לא מבשלת יותר

לא מבשלת יותר

הגעתי למסקנה שעדיף לא לבשל , עכשיו פתחתי אתהמקרר וזרקתי את הירק שהתקלקל לי אוהבת מרק ירקות חמוץ, בקיץ זה מתקלקל מהר מדי , אני לא יכולה לאכול כמויות גדולות אז עדיף להכין סלט ירקות או סלט חסה וליד זה פשטידה ירקות או עוף בתנור או שניצל של דג סול או עוף מכינה אוכל מבושל לשבת , ואז זורקת כי אני לא מספיקה לאכול , וזה מתקלקל מהר ואו פתראון אחר לעבור לסירים קטנים פיציים של בובות,כי אוכלת מבושל רק בסופי שבוע, משהו שמתחמם על הפלטה וכל השבוע אוכלת שאריות שנשארו לי משבת , היום אכל הפח את המרק שנותר והירק המאודה שבסיר השני.

פתרון

בשלי כמויות לא פיציות. מייד בתום הבישול חלקי זאת למנות,הקפיאי חלק והפשירי באמצע השבוע.

זה הרבה מעבר לזה , זה משהו נפשי

בגלל שאמי הייתה צמחונית הייתי מכינה לה אוכל לבית האבות ,מבשלת ומקפיאה במנות קטנות מביאה לה כמו בלוקים קטנים בעזרת אריזות חד פעמיות של עוגיות , היו מחמים לה צהרים במקום הארוחה הבשרית והיא אהבה את הבישול שלי, זו היתה כמות קטנה כך שלא תעלה במשקל . היא נפלה והעבירו אותה למחלקה סיעודית ,שם עברה לאכול את האוכל שהגישו שם, יותר נכון הפסיקה לאכול כלל .החיסון הגופני שלה ירד בצורה מהירה , כי שהיה ארוחה בשרית הצלחת שלה היתה כמעט ריקה להוציא פירה ומהר מאד נסענו לבית חולים שהיא מעורפלת לחלוטין ,כמעט לא בהכרה , לקח שבוע לאושש אותה התזונה הלא נכונה גמרה את אמי ז"ל מהר מאד,בבית החולים צעקו עלי שהיא בתת תזונה ונתנו לה תזונה דרך הוריד .כיום מודעת לזה שהאכילה , או נכון יותר אי האכילה, עשה לה נזק לא הפיך , המצפון שלי אוכל אותי נורא (שבאתי להתלונן למנהל בית האבות שהאוכל לא מתאים לסעודיים , אמר לי שזה מה שמשרד הבריאות דורש ממנו להגיש ) ומודעת לזה שבשל העובדה שזו מזכרת מהטיפול באמא ז"ל ,לכן כל יום שעומדת לבשל נזמר בדמעות מודעת להרכב המזון ושצריך מזון טרי מלא אנזימים לא מוקפ]א או מטוגן , לכן החלטתי היום במצב הזה עדיף מעט סלט ירקות חי , טרי, מורכב מכמה צבעים , זה בריא יותר עבורי .תרתי משמע

צלליתה

New member
נסיכה, יש לי ילדה צמחונית

אני מבשלת בכמויות קטנות מאוד. בדרך כלל לא מחזיקה במקרר יותר מיומיים. אפילו בחורף אני לא מחזיקה מרק יותר מארבעה ימים. מכינה דברים פשוטים, שלא מצריכים התעסקות רבה או זמן בישול רב. אבא שלי , שהוא לא צמחוני, אבל הוא אחד המפונקים המפונקים ביותר עלי אדמות מסרב לאכול אוכל שלא בושל ממש לפני הארוחה. כנראה שהתרגלתי לדרישות שלו, כי אם אני מגישה אוכל שבשלתי לפני יומיים, אני ישר חושבת שהאוכל לא בסדר.

משהו בטען משתנה

הכי טעים סלט ירקות הנחתך קרוב למועד ההגשה מלא צבע וטעמים ומפזרת קצת פשתן טחון עליו אז מקבלת אומגה 3 וגם טעם אגוזים עדין

maxima

New member
ערב טוב...אני משתדלת להתרחק מהמטבח...../images/Emo6.gif

40 שנה הספיקו לי מבשלת פעם בשבוע ביום ששי לארוחה משפחתית בדרך כלל נישאר לשבת ראשון במשך השבוע...פעם אוכלת במסעדה פעם סלט עם טונה לפעמים סתם שטויות וכך עובר לו השבוע.

maxima

New member
חזרתי מירושלים מרוצה ורצוצה...יצאנו באיחור של

שעה ורבע ממה שתכננו...(כך זה עם הבת שלי...תמיד מאחרת) הדרך לירושלים היתה עמוסה וגם ירושלים עצמה. נסענו בהתחלה לככר ספרא שם יש תערוכת פסלי דובים של 132 מדינות חברות האו"ם על כל דוב צויירו פרטים המאפינים את המדינה אותה הוא מייצג משם נסענו למוזיאון המדע...מאד מענין הסתובבנו שם עד ארבע ואז נסענו לאכול באבו גוש במסעדה לבנונית אוכל טעים טעים . הדרך הביתה זרמה טוב למרבה הפלא.

ben 911

New member
סלט בקיץ, זה דבר נהדר...../images/Emo74.gif

גם פירות..

maxima

New member
תמונה מירושלים...חנות למימכר גלידה

שנקראת תראו בתמונה....

למעלה