לא מוכנה להשלים עם היחס בגנים !!

Internet Mom

New member
הי נועה

קראתי את השירשור. אני חושבת שאת כנראה כל כך מתלהבת מהתוכנית שלך שאת לא מבינה שבכך שאת אומרת שגנים מסחרים הם מחרידים ועלובים את בעצם פוגעת ברוב המכריע של האמהות כאן ששולחות ילדים לגנים 'מסחריים' שונים... את מנסה לגייס לקוחות או לגרום לאמהות להרגיש רע עם עצמן?

אם את מתכוונת לנהל משפחתון מצליח, שאוהב ונותן לילדים, זו יוזמה ברוכה וכל האמהות שיהיו אצלך ייהנו ממתנה לא רגילה- הן וילדיהן. עברתי גנים מכל הסוגים בכמה מדינות שונות, ואני יכולה להגיד לך שגנים קמים ונופלים על צוות חם ומכיל... אבל הצוות חייב להיות קשוב להורים ולא רק לילדים!

אני מאחלת לך המון הצלחה, לא הרבה נשים קמות ועושות מעשה- אז שתהיה לך דרך ברוכה ומעניינת.

ornass2

New member

MotheRonit

New member
אל תהיי קטנונית

היא לא כתבה שום דבר על עברית תקנית ושפה עשירה.
פשוט צריך לשמור כמה ארבנים (זה לא שפן!
) בכובע
ואי אפשר לציין את כל הטוב בהודעה אחת
שלא ניבהל מכל הטוב הזה
שיהיה אמין
אי אפשר כל היום פשוט לפנק לפנק

© RoNa

New member
זה לא במקום שאת מרימה את עצמך

ע"י הנחתה של אחרים.
הייתי בגן כזה שהגננת ליכלכה על כולם. היא לא זכתה לראות אותנו שוב רק בגלל זה.

יש הרבה גנים טובים.
הגורון שלי בגן מהמם! כל יום אני נדהמת מחדש כמה הוא אוהב את הגן ואת הגננות.

מסכימה בגדול עם מה שנכתב פה לגבי גנים

זה ממש עצוב לי שזה המצב.
לקח לי אולי חצי שנה למצוא מסגרת לבן שלי. בסופו של דבר הצלחתי למצוא גן אחד שנראה לי מקסים, הוא עדיין לא התחיל כך שאני רק מקווה שאני צודקת כי פסלתי את כל הגנים האחרים כבר.

הייתי בהמון גנים, בכמה שכונות באיזור כי אני מוכנה להתרחק מהבית בשביל מסגרת איכותית, כולל בשכונות יוקרה, ואכן ראיתי גנים שבהם יש המון ילדים, כמה קבוצות גיל, מעט מטפלות זו גם בעיה נפוצה. גם ראיתי ילדים שבוכים ולא מתייחסים אליהם. וכן, הייתה הרגשה שמנהלות הגן מעוניינות לקבל כמה שיותר ילדים כדי למקסם רווחים ובעיקרון לא אהבתי מה שראיתי. בנוסף, בעיות נוספות הן תפריט במכיל ממתקים באופן קבוע וזה ששמים ילדים קטנים במשפחתונים מול הטלויזיה על בסיס קבוע.

חוק חינוך חובה שהתחילו ליישם אותו רק יחריף את הבעיה לדעתי, כי כמובן שהתקציבים יהיו מינימליים.

אבל אני גם מסכימה שיש בעיה מבחינת תקציב. לפתוח מסגרת איכותית, בטח אם מדובר במעט ילדים, עולה הרבה כסף ורוב ההורים יתקשו לשלם את הסכומים הנדרשים. שכנה שלי פתחה מסגרת כזו אצלה בבית רק כדי שלא תצטרך לשלוח את הילד לגן או משפחתון והיא סיפרה לי שלא הרוויחה כלום.

