לא מוזרה יותר

D o r o t h y

New member
לא מוזרה יותר

טוב, אז כפי שחלקכם יודע, החלטתי לעשות מעשה ולשנות את הניק שלי. מעכשיו אני לא יותר "המוזרה" אלא התרגלתי והפכתי כמו שאתם רואים ל-דורותי.

יהושוע21

New member
למה?!!! כי היא הכי מיוחדת שבעולם

ולאנשים מיוחדים אנחנו "הנורמלים" קוראים מוזרים נשיקות לך (דורִיתִי)

hillelg

New member
../images/Emo45.gif אבל למה

תרבות אמריקאית, שם באמריקאית, וחתימה באמריקאית?

אטיוד5

Active member
../images/Emo2.gif

למה אתה מרים אצבע תומכת שכל מה שיש לך להגיד זה נגד אחד גדול?

hillelg

New member
לזה, יקירי, קוראים בעברית

'הסתייגויות'. באופן כללי אני בעד המעבר מה'מוזרה', אבל הבעתי שלוש תמיהות קטנות (אם, לדוגמה, השם והחתימה היו בעברית, לא הייתי פוצה פי). תוב, קול עחד והתעם שלו.

אטיוד5

Active member
טוטו נשרך בעקבותייך?

או שאת התאומה של דאסטין הופמן? מבין שההצעה שלי (צ'אק נורית) נפלה במוקדמות. חבל.

Mנטה

New member
בהצלחה אצל הקוסם !

רק אל תשכחי לנסח טוב טוב את השאלות לפני שאת מגיעה אליו

D o r o t h y

New member
תודה רבה לכל המאחלים

מוזרה זה לא רע ואני מעולם לא ראיתי בו שם עם הקשר שלילי, אלא שמסיבה אישית אני לא רוצה להיות יותר מוזרה, לא רוצה להישאל "למה מוזרה?" יותר. מי שמכיר אותי יודע שמוזרויות יישארו בי תמיד.. זו אני. בקשר לעובדה שהשם אינו עברי - נכון, אבל כל שם עברי כולל שמי הפרטי בכל מיני וריאציות - היו כולם תפוסים.. עלה בדעתי ששם הדמות הראשית בסרט שאני כל-כך כל-כך אוהבת, קרוב מאד לשמי. גם החתימה.. יכולתי לכתוב בעברית "צעדו בדרך הלבנים הצהובות" אבל זה נשמע פחות טוב מהמקור. אז החלטתי שחלק מהתרבות העברית הוא אימוץ חלקים מתרבויות אחרות. בקיצור ההכרעה נפלה, ואם בקרוב יהיה לי כלבלב חמוד, אני מבטיחה לקרוא לו טוטו. בסדר?

מוּסקט

New member
השם טוטו

בעברית זה הימור
. יש שיבינו שמדובר בכלבלב האגדי ההוא ויש שישאלו "ואיפה לוטו?" ובקשר לדורותי - תתחדשי. מעולם לא אהבתי את הניק הקודם ומאוד התפלאתי למה אימצת אותו ומה הוא שרת בדיוק - אבל נניח לזה. רק אומר שלהיות מוזרה בעיני עצמך זה פי שבע יותר גרוע מלהיות מוזרה בעיני אחרים. ברוך שפטרנו!

למעלה