לא מבינה

Rinattt

New member
וואלה אהבתי

במקום לקבל את זה שהוא שרוט\דפוק וכו' פשוט להבין שלא הייתה כאן התאמה, ובכך להמשיך הלאה בלי התחבטויות. [אבל במקרה הנ"ל חושבת שאדם שמחליט להעלם במקום להסביר יש כאן איזשהו פאק, אבל לא חושבת שצריך להתעקב על זה].

תקראי מה כתבתי...

נכון שהכי טוב לקבל, אבל לא תמיד זה קל, אפילו די קשה, ולכן.. נתתי לה אפשרויות שתעשה בהם שימוש אינטרסנטי, אך ורק כדי "למלא" את הצורך בלהבין, לתת לעצמה תשובות.. רגע אחרי שהיא בוחרת לעצמה "תשובה" משלל התשובות האפשרויות, היא אמורה להניח לעבר. זה בסך הכל עוד כלי עזר, שום דבר לא מעבר.

Rinattt

New member
אם אני חושבת שהוא פחדן\שרוט\דפוק

אז למה הוא מצא חן בעיני? מה דפוק בי? זה ייצור בעיה נוספת. חוסר התאמה, בלום בי לא דפוק כי בעצם טוב לי עם עצמי והלאההההההה אל המרחב אמאאאאאאא שם במרחב עוד מצפה לו דרך ארוכה [מתוך מרקו
]

עדיין לא הבנת...

אני כבר ממחזר את עצמי..אבל מה לא אעשה בעבור ג'חנון עם ביצה ורסק עגבניות..
הכרת אותו.. מצא חן בעינייך.. נראה לך הכי בן אדם בעולם.. (לא שרוט, לא פחדן ולא כלום...כליל השלמות).. יום אחד הוא נעלם, ככה פתאום.. במקום להתחיל ולנסות להבין למה ואיך נעלם הבחור.. פשוט תגידי לעצמך הבן אדם שרוט (או כל דבר אחר שתבחרי) ונגמר הסיפור..הלאה, קדימה... עפתי...
ביי

ממש לא..

עבורי כל כלי הוא לגיטמי ע"מ לקבל את המציאות כמות שהיא. אידאליזציה/רציונאליזציה/מציאות חדשה..הכל כשר. אם לחשוב שהוא פחדן, שפן או לא יודע מה יעזור לה להניח לזה...דייני. אם גם תחשוב שהוא סיני וזה מה שיעזור לה להביט קדימה..גם זה בסדר. אין צורך לסבך את החיים יותר ממה שהם.

התחלת יפה ואח"כ קלקלת

שוב - מסכים מאוד לדבריך שעדיף לקבל את המציאות כפי שהיא. חושב שזאת יכולת נהדרת שגם מעידה על שלמות פנימית ובשלות וגם חוסכת הרבה אנרגיה שהולכת לאיבוד. הטענה שלי שיפוי המציאות [במקרה הנדון על ידי השמצה] לכאורה מסייעת אולי להתגברות רגעית, אבל לאורך זמן גורמת נזק, לא חוסכת אנרגיות ולא מקדמת שום בשלות ושלמות. לא רואה איך הטלת האשמה על האחר, יכולה לסייע למישהו לקבל את המציאות כפי שהיא וללכת הלאה. רואה כאן דפוס של בריחה ושל חוסר התמודדות. התמודדות עם המציאות. וקבלה שלה.

איזה הטלת אשמה??..

בסה"כ להבין שהאחריות על הנטישה היא עליו... ותהה הסיבה אשר תהא.. נסה להבין את העיקרון. אין לי כח לחזור על הכל מחדש.. נדמה לי שהייתי מאוד ברור, והבעיה היא שלך בהבנת הנקרא.. תקרא את הכתוב בגובה העיניים ותבין.. אני מקווה. אגב, מודה לך מקרב לב על הציון שנתת לי..
אני מבין שאם זה לא קולע לדעתך הפלצנית, אז קילקלתי.. איך אומרים בתימנית... נו שווין.

