לא מזמן ב-MTV2

Rock Bottom

New member
לא מזמן ב-MTV2

ראיון עם ההרכב האלקטרוני ההזוי "?Does it Offend You, Yeah" שלמי שמכיר עשה את הרימיקס הטיפה מוזר משהו של MOTP שהיה חלק בחבילת הסינגל להורדה של MOTP אחרי ההופעה בוומבלי, שבו הם מספרים לגונזו שמאט בלאמי מיודענו עבד איתם על חומר שהם הולכים לרוץ איתו חזק, בניצוחו של ריץ' קוסטי. גם ככה היו שמועות מצד מאט על יותר מאפיינים אלקטרוניים באלבום הבא, מגמה שהתחילה כבר מ-BHAR, וברגע שהם מספרים על זה שמאט עבד איתם על חומר בשבילם, זה לא אומר שאפשר לפסול שיתוף פעולה של מיוז עם אותו הרכב כבר באלבום הבא, כי הרי היסטוריה משותפת יש בין השניים, וזה בהחלט נראה שזה הכיוון שאליו הולכים מיוז. ובלי קשר, השבוע MTV2 היה פתוח אצלי די הרבה כי יש לאורך כל הסופ"ש את הספיישל 5 שנים לגונזו + הופעות מהטור (שהיה לא רע בכלל), והם היו חלק מהטור. אחרי הופעה מגניבה שלהם שם, הורדתי כמה שירים שלהם. זה מעין אינדי אלקטרוני מגניב שכזה, יש להם כל מיני מאפיינים שהזכירו לי את מיוז מאוד. המייספייס הרשמי שלהם - http://www.myspace.com/doesitoffendyou והדף יוטיוב הרשמי - http://www.youtube.com/user/doesitoffendyou ציטוט משם ששיעשע אותי: It sounds like you've beeb eating Daft Punk and Justice tunes for three days, and just taken a giant electro shit
וזה באמת ככה!

L A D Y B U G 2

New member
הם טובים!

ואני מאוד ישמח אם מיוז באמת יפנו קצת לסגנון האלקטרוני באלבום הבא. אני בטוחה שהם יעלו את זה לרמה חדשה שלהקות אלקטרוניות אחרות ילכו בה. ובקשר לגירסה של MOTP של ?Does it Offend You, Yeah... גדול!
היה לי קשה להתרגל להתחלה של השיר אבל אהבתי את הרימקס.

Rock Bottom

New member
אני עדיין לא סגור על מה אני חושב

בנוגע לרימיקס. הוא מגניב לגמרי, אבל זה כאילו ממש שונה.. O_O רק בגלל שזה MOTP אני מקבל אותו בכל צורה שהיא. זה כמו שייצא לך בן אוטיסט, אתה עדיין תאהב אותו, כי הוא הבן שלך. אז משהו בסגנון..
אבל בגדול הם מופיעים ממש ממש טוב, הם מתפרעים לגמרי על הבמה. אני גם חושב שאלקטרו באלבום הבא יהיה מגניב. גם שילוב עם קלאסית/סימפונית זה משהו שאני מצפה לשמוע (ושוב, אתם פשוט חייבים לשמוע את הגרסא הסימפונית של TAB בשביל באמת להתאהב בשיר הזה סופית, כל אותם כופרים שמבקשים להוציא אותו עכשיו
) ואורטל! איפה את?! תתחברי למסנג'ר!!!

L A D Y B U G 2

New member
אורון!!!

מה הדוגמאות האלה? לא צוחקים על דברים כאלה!
ואני דווקא כן אוהבת אותו בגלל ששינו למאט שם את הסגנון שירה קצת למשהו ממש מגניב... כשנשמע את זה ביחד מתישהו כשיהיה לי זמן אז אני אסביר לך
. ולמה יש כאן אנשים שעדיין לא שמעו את הגירסה הסימפונית של TAB???
אני מחוברת... איפה אתה?

CitizenErased

New member
אחלה אחלה הרכב

ואני מאוד אשמח אם אכן יהיו שיתופי פעולה.. ואפילו יותר אם יהיו שיתופי פעולה עם Shy Child. אבל בלי קשר, נראה דווקא שמאז VEGOOSE מאט חזר קצת לצד הרוקיסטי. יש שמועות שבהופעות האחרונות באוסטרליה הם דווקא הולכים על ריפים דיי מטורפים, שלא לדבר על זה שהם החזירו ריפים מHYPER MUSIC וDEAD STAR... מה שאומר שאולי האלבום הבא לא יהיה עד כדי כך אלקטרוני.

אתם עוד תאהבו אותי

טוב אולי. בזמן טיולים וחיטוטים במרחבי האינטרנט מצאתי אתר קטן אך כיפי :) וידאו ואודיו, נחשו של מי. תהנו

CitizenErased

New member
שכחת לציין את השמועות הכי הכי מגניבות בנוגע..

לכל זה... כנראה גם טום מורלו יהיה חלק מהפרויקט הזה
בטח מאט יתעלף.

למעלה