לא מובן למה?

isackris

New member
העלתם לי את המורל

איזה כיף לי יש לי כרטיס תושב צרפתי לתקופה בילתי מוגבלת המאפשר לי לעבוד בכל אירופה ממש אני מאושר ניראה לכם לא מעניין אותי לעבוד בכלל תנו לי קצת להינות מהחיים אני עדיין ילד ובסך הכל מה שאני באמת רוצה לאמר זה שזה לא כל כך קשה לקבל אשרות אם יש לך את ההשכלה המתאימה והכי חשוב שפה אז לכל אלה שכן מחפשים עבודה תשקיעו בעצמיכם ואל תזדקקו לטובות הגולשים

forglemmigej

New member
לא ברור לי

למה כולם פה מנסים לחנך את מיכאל? הוא כתב מה שהוא מרגיש -זכותו -.ומה זה הסדרת חינוך הזאת? לפעמים אני פשוט מתביישת..

mikledet

New member
סידרת חינוך

ממש מוזר לי השאלה הזו - מה גם שזה גם מה שבעצם לא ברור למיכאל בעצמו. היחידי שהתחיל כאן ב"סידרת חינוך" היה מיכאל בעצמו. משפט כגון: "זה לא צריך להיות כך אלה אם כן המצב של היהודים מחפיר בגולה." זו לא הבעת דעה - עם כל הכבוד. - וזו רק היתה הודעת הפתיחה. שלא נדבר על ההמשך. זה בדיוק מה שהייתי מצפה ממישהו ש"מחנך" מישהו אחר לומר. הוא אומר מה צריך או לא צריך להיות, מילא אם הוא היה מדבר על משהוא שהוא כליפיו אישית, אבל לא, אלא באופן כללי איך אנשים בפורום צריכים או לא צריכים להתנהג. מי שמנסה לחנך זה הוא את הפורום - ולא הפורום אותו. כמו כן - זה לא שהוא מנסה לחנך את הפורום באופן נעים - לא - ומעניין דווקא שהוא, שניסוחו אגרסיבי שופטני ומחנך מההודעה הראשונה - דווקא הוא כל כך רגיש ל"טון הדיבור" אצל אחרים שעונים... - ורגישותו כל כך גדולה - שהוא מפרש כל אי הסכמה כזילזול התנשאות וכו... אז מה שלי לא ברור - זה, למה את מצפה מהפורום - או מכל אחד - אלא "סדרת חינוך" - ולמרות שזה מצופה - התגובות הראשונות של חברי הפורום להאשמותיו/התקפותיו היתה ניסיון להסביר יפה,שהוא מתפרץ לדלת פתוחה - לא שזה עזר... מעבר לכך, אני לא מבין למה את מתביישת - עשית משהוא רע?

למעלה