לא מוצא תנוחה

IndigoChild1

New member
לא

כי זה היה נראה לי כמו פשרה ואני לא חושב שאני אקבל את אותו האפקט כמו בישיבה המסורתית. אבל אני אנסה בכל זאת. תודה! בכל מקרה אני אשמח לשמוע עוד עצות

הודעה זו צפויה להימחק.

קידה.

קיבלתי. לא צריך למחוק

לפעמים מחיקה של תגובה אחת מוחקת גם כמה מאלה שמעליה. בוא נקווה שלייטפלייק כבר קלט שההודעה שלך היא תגובה לדבריו.

lightflake

New member
כמה פעמים עוד יגידו פה לייטפלייק?

כבר אמרנו לכם לא להזכיר את שם ה' לשווא

IndigoChild1

New member
זה לא שלא נוח לי

פשוט הרגליים באמת נרדמות אבל בקטע של קומה(!) אני מפחד שאני יגרום לעצמי נזק. הן כלכך רדומות שאחרי שאני קם אז אני בד"כ לא מרגיש אחת מהן. אז השמאלית נגיד נכנסת למין מצב של נעילה שכאוב ומדגדג באותו זמן ואני פשוט מוצא את עצמי על הריצפה נאנק מכאבים....וצחוק :| למרות שתכלס אם אני יוצא מהמצב של הישיבה לאט לאט אז הכל נעשה בהדרגתיות אבל רק רציתי להדגיש עד כמה הרגליים נכנסות למצב שינה.

dharmax

New member
זה נורמלי

העוצמה של זה תלויה במבנה הפיסיולוגי שלך, בזמן, בתנוחה וכו' וכו'. אני מתרגל קרוב לשלושים שנה, ועדיין לפעמיים זה קורה לי. לפעמים גם אחרי חצי שעה בלבד, תלוי איך בדיוק אני יושב, כמה השרירים חמים, בכריות וכו'. אין עם כך שום בעיה, אלא אם כן אתה יושב למשך שעות רבות ברציפות. מוטב ותראה בכך חלק מהתרגול. ברכות :)

neophile

New member
ממליץ לך לתרגל יוגה או צ'י גונג

לוטוס מלא דורש אימון וגם חצי לוטוס .

IndigoChild1

New member
אני לא יושב לוטוס מלא...

וגם לא חצי. כי מלא קצת קשה לי, אני מרגיש הרבה עומס על הקרסול. ובחצי ,הרגל התומכת נרדמת תמיד . כמו גם בכל תנוחה אחרת שנסיתי.

lightflake

New member
הו זה נראה לי שיעזור

הסימני קריאה זה מה שהיה חסר לו כדי שלא ירדמו לו הרגליים

lightflake

New member
עצם העובדה

שבכל תנוחה שאדם יושב נרדמות לו הרגליים לדעתך: 1. זו אינה אינדיקציה מספקת לאבחן בעיה גופנית? 2. האם זהו יכול להיות מצב נורמאלי ובריא מבחינתך? 3. האם הבעיה אינה חייבת להיות קשורה לזרימת דם ?

למעלה