לא מוערך מספיק

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
חיסון בכיתה ג!

זו התשובה לשאלה שלך, ד.א בכיתה גימל מקבלים את החיסון המשולש. אנחנו לפחות קיבלנו אותו בישבן, וככה מחט מתקשרת לתחת. מה שאני אומר, שויכוחי התיאולוגיה יעניינו עוד כמה אנשים, וכן קשורים לתחום. אחרי הכל, במו"ד לפחות יש כהנים, וחבר'ה שבונים עולמות יכולים לשאוב רעיונות מהשיחה/ויכוח הזה, אם הוא יוביל למקום הנכון.

Serpent Axis

New member
אז אפשר לדבר על סאדו מאזו?

ואולי גם על שתיית דם? לערוך דיונים עמוקים בנושאים פוליטיים שונים? לדון בדרך הטובה ביותר להשתלט על חברת מחשבים?

Nihau

New member
אפשר... אבל יש כאן נפשות רגישות...

יש כיום עדיין תרבויות ששותות דם טרי. הרופאים אומרים שזה מקור טוב ומתחדש לחלבונים ונוזלים ושאר חומרים נחוצים לתחזוק גוף אנושי בתנאים קשים. יש אפילו תרבויות שכורתות איברים של חיה ואוכלים רק את האיבר הכרות, משאירים את שאר החיה לחיות כדי לאכול אותם לאחר כך... זה נעשה כמובן רק בשעת דוחק אבל זה עדיין נעשה. סאדו-מאזו במ"ת... נושא שיש לנקוט בו מידת זהירות, כמי שיצא לה לשחק רומן בין דמות ערפדית לבין דמות דמונית מסוג סוקובוס - עקוב מדם, אלימות קיצונית ורגשות עזים לכל כיוון... לא חוויה שארצה לשחק שוב בקלות דעת. כמנחה אשאיר את זה למאחורי הקלעים של הדמויות המרושעות ביותר. כשחקנית אזהיר את המנחה לא להכניס קטעים כאילה למשחק בלי תיאום והסכמה מראש.

Ihavenonick

New member
מחט יכולה להיות קשורה לתחת

אבל זה יכאב מאוד למי שהתחת שייך

Serpent Axis

New member
"היה", דני?

עוד ישנם מיליוני מאמינים בדתות שונות. ישו עוד נמכר להמונים וככה גם עוד הרבה דתות אחרות. כמו סיגריות, אופיום וספרים שמבטיחים לספק לך הבנה טובה יותר של היקום (לא תאמינו בכמה עותקים השטויות האלה נמכרות). הנקודה היא, דני, שכמות הקונים ופופולאריות של המוצר לא מעידה על איכותו. כמו המשפט הישן "אם כולם היו קופצים מהגג..." אז כולם הם אידיוטים והעולם יהיה מקום טוב יותר בלעדיהם.

Ihavenonick

New member
תתחילו לראות את הסדרה של

Penn & Teller: Bullshit סדרה טובה שמטרתה להסביר עד כמה דברים שמוכרים לנו-כולל דת, מלחמה בסמים וכו'- הם Bullshit

Ihavenonick

New member
בקשר לסרטים

Underworld היו נחמדים, שניהם. בקשר לואן הלסינג? הסרט הזי הוא קומי בלבד. אם מחפשים בו עלילה אז לא קיים בכלל, חוץ מהקו הכללי שהיה אולי נחמד. אבל הביצוע היה פשוט מזעזע. מזעזע! סרטים שאהבתי: בלייד, כל השלושה. אולי לא דייקו כל כך בפרטים אבל ביצוע יפה. ככה צריך לעשות סרט אקשן.

Lion_Heart

Well-known member
blade../images/Emo58.gif

הסרטים היו נחמדים. . .אבל קצרים מדי לטעמי הזמן בין חזרתו של דרקולה למותו היה מה זה קצר קם הסתובב בעיר הרג כמה אנשים ומת. . .

