לא מוותר - בינתיים

גרינלנד

New member
לא מוותר - בינתיים

אני עדיין שולח קורות חיים ולא מוותר מישהו נמצא שם ...שיענה תשובה חיובית.

TheReverend

New member
../images/Emo13.gif העלת לי חיוך על השפתיים.

השוק מראה סימני התאוששות, קצת התמדה והכל יסתדר. שקלת אולי את העובדה שהקו"ח שלך לא אטרקטיביים מספיק?

גרינלנד

New member
התאוששות זה יפה אבל מה אז?..

התאוששוץזה יפה אבל מה אז?... מה יהיה בגורל הפורום הזה?....הוא ייסגר לא?...( : אבל כולם רוצים ניסיון. האמת שאני שוקל לעבור לתחום אחר. רק שאני לא בטוח מהו אני כרגע בודק אופציות...

אני כבר התחלתי לחשוב על להיות

מורה
מי היה מאמין... (ו
שנדחפתי לכם לשיחה ככה
).

tenen

New member
זה באמת עצוב

זאת אומרת,עצוב שיהיו בערך 100 איש עם מורה שלא רוצה להיות מורה והיחס שלו בהתאם, זה חם מחזק קצת את הטענה שמי שלא יכול, מלמד...

לא יפה... ../images/Emo10.gif

השיקולים שלי לכיוון הוראה נבעו מהמגבלות שלי של שעות עבודה (אני אמא) ודווקא מקצוע זה משתלב נהדר עם גידול ילדים. לא נראה לי שזה הולך לקרות, אבל אם זה היה קורה הילדים היו מקבלים מורה מצויינת, שלדעתי לא פחות טובה ממי שהלך ללמוד הוראה כי הדרישות קבלה באוניברסיטה היו הכי נמוכות
.

tenen

New member
איך אני אגיד את זה...

זאת בדיוק הבעיה, הבעיה היא שלא הולכים להוראה אנשים שאוהבים הוראה אלא אנשים שזה משתלב להם טוב מבחינת שעות ואנשים שלא מוצאים עבודה יותר טובה... היו לי גם מורים כאלה וגם מורים שבאים להוראה כי הם אוהבים הוראה, אחד מהם היה בן 75 לפחות נדמה לי, מורה לאסמבלר (מסביר את הגיל :) ) והשני היה איזה אחד בעל חברת מחשבים מליונר מסביון שבא להוראה כי הוא אוהב את זה ובטח שלא מפני שהוא לא מצא משהו אחר... את הפער ברמות של ההוראה ובדוגמא שהם נתנו אי אפשר לתאר בכלל כי הוא פשוט עצום, אני בזמנו נתתי שיעורים פרטיים לכמה אנשים, והסיבה היחידה שהם הקשיבו לי יותר ממה שהם הקשיבו למורים שלהם היא שפשוט הרבה יותר קל ללמוד ממי שאוהב את המקצוע שהרי אם לא היה כך הם לא היו מגיעים אלי בכלל...

pixiER

New member
and may i say

that if you think you have the patient to be a teacher (and you will need lot of it) go for it! the education system need good people, even if they come and join it from the wrong reasons...

למעלה