:(לא מוצא את עצמי!

or1986

New member
:(לא מוצא את עצמי!

שלום, אני משוחרר כבר 8וחצי חודשים,מנסה למצוא את עצמי בין ריאיונות עבודה..שברובם התשובה לא מהדהדת בראשי שוב ושוב.השתחררתי ב-30.06.08-ומאז אני בבית,בלי מטרה ממש ובלי עבודה.המצב רוח שלי ירד ועלה בהדרגה,והיו לי תקופות שהתגעגעתי לצבא מאוד-עד כדי כך שניסיתי לחזור.המפקד שלי אמר לי שאני לא אוכל לחזור והשלמתי עם העובדה הזו.לאחרונה עבדתי בבית דפוס ישן בת"א,אשר מדפיסים בו תוויות בגדים וכ'ו בסגנון הישן..אבל זה היה שבוע ניסיון והבעלים לא קיבל אותי בסופו של דבר. אני מתחיל גם ללמוד תקשורת המונים השבוע ויש לי כמה שאלות בנושאים שונים: 1.האם עבודה בבית דפוס מהסוג הזה,שיש בו קו ייצור,ועם מכונות ישנות המופעלות ידנית,נחשב כמועדפת? 2.הסברים לגביי מס הכנסה ולגביי נקודות זכות שם וביטוח לאומי וזכויותיי כחייל משוחרר... 3.האם לעובד כללי,בעל פרופיל 45 נפשי(פטור משירות ביטחון עקב כך-מה שגרם לשירותי להיות שנתיים ו-10 חודשים),יכול לחזור לשירות קבע או מילואים?

EmGee

New member
1. כן

2. כל עוד אתה לא מרוויח אתה לא משלם מס הכנסה. ביטוח לאומי אתה משלם כל עוד אתה לא עובד (אם אתה עובד אז המעסיק משלם בשבילך) ואתה מעל גיל 22 (במקרה שלך 21 ו10 חודשים). 3. אין מניעה שתגויס למילואים או לקבע, רק נשאלת השאלה למה שהצבא ישלם לך פי 10 ממה שסדיר מרוויח. כל עוד אין לך הכשרה או נסיון עדיפים על סדיר אין סיבה שיגיסו אותך.

EmGee

New member
לא טענתי שזה הגיל שלך

טענתי שזה הגיל שממנו אתה צריך לשלם ביטוח לאומי. אתה מגיל 18 צריך לשלם ומי שמשרת בצבא מקבל שנה אחת פטור. מי שמשרת 3 שנים ומתגייס לפני גיל 19 אז הוא פטור עד גיל 22. מי שעושה פחות או מתגייס בזמן אחר אז עושה את החישוב שלו.

or1986

New member
ניסיתי...

לא קיבלו אותי...לא מקבלים אותי לאף מקום

billabong28

New member
אז מלצר או משהו

קל להגיד אין! גם אני השתגעתי בבית אני משוחרר שבועיים וכבר מצאתי מועדפת בתחנת דלק, במקום להיות פה לך תחפש....יששש רק צריך לשאול ולא להתייאש

or1986

New member
לא מקבלים אותי לאף מקום!

תאמין לי שאני מחפש...ואני יודע שיש,אבל ניסיתי להתקבל כבר לכמה וכמה עבודות ופשוט לא מקבלים אותי,פשוט לא מקבלים!!!

למעלה