השני והשלישי לא משהו

הסרט השני נראה כאילו צילמו אותו עם שאריות תפאורה מהסרט הראשון, והבחירה בפראג כלוקיישן בכלל לא נותנת אווירה של "אירופה הישנה, האפלה והרקובה" אלא של "היי, יותר זול לצלם במזרח-אירופה!". הסרט השלישי די מטופש, מלא בפרסומות "סמויות" לאיי-פוד, ודרקולה בכלל לא נראה מרשים, אלא סתם כמו מאצ'ו-גיי מסומם וגנדרן שמתנדנד הבייתה בדרך מהאפטר-פארטי ובוהה בקירות.

atkinson

New member
אני זוכר שראינו את הסרט הראשון

וכל הזמן שאלנו את עצמנו אם ברגע שאתה הופך לערפד, אתה אוטומטית לומד רומנית? גם הרעיון של קרם הגנה משמש לערפדים היה *קצת* מטופש.

DDN

New member
אני דווקא אהבתי את הסצנה שלפני

כשהיא מתחילה להישרף, ואחרי זה מתרפאת. משהו שמאוד הזניחו בסרט הראשון. כמו כן, את הקטע שהוא מנסה לאכול, ואז לא מצליח לעכל.

Nihau

New member
VTMist...

כל מי שרואה את הסרט ושיחק קודם VTM מיד חושב שגנבו רעיונות וביצעו אותם פושר יש להם מסנני VTM על העיניים וקשה להם לראות את היצירה באור אוביקטיבי יותר צריך להקים להם פורום תמיכה נפרד מואר באור נרות ולספק להם שמיכות פליז חמימות שחורות כקטיפה עם בטנה אדומה בוהקת מסאטן...

DDN

New member
חשבתי ככה.

זה היה הניחוש שלי. לחנן יש משהו מיוחד שהוא נוהג לומר על VTM. מקווה שאם הוא יקרא את ההודעה הזו, הוא ידע להגיב בהתאם.

Serpent Axis

New member
האמת היא שלא

כשאני קם בבוקר אני לא מסתכל במראה ומגדיר את עצמי כVTMist, לא חושב על עצמי כאחד במשך היום ואין לי "מסנני VTM על העיניים" ולא קשה לי לראות יצירות באור "אובייקטיבי" (האם דבר כזה באמת קיים ביחס לערמת הרגשות והמניעים האגואיסטיים הנטועים בכל פעולה אנושית?). למען האמת, אני נהנה מיצירות שהן שונות אחת מהשנייה. ידעת שאני נהנה לפעמים לצפות בפרקים של "אנג'ל"? שנהנתי באופן דומה מUnderworld הראשון ומVampire Hunter D? מНочной дозор ("משמר לילה", סרט רוסי)? ידעת שאני מסוגל להפיק הנאה ממשחקים שלא כוללים ערפדים בכלל או את הערפדים יציריו של מארק ריין-האגן? הסיבה שלא אהבתי את Underworld: Evolution היא הדרך החלשה שלו (ולפעמים אפילו קיטשית) להעביר את העלילה שלו. ההתחלה הייתה נחמדה, אבל בהמשך הוא ממש מקרטע. קטעי הקרב שלו גם לא השתפרו בהרבה מהסרט הקודם ולא ממש ראיתי שהם הפיקו את הלקחים שלהם. אגב, חברת White-Wolf באמת תבעה את יוצרי הסרט (מעבר לסיבות הברורות של "דמיון" כמעט מוחלט בין העלילה שלו לבין Vampire: The Masquerade וWerewolf: The Apocalypse, גם ה"דמיון" המשונה בין עלילת הסרט לעלילת הסיפור A Love of Monsters שפורסם ב94'). התביעה יושבה, כנראה, בין היוצרים מחוץ לקותלי ביהמ"ש. על התביעה של White-Wolf ניתן לקרוא כאן: http://www.gamingreport.com/files/wwcase.pdf

DDN

New member
איך אתה כותב רוסית בתפוז?

בעלילה אכן היו כמה חורים בU:E, זה נכון. דווקא קטעי הקרבות שלו היו משעשעים, לא? כמו שללוקאס יש קבעון לידיים, ללס וייסמן יש קיבעון ללסתות

Serpent Axis

New member
מחליף לרוסית כמו שאני עושה לאנגלית

רק שאני לוחץ על ALT+Shift פעמיים במקום פעם אחת... אבל ברצינות, אפשר לכתוב בתפוז באנגלית, גרמנית, דנית, עברית, ערבית ורוסית. נדמה לי שגם סינית תעבור כאן.

למעלה