לא מוצאת את עצמי

s h i r k u s h

New member
לא מוצאת את עצמי ../images/Emo10.gif

אני מרגישה לאחרונה שאני כבר לא מסוגלת יותר עם כל מה שקורה בצבא,קצו כוחותיי וכבר לא מסוגלת יותר להיות שירי האופטימית והשמחה כשמנצלים אותי ככה בצבא, ומצד שני כשבאה הבייתה זה לא בדיוק המקום האידיאלי- מריבות וצעקות (הנה אתמול היה יום הנישואים של ההורים והייתה בינהם מריבה ממש גדולה- תאמינו לי שאין לי מושג למה הם ביחד בכלל). לפני כמה ימים פשוט התפוצצתי, לא יכלתי יותר, התחלתי לבכות ובקושי הצליחו להרגיע אותי. לא יודעת איך לתאר מה אני מרגישה, מרגישה שלא מוצאת את עצמי בחיים האלה, מרגישה כמו ילדה קטנה אבודה בעולם ענקי.

Mנטה

New member
הי שירי cheer up

קשה לי לתת לך טיפים או עצות אבל כן היתי רוצה לתת לך
גדול ולהבטיח לך שהכל יעבור בסופו של דבר. הרגשתי משהו מאוד דומה בתקופת הצבא שלי ולאט לאט ובזכות כל מיני אנשים טובים באמצע הדרך, הזמן עבר ואני עברתי גם כן, הלאה בחיים. מה שבטוח את לא לבד, אני מניחה שכמו שאני הרגשתי ככה אז ואת מרגישה עכשיו, יש עוד המון אנשים מסביבך שמרגישים אותו דבר ואם תהיי פתוחה לזה גם תמצאי אותם.

s h i r k u s h

New member
תודה מנטה ../images/Emo39.gif

הקטע הוא שפשוט לא מסוגלת יותר עם הניצול הזה, זה גורם לי להרגיש שחבל שנלחמתי כל כך הרבה להתגייס. התגייסתי עם רצון כה עז לתרום ולתת מעצמי, ואפילו לקחתי על עצמי תפקיד נוסף ועוד המון תפקידים עם אחריות כי אני אוהבת לתרום ולעזור לאחרים ובתמורה קיבלתי יחס משפיל ומגעיל מצד חיילים שהם כולה דרגה אחת מעליי וחושבים שהם אלוהים.

s h i r k u s h

New member
עוד 3 וחצי חודשים משתחררת...

ויש לי עוד 2 אחים: אחות שגרה בחו"ל ואח גדול ממני שגר בבית אבל רוב הזמן לא בבית.

האגס 1

New member
צפי לזה שבעוד 3 חודשים וחצי

תתחילי חיים חדשים. זה לא אומר שמיד עם יום השחרור הכל יתחיל אצלך להיות טוב, את התהליך ייקח לך זמן להרגיש, אבל תהיי בלי המסגרת הכובלת של הצבא ובלי ה"חברים". אני לא יודע מה את מתכננת, אבל לפחות בשלב הראשון תהי בלי מסגרת כל שהיא, ואת הזמן הזה נצלי כדי לנקות הת הראש ולנוח לקראת במסגרת הבא - קרוב לוודאי שזה יהיה לימודים. ואם לא טוב לך בבית - הייתי ממליץ לך בחום לשכור דירה תקופה מסויימת אחרי השחרור. אולי לא תוכלי לעשות את זה מיד אחרי השחרור, אבל תשקלי את זה בחיוב לתקופת מה לאחר מכן. בינתיים, אל תתיאשי, ואם את בטוחה שהיית טובה עד היום, אל תתפתי ללכת לקיצוניות השניה ולהיות רעה. כן, תבדקי את עצמך אם את לא נותנת לעיתים קרובות מדי את הלחי השנייה, ואם כן - זה הזמן לשנות גישה - אבל םא את בטוחה שאתמתנהגת טוב ונכון כלפי האנשים שבסביבתך, המשיכי ללכת עם האמת שלך, כשתכירי את האנשים הנכונים גם תרוויחי.

s h i r k u s h

New member
לא רוצה גם להיות רעה...

אני באופי שלי אדם טוב, איכפת לי מאנשים ומדברים ובגלל זה אני נדפקת ומנצלים אותי, אבל כבר התחלתי להיות יותר חזקה ועקשנית ואני עומדת על שלי בדברים שבאמת עוברים את הגבול.

s h i r k u s h

New member
יש לי חברים בצבא

ולא מדברת עליהם, אלא על חיילים שחושבים שאני איזו שפחה שלהם, לדוגמא הרל"ש שחושב שאני אמורה לעמוד לרשותו כל הזמן כשהוא רוצה שאני אחליף אותו במהלך היום- אבל זהו העניין נגמר ואני אבוא רק אם ארצה ואוכל להחליפו.

למעלה