הסעודי על גנבים. ככה כל בן #@! כזה יוכל לגנוב מקסימום שני סמלים.

מצמץ

New member
אם על כל גנב יחול החוק אז..

ל99% מהציבור לא יהיו ידיים
. מצמץ, מעניין מה היה אומר החוק הסעודי על מע"צ

למעלה