לא מוכנה להשלים עם היחס בגנים !!

נועה2208

New member
לא מוכנה להשלים עם היחס בגנים !!

שלום לכולן .
שמי נועה ובני בן 11 חודשים ויהיה בן שנה וחצי בספטמבר . אני גרה בראשון לציון בשכונת כרמים
מגיל 7-8 חודשים הבאתי טיפלה בו מטפלת מדהימה . טובת לב . משקיעה בו את כולה . הוא ככ אוהב אותה זה פשוט מדהים . רציתי לרשום אותו לגן אבל אני פשוט מזועזעת מהיחס בגנים היום . החלטנו ביחד אני והיא לפתוח בביתי משפחתון קטן חם ואוהב שבו בני יקבל את הטוב ביותר . יש לי חצר ענקית , חדר גימבורי ועוד חדר שמייועד לשנת הצהרים של התינוקות . אני שמה דגש מאוד חזק על תזונת ילדי ולא מוכנה שהם יוכלו בגנים את האוכל שאני לא יודעת מאיפה קונים את הבשר וכולי . אני מתכוונת להביא לכאן חוגים ופינת ליטוף וואני מתמחה בעיסוי לתינוקות בקיצור הולך להיות פה שמח !!
אם נשבר לך הלב שאת חושבת על לרשום את יקירך לגנים המסחריים שקיימים היום
תצרי אתי קשר - 0507465710

לא יודעת באילו מקומות את היית-

אבל אני בתור גננת סופר ביקורתית כלפי גנים אחרים -דווקא נתקלתי בהרבה גנים מקסימים ונפלאים.
אין שום מקום מושלם. אני לא הייתי ממהרת להכליל...

שמחה שמצאת את הדרך להרגיש בטוחה לגבי מקומה של בתך ומאחלת לך המון הצלחה

נועה2208

New member
זה כבר ילד שני .. הייתי למעלה מ30 גנים..

אני לא אפרט שמות אבל הייתי כמעט בכל הגנים בשכונה שלי ובשכונות ליד ונתקלתי בתינוקות בוכים שבקושי מתייחסים אליהם בסייעות שעובדות כבר שנים יום אחרי יום באותה עבודה , ומה לעשות , זה בסכך הכל הגיוני שהן לא יאהבו את כל ה-30 ילדים שיש להן בגן . ושלבן לא יהיה פנוי רגשית כל הזמן לכל הילדים . הן עובדות מאוד קשה במשכורות נמוכות יום יום בעבודה מאוד שוחקת וככה זה נראה .
היום בכל גן יש 3-4 שכבות גיל בכל קבוצה יש 25-30 תינוקות והבעלים של הגן הוא לא זה שמטפל בילדים הוא איש עסקים לכל דבר ואני לא מתחברת לגנים האלה . אנחנו רוצים שיהיו מצלמות בגנים כי אנחנו מפחדים שיתעללו לנו בילדים שזה דבר מבעיט בפני עצמו אבל מהצד השני גן שיש בו מצלמות זה גן שלא מכבד את עובדיו כי ברור שזה לא בריא לעובדים לעבוד תחת פיקוח של מצלמות כל שעות היום .

בלונד23

New member
אני חושבת שאת מכלילה בהגזמה

לא בכל גן יש קבוצות של 25-30
לא בכל גן 4 קבוצות גיל
לא בכל גן בעלים איש עסקים
זה שנתקלת בכאלה גנים לא אומר כלום על הרוב.
אני חושבת שבמקום להשמיץ אחרים, פשוט עדיף לך לפרסם מודעה חיובית על המשפחתון שלך.

נועה2208

New member
אני ממש לא מגזימה !! ואני לא מכלילה !!

