לא מבינה

לא מבינה

הכרתי בחור, רומז בשיחות שלנו על סטוצים וכו... הבהרתי לו שזה לא מתאים וחתכתי את הקשר. חזר אליי בטענה שזה ממש לא בראש שלו..אך לא מציע לצאת כלל.. וסכמנו שסתם נשאר בקשר.. ממשיך להתקשר, SMS מה?? מה אתה רוצה? הרי לא יצא לך ממני כלום אוף!

free soul

New member
למה את חושבת יותר מידי?

אם הוא לא בעינייך נפנפי אותו וזהו. או שתשארי ידידה שלו נטו. למה את בסרטים?

נכון אך

ברגע שאת ממש רוצה אהבה, כל רמז שהוא זורק לך ממש מבלבל.. לפני שעה הוא שלח לי תמונה שלו גם אתמול הוא שלח ולא עניתי, נראה לי שאלו האופציות: או שהבן אדם כל כך מאוהב בעצמו שהוא משגע בנות לאגו שלו או שהוא שומר על אש קטנה למקרה שתהיה תקופה יבשה

בריט23

New member
אז לדעתי ככה........

אם הוא רוצה שימשיך לשלוח תמונות ולעשות פוזות, לך זה בכלל לא צריך להוזיז. אל תתני לו ת'אופציה לשמור אותך על אש קטנה, תהיי זאת שתשמור אותו על האש, אל תתחבטי בשאלות ובסרטים "האם הוא מעוניין? האם הוא ככה וככה?" צאי, תבלי תכירי עוד ועוד. תשימי אותו בצד, במקרה ואצלך יהיה יבש.. חחח בהצלחה!

אני אגיד לך משהו...

זה בגלל שאמרת לו מראש מותק אני לא מעוניינת בסוג קשר כזה אז את פשוט משכת אותו אליך בלי לשים לב בכלל זה יודע גבר אוהב שנותנים לו אתגר וזה מה שאת בשבילו עד שהוא יצליח להוציא ממך את מה שהוא רוצה,

מסכימה

נשמע שהבחור קלט שקשה להשיג אותך ונדלק.. דיי אופייני לטיפוס שאת תיארת (בקטע של סטוצים, שולח לך תמונות של עצמו וכו') אם הוא ממש מוצא חן בעינייך, לדעתי תני צ'אנס, כבר היו כאלה שחזרו למוטב. אבל מה, תיהי זהירה מאוד ותעמדי על המשמר, מי יודע, אולי בסוף יתפתח מזה אחלה דבר. פשוט קחי את זה מאוד לאט ובזהירות ותזכרי שהוא לא טלית שכולה תכלת. בהצלחה!

זה בעיה

כי אם אני בחור שרוצה כרגע סטוצים למה שאני בכלל אטרח (ככה רושמים?) להתאמץ ולנסות במשהי שלא נותנת? כשאני חתיך ויש לי מלא אופציות זמינות בחוץ? כל עוד הוא לא יתן צאנס (כי מבחנתו לא יצא כלום) לא רואה איך הוא יכיר את האופי שלי ואולי יתאהב.. היה לי ברמן אחד, שקלט שאני בכלל לא בקטע של סטוץ וישר חתך. הרי למה למשוך סתם?

זה לא נשמע ככה אבל

זה נראה כאילו אמרת לו שאת לא בעניין הסטוצים והוא אמר שזה לא בראש שלו, זאת אומרת שיש מצב שהוא כן מחפש משהו רציני, לא?

nate2000

New member
זה אתגר

וזה כל הכיף להשיג מישהי לא מושגת. יצא לי להכיר כמה בנים באינטרנט כעוד הייתי פנויה. הקשר איתם נקטע מסיבה כזאת או אחרת ואחרי נתק של לפחות שנה פתאום הם נזכרים בי ואני מקבלת SMSים וטלפונים והודעות במסנג'ר מהם. כשאני אמרתי להם שאני ממש לא מעוניינת בקשר ואני בכלל מתחתנת בקיץ הזה הבחורים לא הרפו והמשיכו להציק כי מה לעשות אני מהווה אתגר בשבילם, אני מאוד בספק אם הם היו ממשיכים לחזר בכזאת דבקות אם הייתי פנויה.

אתמול למשל

הוא שלח לי 3 הודעות, והתקשר אליי ב12 בלילה כשהוא בפאב עזבו הוא מעדיף לראות את החברים שלו, הורים שלו ואותי ממש לא אז תפסיק להציק.

היה לי מקרה כזה

ובסוף נפלתי לא החזקתי מעמד והלכתי על זה לא מתחרטת פשוט זה לא היה שווה את זה במילה אחת אכזבה (לקח לי שנה כדי לעשות את זה וגם זה לא היה בלב שלם) תעיפי אותו חבל על הזמן זה סתם.

למעלה