לא מבינה

מי חילבה??../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

מיקייייייייי??? יפה לך

נראה

כאילו הוא רוצה להחזיק אותך(
) תוך כדי שמירת אופציות פתוחות...זה הניתוח הפסיכולוגי שלי למקרה. ואת....רפרפי הלאה,אל תתעמקי באלה שלא מתלהבים ממך.

ואולי../images/Emo4.gif

הוא הבין שעד החתונה הוא לא יזכה לפישוק של יותר מ 20 מעלות...... אז אמר....לא מתאים לי,והתבזבז.......

mr_lonely

New member
אולי...אולי...

תפסיקו כבר עם האולי האלה ? עובדות. 1. הכרנו, נפגשנו, היה מוצלח. 2. היו שיחות מוצלחות בטלפון. 3. הוא לא מציע להפגש שוב. 4. היום יום הולדת, מחר מסיבה. 5. הוזמן, אמר שיגיע ! 6. מאז אבדו עקבותיו. הצעה. ראשית, אל תיצרי עימו קשר שוב. נתת לו להבין כל מה שהוא צריך להבין. הכדור כעת בידיו. שנית, קבעי לך תאריך יעד. אני חושב שמסיבת יום ההולדת זו נקודה טוב. אם עד אז לא יצור קשר, הסיקי מסקנות. שלישית, אם לאחר מכן יצור קשר, כדאי שיהיה לו הסבר משכנע מאוד אחרת הסבירי לו בשפה שהוא מבין שכך לא נוהגים במחוזותינו. מילה בצד. פורחת מחדש מתחילה להתייאש מעולם הדייטים בגלל מקרה אחד, בגלל אדם אחד ? לעניות דעתי זו הסקת מסקנות מוגזמת. דבר אחרון. "חג לה שמח וזר לה פורח
היום יומולדת לפורחת מחדש"

sharon30a

New member
אהמממ....כשיש ספק אז אין ספק

עזבי אותך אחותי ממספקולציות ונבירות וחפירות של למה כמה איך ומדוע... נוכחנו כבר לדעת שכשהם רוצים, ובאמת בענין, הם חוזרים ומתקשרים ויוזמים... זה לא ממש צריך לענין אותך מה הסיבות. תכל'ס? כל השיחות טלפון שהיו זורמות ונחמדות, וכל ההבעת ענין (עלק) שלו שהתפרשה אצלך בעקבות הטלפונים שלו, הסתכמה באפס מעשים. הלכה למעשה זה לא מספיק להרים או להתחיל משו... ומי כמוך יודעת את זה...אז... אין לך אלא לדפדף לדפדף... ויפה שעה אחת קודם... ועכשיו... תתחילי לאגור כוחות מתוקתי להערב.. כי.. הלילה...יש מסיבה... לא כל שנה את מחליפה קידומת יפתי... נשיק

קליל 1

New member
../images/Emo141.gif

עוצמת אישיותה דרכי התמודדותה יופיה הזורח כמו שושן פורח רכות מילותיה יפי זמירותיה אורך סבלנותה מתגלמים בדמותה הן אותי היא אוהבת את ראשי ..מלטפת את ידיי ... מחזקת את דמעתי ..מנגבת

תודה על התגובות

ולכל המאחלים
למרות שאת רובכם לא מכירה, אך בכל זאת... לסיכומו של עניין, הנחתי את זה בצד, לא חושבת על זה. יש מלא דגים בים והיום בערב אולי אדוג אחד

למעלה