לא מוצץ כמו שצריך

• פותח הנושא RB28
  • פורסם בתאריך

RB28

New member
לא מוצץ כמו שצריך

אסתר שלום. יש לי תינוק בן שלושה שבועות שרק יונק. עד עכשיו,כל פעם ששקלו אותו בטיפת חלב הוא עולה קצת,ואח"כ יורד ואז שוב עולה קצת ונשאר על אותו משקל,אין עלייה רצינית במשקל שלו. האחות אמרה שהמציצות שלו הן כמו מציצות למוצץ.והוא יונק קצת ואח"כ נרדם, ז"א שהמציצות שלו לא אפקטיביות. איך אני גורמת לו שימצוץ את הציצי כמו שצריך? לפני יומיים הוא קיבל פעם ביום(למשך יומיים בלבד)בקבוק אחד ואכל ממנו רק 30 .ואח"כ הוא אכל יותר טוב. ניסיתי לשאוב אבל ללא הצלחה. תודה על התשובות וסליחה על הבלבול של השאלה

Yoetset hanaka, IBCLC, dahoof

tell me where you live so that I can refer you to someone in your area. In the meantime, try expressing your milk by hand. squeeze that area behind the hila, and give it to your baby even by spoon. Look at the pictures in the gallery to see how you should be holding the baby and how he should latch.​

justmom

New member
יועצת הנקה מוסמכת IBCLC דחוף

אמרי לי היכן את גרה כדי שאוכללהפנות אותך ליועצת בסביבת מגורייך. בינתיים נסי לסחוט את החלב ביד. סחטי את האזור שמאחורי ההילה, ותני את החלב לתינוק - אפילו בכפית. הסתכלי בתמונות בגלרייה כדי לראות איך את צריכה להחזיק את התינוק ואיך הוא צריך לתפוס את הפטמה.

למעלה