לא מבינה

לא מבינה

הכרנו באחד האתרים, דיברנו בטלפון וקבענו להיפגש למחרת. הדייט היה אחד המוצלחים שהיו לי עד כה. הוא מצידו לא הפסיק להחמיא לי ולומר עד כמה אני מוצאת חן בעיניו. השיחה זרמה והיה נחמד לאללה. במשך שבוע וחצי הוא לא הפסיק להתקשר <לפעמים אפילו פעמיים שלוש ביום> היו שיחות קצרות של כמה דקות והיו ארוכות יותר, עד שעה וחצי. במשך הזמן הזה ראיתי שהוא לא מציע להיפגש שוב, אז העליתי את הנושא בעצמי. אמר בשמחה, שהוא מאוד רוצה ונראה כבר במשך השבוע. יש לי היום יום הולדת ומחר אני חוגגת. הזמנתי אותו והוא אמר שברור שהוא מגיע. מאז, פסקו הטלפונים ונעלם קליל. מנסה להבין מה קרה פה בדיוק...אולי עשיתי/אמרתי משהו שהבריח אותו? פורחת- מתחילה להתייאש מעולם הדייטים!

......

אתה גם יודע לחשוב לפעמים??
סתם

מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo121.gif

הוא עוד ישוווווווווווווווווווווווווב.......הוא עוד ישווווווווב....

Rinattt

New member
עוד אפשרות

הדירה של חבר שלו, ראה שסקס אין... שבמשך הזמן הזה ששוחחתם הבין שאת מחפשת קשר רציני ועוד עכשיו מזמינה אותו ליום הולדתך. פשששששששש כבד בשביל גבר נשוי :) ואולי לא, ואולי הוא גרוש ופוחד מקשר רציני. דפדפי, לפעמים גם מותר לא להבין, הכי חשוב שתביני שהבעיה היא בו ולא בך. בהצלחה.

למה קובעת קביעה שרירותית???.

אולי זו היא ולא הוא? אולי היא פיחדה אותו עם הקטע של "יומולדת"...והזרימה לו באזניה מה היא היתה רוצה כביכול כזה בכאילו לקבל ... האא? האא?? עוד מלא אפשרויות...אבל ניסתפק באחת. שתרפה את שריריי הלסת

כן

חושבת שבעידננו הכל נעשה אינסטנט. הכל מהיר..אין מה שמתבשל לא לאט לאט לאט....

מז"א?

אין בעיה, לא חייבים לרוץ מהר מהר...אבל לחכות כמעט שבועיים לדייט שני? במיוחד אם השיחות זורמות ועברנו את הקטע הראשוני.

אולי הוא מתעלל טלפון?

את מאלו שמחכות ליד הטלפון? בעידננו..כבר היית צריכה לדעת ששואלים באופן ישיר. ואם אין תשובה ישרה..סגרי עיניין. דרך מתעלל טלפון זה אחד שאומר שיתקשר ולא מתכוון לזה. ואת...את עוד מחכה.

מתעלל טלפון?

טלפונפיל? תבואי אליו בטלפון עם חוגה, נראה אותו מתעלל בו ! הא! חכם בטח רק על אלחוטיים קטנטנים ובונבוניים כאלה. סוטה!

מיכלינק'ה....כופרע.

פה. בארצנו...שלנו...שכוחת התפיסות והמאומות... תפסת מרובה תפסת הכל....וכמה שיותר, אחרת לא ישאר לך כלום... שמה....אצלך...בארץ האפשרויות הבלתי נגמרות בכיאלו.. אנ'לא יודעת מה יש לתפוס בדיוק...
מנ שאומרין לא תופסין ...כאן.

למעלה