לא מה שרציתי...

לא מה שרציתי...

אתה מדבר עם בחורה מדהימה ומסתבר לך שהציפיות שלה מהקשר שונות מאד משלך... את מדברת עם בחור מקסים אבל הוא רוצה דברים שלא חשבת עליהם מראש... נניח שהצד השני מעוניין בפגישה ואתם בכלל רציתם ידיד וירטואלי...אולי אתם הייתם מעוניינים במשהו מינורי והצד השני כבר רוקם תכניות לגבי חתונה... מה תעשו? "תזרמו" עם השיחה? תנסו להתנגד? תחליטו לא להחליט?

אני חושב..

שאני פשוט אדבר איתה על מה שאני חושב ומה שאני רוצה. אשתדל לא לפגוע ,עם דגש על ה"אשתדל",ואם היא לא תבין אותי אז אני באמת חושב שאני יוריד הילוך או משהו כזה,בשביל לא לגוע בה..

לגוע = לפגוע..

<אמנם אחרי שנה אבל עדיין תופס
>

אני אומרת ש...

גם לי זה קרה וקורה... הוא כל הזמן אומר ורומז ואפילו שאל למה אני לא רוצה להיות חברה שלו אבל הברתי לו את הסיבות הנכונות למה אנחנו לא מתאימים לא שזה הזיז לו הוא כל הזמן עם אותה שאלה אבל מביא לי אותה בדרכים משונות אבל אני בערך מסתייגת ואומרת שאני לא רוצה.. ואני חושבת שזה מאוד חשוב להגיד את נדברים האלה מוקדם ליזרוק עצם שיבהיר לו או לה שזה לא יקרה...

mr_lonely

New member
ערב טוב ! מילת הקסם, לדעתי, היא...

תיאום ציפיות ! ועל בשרי למדתי, כדאי לעבור את השלב הזה כמה שיותר מוקדם. לוודא ששניכם מדברים על קשר שיהיה וירטואלי עוד 50 שנה או ששניכם מדברים על חתונה בעוד שנה... אבל לא אחד כזה והשני אחרת...לנתק מייד במקרה כזה, לדעתי, חבל על מפח הנפש שבטוח יבוא.

שלוק29

New member
שאלת מיליון הדולר...

אז ככה... אני נמצא בכזה קשר וזה סוחט את כל הכוחות! למרות שהבהרתי מראש מיליון פעמים (וגם עשיתי טעות שאני מצטער עליה)

ברלנה24

New member
זה קורה הרבה....

לא מזמן שוחחתי במשך מס' ימים עם בחור די חביב באי סי קיו... והוא לחץ שאתן לו את מספר הטלפון שלי ואמרתי לא מסיבותי שלי... והוא המשיך ללחוץ והמשיך ללחוץ... ולמרות שהסברתי לו הוא המשיך ללחוץ ותבינו... לא היו שום דיבורים על שום סוג של קשר.. עד שערב אחד הבחור הגזים לחלוטין...סיפרתי .. שיצאתי עם מישהו והיה לי נחמד (וגם הוא סיפר לי סיפורים כאלו.. ) והוא התפרץ בסצנה של קנאה שלא היתה מובנת לי לחלוטין... כאילו הבטחתי לו משהו.. " את יוצאת עם אחרים ולי אפילו טלפון את לא מוכנה לתת.." בסוף הוא אמר לי משפט שסיים את הכל וממש הפחיד אותי משהו בסגנון של " אם את רוצה לדעת איך אני מרגיש כשאת לא רוצה לדבר איתי בטלפון אז תלכי למטבח תקחי סכין ותתקעי אותו לעצמך בלב ותסובבי.." בחייאת! סך הכל דיברנו קצת באי סי קיו... כבר סכין בלב??

Rנבוני

New member
הוא נשמע לי

כמו בחור מיואש שמשום מה רואה בצ'ט התמים מבחינתך משהו מאד גורלי. אני מבין אותו ולמה אמר מה שאמר (למרות שלא מצדיק) אבל בכל מקרה - זו דוגמה מצויינת לחוסר תיאום ציפיות! איך התמודדת איתו?

דעתי

קשר וירטואלי מתחיל תמיד בגלל צורך זה או אחר של שתי הצדדים הנכנסים לקשר הזה . במהלך הזמן קורים דברים שלא תמיד ציפינו או חשבנו שיתרחשו. לאורך כל הקשר צריך לעשות בדיקה עצמית מול עצמנו ומול אותו אדם איתו אנו בקשר ולראות שעדיין רוצים את אותו הדבר. אם צד אחד סובל הדבר הטוב ביותר שאפשר לעשות זה להגיד שלום , אמנם כואב אבל כואב יותר מצב של חוסר איזון בין הצדדים.