בקיצור ולענין ../images/Emo45.gif

להמשיך הלאה, לא צריך להבין כל דבר, רק ללמוד ממה שקורה, ולהמשיך.........הלאה יום הולדת שמח

אוה...סוף סוף...../images/Emo9.gif

ואני אפילו התכוונתי לוותר על הצורך ללמוד... הצורך ללמוד חשוב, אך נובע בעיקר מההרגשה שלנו שטעינו, ובמקרה דנן...(פשששש...) הבחורה לא טעתה.. היא היתה בסדר גמור.. ואני עדיין מחכה...

כפרה צוצי...

אתה יכול גם לוותר על הצורך לנשום... ככה על הדרך כזה.
..... הצורך הזה ממש לא עוזר כאן בדיוק... לה'בל ת'יירבח'. {גמני עדיין מחכה...לו אודאת למה...אבל מיחכית}

ראשית כל ../images/Emo49.gif,שנית,לא ידעת שכל

נושא ההיכרויות דרך האינטרנט הוא המוני בלשון המעטה? בדקת בזמן שהייתם בקשר עם הוא ממשיך לגלוש באתר ההיכרוית?

אילן מתוק../images/Emo25.gif

מתי אתה מתחתן אח שלנו..?? שיגעת כל הבחורות שיגעת...... תשאיר משו לחברה בפורום

מיקי 43

New member
ישכמה אפשרויות

אולי קיבל רגליים קרות? אולי מישהיא התמסרה לו מאד בינתיים והוא בצלילה אולי הוא אמר שהוא מגיע אבל לא אמר לאן ואולי שתית מי חילבה

רבע מהישראלים בני 18-40 הכירו באינט

סקר שערך מכון גאוקרטוגרפיה עבור רשת האופנה תמנון מראה שהאינטרנט הוא זירת הפיק-אפ האולטימטיבית. המובילים בהיכרויות ברשת - תושבי אזור השרון שיר-לי גולן פורסם: 29.11.06, 11:12 האינטרנט הופך, מתברר, לזירת הפיק-אפ האולטימטיבית - אחד מכל ארבעה ישראלים בני 18 עד 40 הכיר בן או בת זוג ברשת, לקשר קבוע או זמני. שבעה אחוזים מההיכרויות באינטרנט הפכו לקשר קבוע, ואחוז וחצי נוסף מההיכרויות האינטרנטיות בקרב אותן שכבות גיל הסתיימו בחתונה. כך מגלה סקר שערך מכון גאוקרטוגרפיה עבור רשת האופנה "תמנון". לפי הסקר, בו השתתפו 362 מרואיינים (גברים ונשים, ללא חרדים) המהווים מדגם ארצי ומייצג של הגילים האלה ביישובים היהודים בארץ, 22 אחוז מגברי ישראל יצאו לדייט אחד לפחות עם אנשים שהכירו ברשת, לעומת כ-15 אחוז מהנשים. שיעור ההיכרויות באינטרנט גבוה במיוחד בקרב בני 18 עד 24. מתוכם, 30 אחוז דיווחו שהכירו ברשת בני זוג לקשר קבוע או זמני, לעומת כ-12 אחוז מבני ה-25 ומעלה. הפילוח לפי נטייה דתית העלה כי 21 אחוז מהאוכלוסיה החילונית נעזרו ברשת להיכרויות רומנטיות, לעומת 15.4 אחוז מהציבור המסורתי ושבעה אחוזים מהציבור הדתי. הפילוח הגיאוגרפי מראה שאזור השרון הוא המוביל בהיכרויות ברשת, עם 28 אחוז לעומת 19 אחוז בתל-אביב (בה יש הרבה מאוד מקומות בילוי להיכרויות פיזיות) ורק 12 אחוז מהירושלמים ומתושבי דרום הארץ.

למעלה