אני עשיתי סבב גנים בשכונה שלי - שכונת כרמים בראשון לציון וכל הגנים מורכבים מ3-4 קבוצות גיל . שבכל קבוצה יש 25-30 ילדים והבעלים של הגן לא תמיד גנן/גננת . את מוזמנת להגיע לשכונה לבדוק הייתי לפחות ב25 גנים . בכרמים נווה ים ונאות שקמה.
הקדשתי את כל שבוע שעבר ותחילת השבוע למציאת גן וכל יום חזרתי בוכה . ראיתי דברים מזעזעים . ומתוך כך עלה הרעיון אני ממש לא הולכת להרוויח מליונים זה בסך הכל 3-4 ילדים שאחד מהם הוא הבן שלי . אני הולכת להביא חוגים ואוכל ברמה הכי גבוה וכמובן שהמטפלת מקבלת משכורת גבוה אז תעשי את החישוב לבד .
הגנים מרהיבים יפייפיים מתפארים בחוגים ובידע שהם יקנו לתינוקות
זה פשוט לא מה שאני מחפשת אני מחפשת גן אינטימי פרטי ומשפחתי שיתפאר באהבה ובחיבוקים שיעניקו לבני ואת זה לא מצאתי . ומתוך כך אני רוצה למצוא עוד 2-3 אמהות שמרגישות כמוני וככה אני אשאיר את בני בבית עם המטפלת המדהימה שלו אסנת שהיא אדם אוהב ושליו ורגוע .
יש לי בבית חצר ענקית וחדר גימבורי שהוא החדר המשחקים של הילדים שלי אני ממש לא פתחתי משפחתון . ככה גם המחיר יהיה יותר זול לכולם כי כרגע אני משלמת לה 4700 שקל .
אני אביא חוגים לפה , אני מתמחה בעיסוי לתינוקות אז אני יעשה לבונבונים עיסוי אחת לשבוע . אני גם קונדיטורית אז שהם יגדלו במהלך השנה נעשה סדנאות לאפיית עוגיות ויש לי המון רעיונות מקסימים .
יש לי ידע מאוד רחב בתזונה ואני רוצה לבנות להם תפריט באמת שמורכב מקטניות ודגנים בשר ועוף טריים . בכל גן שהייתי התפארו בזה שפעם בשבוע הילדים אפילו מקבלים מנת דג בצהרים - אני לא רוצה לדעת איזה דג זה...
את מוזמנת לבוא לראות את הבית שלי ולהווכח שמדובר בבית רגיל לראות את המטפלת שהשנה מטפלת בבני זיווש

טוב אז עשיתי את החישוב לבד

והאמת אני לא כ"כ מבינה איך תוכלי להתפרנס מזה (האמת שזה לא ענייני אבל נכנסת לנושא אז...
)
דיברת על 4 ילדים מתוכם אחת שלך אז 3 ילדים משלמים נניח 3000 ש"ח בחודש
ומטפלת שאת משלמת לה נניח לפחות כמו היום - כמו שאמרת 4700 ש"ח בחודש
אז שלוש כפול 3000 מינוס 4700 משאיר לך 4300 ש"ח, ומזה את הולכת לשלם על ביטוח לילדים ולעובדת שלך, לשלם קצת על ציוד מתכלה, להציע כל יום בשר ועוף, להביא חוגים, ולהרוויח...?? אני לא מקניטה אותך אני שואלת ברצינות, לפי החשבון שלך את יכולה להרוויח ולהחזיק ככה עסק?

ornass2

New member
צודקת, ויש עוד כמה שאלות.

למה מטפלת שהיום מקבלת 4,700 ש"ח
עבור טיפול בילד אחד, תסכים להמשיך עם 4 ילדים, באותו שכר?

כדי שיהיה לאמא קצת רווח מהעסק, היא לא צריכה מטפלת,
היא עצמה תטפל ב- 3-4 ילדים.

ואם היא לא רוצה כאבי ראש, שתביא למטפלת שלה, עוד תינוק אחד
בלבד, כך שהיא תטפל בשניים, והיא האמא לעבוד בחוץ, ותביא משכורת.

MotheRonit

New member
זה נכון. החלום שלי הוא לפתוח גן

ואני גם מכירה כמה הורים שפולשים לי לחלום וכבר מחכים ליום

אבל זה לא עסק כלכלי
כאשר אני לא מוכנה להתפשר על איכות=מעט ילדים=יותר יקר להורים.
אני יודעת שיש כאלה שמחפשים מסגרות אישיות וחמות
ושיש כאלה שיעריכו על העדר המסחרה והניסיון לקצץ בעלויות על חשבון הכמות (יותר ילדים=תשלום לכל ילד יותר נמוך)
אבל כשמוסיפים לזה
שכר וחשובות על המקום
קנייה של ציוד מתכלה ומתחדש
תשלום לצוות
קנייה של מזון בריא מגוון ואיכותי

פתאום מכל הררי הכסף שארוויח על פניו בפועל לא ישאר הרבה
נגיד 5 תינוקות על 2 מטפלות (יחס טוב לכל הדעות, לא?) כפול 2500=12500 לא רע בכלל. ואז מתחילים להוריד את כל מה שמצוין למעלה וזה נעלם מהר מאוד.

ornass2

New member
במשפחתונים ביתיים, בדרך כלל היחס הוא אחת

על חמישה תינוקות. זה לפי התקן, אבל לא קל,
רק אולי למישהי מיומנת מהתחום.

