לא מוצא את עצמי

לא מוצא את עצמי

שלום גרא זה שנים שאני מרגיש שאני לא מוצא את עצמי, לא משתלב במציאות מסביבי אני עושה בקושי ומכורח המציאות דברים שמצופה מבחור בן 27 לעשות ולא שום דבר מעבר אני לא מצליח לומר מה אני רוצה ואם אני רוצה לפיכך אני גם לא פונה לטיפול בבעיות שיש לי, אני לא מרגיש שאני רוצה לפתור שום דבר לאן פונים כשרוצים לראות בהיר יותר?

הנה אתה פונה.....

זה כבר צעד ראשון. מצב אחד אתה כותב שאתה לא מרגיש שאתה רוצה לפתור שום דבר, מצד שני, אתה כותב "לאן פונים.....". ייתכן והגעת למקום שאתה חושב שהגיע הזמן מבחינתך כן לסדר את חייך. וכשרוצים לראות בהיר יותר, כן פונים לייעוץ, ויחד מוצאים את השביל. הרצון שלך הוא רגע ההתחלה לשינוי.

גרא.

New member
הגולש ה1000,כפי שנאמר,המודעות לצורך בטיפול,

היא שלב הכרחי לפני התחלת טיפול של ממש.בדרך כלל כדאי להתחיל בפנייה לקופת החולים שלך.וזה כיוון שלכל קופה יש הסדר עם פסיכולוגים קלינים מומחים,לטיפול בפונים בקליניקה הפרטית של כ"א,כאשר הקופה משתתפת בעלות שכר שעת טיפול בסדר גודל של 160 ש"ח לערך במשך 30-60 שעות לפי העניין.אפשר כמובן לפנות לפסיכולוג שאינו בהסדר,אבל אז העלות תהיה כפולה כאשר עקרונית לא צריך להיות הבדל איכותי בין זה,לזה.תגיע לפגישה עם פסיכולוג קליני,ואחרי ההערכה והכרות ראשונית,הוא ימליץ לך מה כדאי לעשות,ומכאן הדרך הטיפולית תפתח בפניך.

למעלה