לא מבינה

לאחרונה שומעת

המון סיפורים דומים מחברות... יצאו , היה נחמד, היו מחמאות ואופס הוא נעלם....מתעלם.... תוהה....האם הבנות קוראות את המפה נכון...? כי אם היה נחמד לשניכם ...למה שייעלם..? אולי פשוט מנסה להיות מנומס ולא בוטה...וכשמבין שהצד השני אינו מבין...מחליט ללכת עוד צעד קדימה ופשוט להעלם. דרך אגב ...לא נעים לי להודות אבל הדרך הכי נוחה היא באמת להעלם....מי צריך להתעמת בכלל? לא אישי....ממש לא

ב ו ע ו ת

New member
אולי אין לו כסף למתנה

או שסתם מביך אותו להביא לך משהו מבלי שהוא מכיר אותך? למה שאת לא תתקשרי?

במשך השבוע וחצי

שעבר מאז הדייט, גם אני התקשרתי, לא רק הוא. הוא כל הזמן התחמק מפגישה אך המשיך להתקשר ולומר כמה אני מקסימה ונהדרת ושהוא מאוד התלהב ממני. המתנה- ממש לא העניין במקרה זה.

ב ו ע ו ת

New member
שיש ספק אז אין ספק

את הרי לא מחפשת "חבר טלפוני", נכון? הגיע הזמן לשחרר, זו תהיה המתנה שלך לעצמך ליום ההולדת. מניסיוני, גבר שרוצה מתקשר. שיהיה במזל. נעמה

אין לי כ"כ מה לשחרר

הרי סה"כ דייט אחד... צוקדת, לא מחפש "חבר טלפוני". פשוט לא מבינה מה בדיוק קרה כאן. תודה

הצורך להבין..

כמה אנרגיות אנחנו מוציאים על הצורך להבין.. אם רק היה אפשר לקבל לפעמים את המציאות כמות שהיא ולהמשיך הלאה, החיים היו נראים אחרת.. אם רק היה אפשר לקבל את זה שפשוט מדובר ב"גבר" ש.. פחדן.. לא מעונין.. שפן.. שרוט... וכו' ,וכו'.. מחק את המיותר. מזל טוב ליום ההולדת שלך... רק בריאות ואושר..

תיקון קטן

מסכים שאם ניתן, רצוי לקבל את המציאות כפי שהיא, מבלי לחפור ולבזבז אנרגיות. וואלה- הלוואי. אבל: אתה בדבריך, עשיתה בדיוק הפוך. יצרת מציאות חדשה בה הוא פחדן, שפן ושרוט. על מנת להקל על ההתמודדות עם המציאות, עשיתה לה אידיאליזציה. לא קיבלת את המציאות כפי שהיא, אלא יצרת חדשה.

L o v e M e1

New member
ממש לא מסכימה,היא מראש לקחה על עצמה

את האשמה, וזה מה שלרובינו יש נטיה לעשות, לחפש מה דפוק אצלינו? אז על פניו יש פה מישהו שהתנהג כמו שהתנהג כי הוא כזה ולא בגלל שמשהו לא בסדר בה. אני דוקא מאוד מזדהה עם מה שכתב קצין.

Rinattt

New member
זה גם מה שהוא אומר בעצם.

ועוד במקום להתחיל להשמיץ את הצד השני פשוט להמשיך הלאה. כי בנינו כשאנחנו מאשימים את הצד השני זה גורם לנו לכעסים. ובעצם מענישים את עצמנו [לכעוס זה באסה] אז יוצא שיצרנו בעיה חדשה מעבר לזו שהייתה. קראי נכון לאב מי

איזה להשמיץ ?..

למה שלילי, למה??.. בחיים יש לנו כל כך הרבה כלים...מה רע לעשות בהם שימוש למטרותינו אנו?... מצידי שבפועל יהיה אפילו חסיד אומות עולם.. אבל אם לחשוב שהוא פשוט שרוט יעזור לי להמשיך הלאה.. מה רע בזה?? רגע אחרי זה, אני לא שם..זה כל ה -
תגידי.. הספה בסלון נוחה??....

Rinattt

New member
הגבתי לך שם למטה...

יש מיטה בחדר מחשב וגם טלויזיה. השקמה בשש וחצי, מה תבקש לארוחת בוקר? מלוואח עם דבש? לחם מטוגן? חביתה בלחמניה? שוקו או חלב חם? הבנות שלי, חמודות משו משוווווווו... לא אוהבות פרוסה עם גבינה

Rinattt

New member
טוב מאמי

אל תשכח להביא חלב מהסופר להחליף מצעים עכשיו או שאחרי?
קרועעעעעעעעעעע שרוטטטטטטטטטט אבל מתוק

למעלה