בתור אחת שכנראה לא אזדקק לשירותיה של הכותבת בעזרת השם, כי כבר מצאתי גן ואני מקווה שיהיה בסדר, ואין לי כוונות לפתוח גן או משפחתון בעצמי, סתם בתור מי שכותבת מהצד, רציתי להגיד שלמרות שפה ושם זה אולי אפשרי למצוא מסגרת יותר טובה, ואולי ההורים רק חיים באשליה שמדובר במסגרת טובה (ראיתי גם כאלו שאומרים על גן שהוא מקסים והוא ממש לא), בגדול הבעיה שבנושא השרשור הזה היא בעיה אמיתית וקשה.

נועה2208

New member
הוצאתן את הדברים שלי לגמרי מההקשר !!

אני לא עושה את זה למטרות רווח !! אולי זה נשמע לכן הזוי ואתן רק מחזקות את דברי שהכל מסחרי היום !! אז זה לא נראה לכן הגיוני מה שרשמתי אבל זאת האמת מי שרוצה שתאמין ומי שלא - שלא תאמין . המטרה שלי היא ליצור מסגרת הכי טובה שאפשר לבני אני לא רוצה לברוויח ועוד שנה - שנתיים שבני ילך לגן אני לא אמשיך פה עם הרעיון הזה . ברור לי שמה שרשמתן זה נכון וזה לא רווחי אבל אני לא עושה את זה בשביל רווח . אני מקווה ומתפללת שאצליח להתאחד עם עוד 3 אמהות ביחד יהיו 4 ילדים . המטפלת תקבל משכורת מההכנסות של 2 ילדים . מהכסף שיכנס מהילד השלישי נקנה את כל מה שצריך - אוכל , חוגים ,חומרים לפעילויות . הרווח שלי תמורת זה ש-
אני מקדישה את ביתי לנושא , הסדנאות שאני יעביר לקטנטנים (אפייה ועיסוי) תהיה שעה ביום בערך שאני אהיה עם אוסנת המטפלת ביחד עם הילדים וניהול שוטף של כל הנושא- תמורת זה הילד שלי יהיה בחינם במשפחתון .
זה כל העניין . אני בודקת את הנושא על כל צדדיו אני בקשר עם כמה נשים מבוגרות שיש להן משפחתונים ורושמת לעצמי המון נקודות שאתן צריך להתמודד במהלך השנה. אני יודעת שזה לא פשוט ויש הרבה מאוד דברים לדאוג להם . עדיין אני בטוחה שארבעת הילדים שבע"ה יהיו במשפחתון הזה יקבלו הרבה יותר ממה שיש בגנים באזור שלי להציע .
וכן אני עומדת מאחורי דברי - הגנים היום מזעזעים ומסחריים . ככה אני חושבת אתן לא חייבות להסכים . אני בדיוק לפני שבועיים רציתי לרשום את בני לגן . לא היתה לי כל מטרה לפתוח משפחתון או גן . בגלל שראיתי את מצב הגנים וחזרתי מסבב הגנים בהרגשה שאין סיכוי שאני שמה את בני בגן - ומצד שני הוא כבר גדול ואני רוצה שיהיה ביחד עם ילדים אחרים - צפה עלה הרעיון של להתאחד עם עוד אמהות זה הכל .
למה המחשבה שלכן היא ישר למקומות לא טובים ? שרשמתי את מה שרשמתי בשביל לפרסם את עצמי ? מאיפה הבאתן את זה ? זה ממש לא הכיוון .
תנסו רק לרגע לחשוב ישר ולא עקום ותראו שזאת דווקא יוזמה נחמדה .

אם את רוצה לעבוד בחינם בטיפול בילדים

אז למה שלא תטפלי פשוט בילד שלך? למה את צריכה שיהיו שם עוד שלושה ילדים ומטפלת? בחיי שלא הבנתי

efratbn

New member
ישנם גנים פרטיים בניהול ההורים לא למטרת רווח

על אחד שמעתי בגבעתיים. באמת בהתחלה זו היתה התארגנות של 2-3 זוגות הורים (משהו כזה) והתפתח.

למעלה