אבל תמיד אפשר להגשים את החלום בקטן,
אם זה אפשרי בביתך, אז אין הוצאות שכירות ומה שמסביב,
אם את מיומנת לטפל ב3/4 תינוקות, אז התמורה כולה שלך.

העיקר המון אהבה ונתינה, בעשייה הזו.

MotheRonit

New member
כן אני מכירה את היחס הרגיל

אבל זה יותר מדיי מבחינתי בכדי שאוכל לתת את ההשקעה המיטבית שהייתי רוצה. זאת אחת הסיבות גם שאני מעדיפה לעבוד כמטפלת (1:1) מאשר גננת (1:35) כי אני מאוד לא סלחנית לעצמי בנוגע ללחלק את עצמי וחלילה לפספס איזו התרחשות או ילד.
כשלמדתי להיות גננת, אז הגננת המאמנת שלי לימדה אותי איך לשבת בנקודות אסטרטגיות בגן - כאלה שמהן יש לי תצפית על כל מקום. שנה שעברה בגן שלי כל פעם שהייתי מתיישבת עם קבוצה ודואגת לבחון את היקף הראייה שלי הייתי חושבת עליה, וזה מאוד ריגש אותי - כי אולי הנוכחות הפיזית שלי לא הייתה עם כל ילד וילד אבל הייתה לי המוכנות להגיב. וגם בשנה א' ממש בתחילת הלימודים עם גננת מאמנת אחרת שוחחתי ופתאום היא ראתה משהו שאני בכלל לא שמתי לב אליו. משהו שלדעתי אפילו לא היה בזווית העין שלה
אבל מסתבר שהמיומנות לראיית העל הזאת נרכשת עם הזמן

ornass2

New member
יפה, אם כך את הכלים יש לך.

נראה לי שעם שלושה ארבעה,
את תסתדרי, וגם ההשקעה תורגש.

כן,זה לגמרי נכון...

בגלל זה היה לי חשוב לעבוד בגן פרטי ובקבוצה קטנה יחסית כך שאוכל להגיע לכולם.

ממני כולם תמיד בשוק שאני מזהה "מבטי נשיכות"-המבט הזה שיש לילדים לפני שהולכים לנשוך
-אני קולטת את זה ואז מיד עטה על הילד כדי לעצור את זה בזמן-לשמחתי מצליחה למנוע את מרבית הנשיכות בגן (יש רק 2 שנושכים אז זה יותר קל).

שכנה

New member
אני שולחת את הבת שלי למשפחתון של 3 ילדים

בביתה של הגננת.
היא מטפלת בעצמה. בלי מטפלת נוספת. היא גם מבשלת בעצמה.
האוכל לא אורגני, אבל ביתי.
התינוקות מקבלים יחס אישי מאוד, ויוצאת לה תמורה לא רעה בכלל כל חודש.

ornass2

New member
זה הכי אידיאלי, להורים ולבעלת המשפחתון.

כמה אתם משלמים, אם מותר לשאול?

בלונד23

New member
זה שבשכונה שלך הגנים הם ככה

לא אומר שבכל ישראל הם ככה.
אני מניחה שאם תפתחי משפחתון לא תוכלי להחזיק את המטפלת. תצטרכי לעשות הכול לבד. איך תעשי להם עיסויים אם תהיי לבד עם ארבעה ילדים? מי ישמור על האחרים כשאת תעשי עיסוי לאחד מהם?
סדנאות לאפייה זה מקסים! מישהו אבל חייב לשלם על החומרים
בקיצור זה לא פשוט מה שאת אומרת.
שיהיה בהצלחה, מה שצרם לי זה שאת מנסה לפרסם את עצמך באמצעות לכלוך על גנים של אחרים.

MotheRonit

New member
אני מטפלת בתינוקת בנווה ים

קרוב נכון?
ויודעת ממקור ראשון של קרובת משפחה (ועוד המלצה על אותה מסגרת מאמא מזדמנת אחרת) על גן מוצלח. אז זה קיים. אני לא אומרת שמה שאת תוכלי להעניק הוא לא טוב מאוד, אפילו קרוב לשלמות אם לא ה-. אבל את לא היחידה בעלת האידיאלים והנתינה.

נועה2208

New member
במה שקשור לילדים שלי אני לא מתפשרת

אני יעשה כאן משפחתון שיהיה ממש המשפחה שלי אני מתה על תינוקות וילדים וגם המטפלת וזה נראה לי פתרון מושלם . אני מקווה שעוד אמהות יראו את המודעה ושנצליח ביחד לצור משהו חדש

למעלה