לא מוצאת את עצמי...

SadClown

New member
לא מוצאת את עצמי...

היי :) השתחררתי מהצבא לפני כחודשיים... בינתיים אני לא מצליחה למצוא את עצמי באזרחות, הלכתי להרבה ראיונות בתחום שעסקתי בו בצבא, ואני לא מצליחה להתקבל. עברתי רק אחד שלא יכולתי ללכת אליו בגלל המרחק מהבית. אני מתחילה ממש לפחד, אני חייבת למצוא עבודה ולא מסתדר לי... אולי אני מחפשת במקום הלא נכון? אני צריכה לשנות כיוון תעסוקתי? מרגישה שלא כל כך מצליחה בכלום... חוסר בטחון, חוסר יכולות... לא מספיק אינטיליגנטית? באהבה לא הולך לי מאז ומתמיד, מפחדת לאבד תקוות ולא למצוא את האדם שמחפשת... די מבולבלת, מרגישה רע... יש בי איזשהי בעייה? למה קשה לי כל כך למצוא אהבה? שם פרטי - 7 (יש לי שם שני שגם הערך שלו הוא 7) שם משפחה - 8 תאריך לידה - 9 תודה רבה :)

SadClown

New member
תוספת קטנה וחשובה :)

התחום שאני מחפשת בו עבודה זה תמיכה תכנית במחשבים... סוג של הלפ דסק... לא באמת מתחברת מידיי לתפקיד, אבל צריכה תפקיד כלשהו לבינתיים עד שאתחיל בעזרת השם ללמוד.

SadClown

New member
היי

תאריך הלידה שלי הוא 14.6.1987

היום הודיעו לי שאת התפקיד האחרון לא עברתי למרות שאת מבחן הידע עברתי. פשוט בראיון הפגנתי חוסר בטחון ופחדו שלא אוכל להתמודד עם הלקוחות בטלפון כי זה סוג של שירות לקוחות... זה כזה מציק לפספס הזדמוניות בגלל חוסר בטחון...

בואי נתחיל מהדבר שהכי הפריע לי

ומשך את עיניי .... הכינוי שבחרת אולי משקף את ראייתך לעולם ומשקף את כאבך ואת הדרך בה את רואה את חייך . חשיבה חיובית עושה פלאים ואני ממליצה לך בחום עם כל הקושי לשנות את הדרך בה את רואה את העולם ואת החיים כי הם לא שחור או לבן והם לא אפורים . המלחמה באור ובחיוביות הינה תמידית ונכון שהרבה יותר קל להיות שלילייים ופאסיבים כי כך הורגלנו מילדות , עלינו להיות בשמחה תמיד , ואמונה היא כוח החיים , האמיני בעצמך , האמיני כי את מסוגלת למצוא את עצמך ולאט לאט תלמדי להכיר מי את ומה את רוצה שיהיה בחייך . חשיבה שלילית לא מביאה לתוצאות בחיים .... או להיפך מביאה לתוצאות שליליות - אז חבל על המאמץ השלילי ,אולי זה מפרגן לאגו השלילי אך חוץ מזה זה לא נותן כלום . את אומנם רק התשחררת ואת חודשיים אחרי השיחרור ולומדת להכיר מה את רוצה והיכן את רוצה להיות אז מה בוער ? למה להפנות את כל מחשבותייך לצד השלילי ? אין לי בטחון ,יש לי חוסר ניסיון ,אני לא אינטילגנטית ובטח שאני לא אמצא עבודה ...... יש לך זמן פנוי עכשיו ? שבי ותקראי ספרים על חשיבה חיובית ומודעות עצמית , דברי עם עצמך כל היום כמה שאת הכי טובה בעולם ואלוהים יצר אותך מושלמת ואת הכי טובה שיש !! זה יעזור לביטחון שלך לא חושבת ? עבודה את תמצאי , את לא תהייה מובטלת כל חייך , וגם לאבטלה יש סיבה ברגע שתאמיני ששום דבר אינו קורה סתם וכי הכל לטובה , חייכי והעולם יחייך חזרה ! החל מיולי יש פוטנציאל למצוא עבודה ולא הייתי הולכת על תפקיד שארת יודעת לעשות אבל משעמם אותך אלא על תפקיד שאת לא מכירה ואלי יוציא אותך קצת מהאפור של החיים וייתן לך חשק וסקרנות ללמוד דבר חדש . בהצלחה,קרן

SadClown

New member
היי קרן

קודם כל המון המון תודה על התגובה :) לגבי החשיבה החיובית, אני מאוד מאמינה בזה, ואני באמת קוראת הרבה בנושא. אבל עם כמה שאני רוצה זה קשה לי להאמין בי לגמרי. תמיד יש את החששות, חוסר הבטחון, הביישנות. אולי בגלל שהמון שנים הייתי מאוד שקועה בשלילי וברחמים עצמיים. והייתי עסוקה בלהדביק לעצמי כל מיני חרדות ופחדים, במקום לנסות לצאת מהם. אני מרגישה שכן יש שיפור באופי החשיבה שלי, אבל זה עדיין לא מושלם. מקווה שעם הזמן זה יתפתח ליותר ויותר חיובי. לגבי עבודה אחרת, אני מאוד רוצה לעבוד בעתיד בחינוך מיוחד, ואז להמשיך מזה לריפוי באומנות. אבל כרגע אני לא מצליחה לחשוב על עבודה שאני יכולה לעשות שקשורה בנושא שמספק אותי, הרי אין לי עדיין תואר או משהו. אז עד הלימודים בעזרת השם אני חשבתי שעדיף לי לעבוד בעבודה שכזאת... את חושבת שלפי הנתונים הנומרולוגיים שלי מתאים לי לעבוד בחינוך מיוחד ובריפוי באומנות? אני יכולה להצליח להתקבל ללימודים בזה ולעבוד בזה? ואת רואה משהו לגבי אהבה? יש לי איזו בעייה בלהתאהב? תודה לך, ושתהיה שבת שלום ושקטה :)

למעלה