יולי311

New member
תגובה לנאמר

טוב ידיד וירטואלי-מה זה בדיוק. אחד שאת מספרת לו על עצמך דברים שאפילו לא סיפרת לחברה, אחד שאת משתפת אותו במה שקורה בחיי יום יום שלך, בחיפוש אחר בן זוג? ... בשבילי זה המשמעות של ידיד וירטואלי. למזלי יש 2 בחורים מקסימים שפגשתי שרוצים שאראה בהם ידיד/ידיד וירטואלי טוב לי זה מעט קשה מהסיבה שאני חושבת שידיד באינטרנט הוא ידיד לכל דבר, ולי קשה לראות בבחור/גבר בתפקיד של ידיד.(אני יודעת שאני בדעת מיעוט). לגבי העובדה שהידידות הזו מפתחת בכל אחד מהם ציפיות שונות זה מזו זה טיבעי לחלוטין. כאילו אין טוב בלי רע. צאט אולי נראה משהו פשוט וקליל אבל לא כי מדובר באנשים, ופה יש 2 אנשים שונים שמחפשים דברים שונים בצאט.לגבי השאלה מה עושים? אם אתם מחפשים קשר זוגי אז תתנו צאנס ותפגשו, אם אתם מחפשים סתם ידיד לשיחה כי... והוא לא רוצה בידידות הזו אז תנתקו כי יש לכם אינטרסים שונים.

maya 182

New member
תאמת בדיוק חשבתי על זה היום...

נקלעתי לאותו מצב...וגם לי אין מושג מה לעשות!

כמו בכל קשר

הוריטואליה לא שונה מהחיים בהקשר זה. תמיד יתכן מצב שבו אצל מישהי בצד אחד מתעוררות ציפיות אחרות מאשר בצד השני שלא תכנן אותן מראש. זה המצב הנורמטיבי ב-90% מיחסים חדשים שנרקמים - לא ככה? במיוחד שלא פעם ברמת ההצהרות אנחנו באמת מתכוונים לדבר אחד אבל יוצא משהו אחר.

ScrewDriver

New member
ואני למדתי...

פשוט, לא להכנס לצ'ט יותר. אולי פעם לפני כמה שנים טובות היה אפשר למצוא שם בחורות לעניין, שזורמות ומוכנות לכל דבר, אבל היום, גם יש נורא מעט בנות יחסית לבנים (במיוחד בשעות הלילה - משהו כמו בת אחת לכל חמישה-שישה בנים, כשחלק נכבד מאוד מהן בכלל מעוניינות בבנות...), וגם המעט האלו הן בד"כ ממש לא רציניות, והן כבר הרבה פחות זורמות, לא משנה כמה אנחנו הגברים נשקיע ונהיה מתוחכמים ומצחיקים ושנונים, קשה נורא עד בלתי אפשרי להגיע איתן לטלפון. כמובן שיש יוצאות דופן בודדות, אבל הרוב הן כפי שתיארתי. ומה לעשות, שרוב הבנים (הרציניים והבוגרים, כולל אותי) בצ'ט כן מעוניינים במשהו מעבר לסתם שיחה סתמית, אשר במקרה הכי הכי אופטימי, תהיה מקסימום ידידות וירטואלית בת כמה שבועות. במצב כזה, היחס של התועלת המתקבלת מהצ'ט, אל מול הזמן המושקע שם, הינו נמוך ביותר עד אפסי, ולכן אינו שווה את ההשקעה. לפחות בשבילי. עדיף כבר לפתח את הקשרים שמכירים במציאות, שם הסיכוי גדול יותר להתקדמות.

ברוב המקרים זה קורה...

החוכמה היא לדעת להמשיך את הפגישה קודם כל ואח"כ את הקשר בלי לפגוע בצד השני, או בלי להיפגע בעצמך. צריך להיות מוכנים גם לתסריט הפסימי, ולא לפתח ציפיות גדולות מדי. והיות ובוקר, והיות שבת בפתח, אפנק במשהו קטן של בוקר : הבוקר שאחרי, מיוחד כל כך, שונה, שארית ריח תשוקתך, עדיין צרוב בגופי, כל שאיפה, מזכירה, מסערת, מצמררת את גופי לזכרון התשוקה, ההתרגשות, המגע והחום, מעיפה אותי לעולם ההוא, שבו את ואני, רק שנינו, ביחד מתעלסים, עד כלות הנשימה. הבוקר שאחרי, רווי זכרונות, חולפים בראשי, חוזרים ושבים, נעימים, מחייכים, כמו רוח קלה, בריזה נעימה, מסובבים את הראש, קוראים: "זוכר אותנו ?" "היינו כאן.." ואתה מתענג, מחייך לעצמך, הלב מתחמם, ואתה קם לעוד יום נפלא, שטומן בחובו הפתעות חדשות, חוויות נעימות, מסעירות. ושיהיה לכולנו סופש שקט ומהנה...

למעלה