לא מוצא גיטרה...!

איתמר1

New member
לפני שאתה תוקף...

בבקשה אל תניח השערות בלי בסיס, ואל תכניס לי מילים לפה. הדגם שאני ניגנתי עליו של אסטבה הוא ADAL1, ומסתבר שאתה לא מודע למה כן מביאים ומה לא מביאים. אני אגיד לך אתה אמת, ניגנתי לפני כמה חודשים על GR7 והצליל שלה השאיר עלי רושם יותר טוב. אני חושב שהאגו שלי ממש לא גבוה, אני מודע למה שאני יודע ומה שאני לא יודע, ואני לא מתיימר להיות יותר מזה. לא אמרתי אף פעם שהאס-גי שלי היא הגיטרה הכי טובה בארץ, אני רק טוען שלא שמעתי עדיין גיטרות שמשתוות אליה, עם גשר צף. וכמו הקארבין שניגנתי עליה, גם לשרוול 475 היו מיתרים איומים, והמגבר היה מסריח - יכול להיות שזה בגלל זה. אם יש משהו טוב בכלי-זבל, זה שיש להם מגברים טובים, ואפשר לחבר את הגיטרה ולשמוע את היכולת שלה! (זה אומנם לא טוב למי שקונה מגבר 15וואט)

לאיתמר

אם ניגנת על גיטרה של 12000 שקל היא תהיה מעולה ולא משנה מה החברה והדגם [טעות שלי אני פחות בענינים בשנה האחרונה],זה לא אומר שאתה חייב לאהוב אותה אבל אם אתה מבין בגיטרות אתה חייב להעריך אותה,בטח שלא לזלזל בה, יש הבדל בין דיעה מקצועית לטעם אישי [אני לא אוהב באסים של WORWICK אבל אני לא אחלום להגיד שהם פחות ממדהימות]. מקווה שהמיתרים החדשים של כלי זבל לא יגרמו לך להעדיף איזה איבנז עד שרוול או קארוין.

למעלה