לא מבינה...

Miss Julia

New member
לא מבינה...

היום נפגשתי לדייט שני עם בחור...היינו בסרט...הדייט הראשון היה יום שלישי...
הדייט הראשון היה מוצלח מאד מבחינת שנינו, הוא היה מאד פיזי, חיבק אותי, החזיק לי את היד, ובסוף הפגישה אמר שישמח לראות אותי שוב...
הדייט היום היה שונה 180 מעלות...לא יודעת אם זה קשור אבל אני באתי באנרגיות נמוכות, למרות שלדעתי הצלחתי די להסתיר את זה...אולי לא...הוא היה ממש ממש מרוחק, כמו שני זרים יושבים בסרט, לא החליף איתי מילה...שמתי לב שגם הוא לא היה במיטבו מבחינת מצברוח, טען שיש לו כאב ראש שלא עובר מאתמול...
אחרי הסרט הוא מיד החזיר אותי הביתה...לפני שיצאתי מהרכב אמרתי לו שהרגשתי את הריחוק שלו, והוא הודה בכך, ואמר משו בסגנון שהוא לא מרגיש שזה מתאים.
כמובן שאני מכבדת את החלטתו, אבל זה נראה לי מגוחך ושטחי מאד שעל סמך דייט אחד, ככה להסיק מסקנות חותכות, במיוחד שהוא מאד נהנה איתי בדייט הראשון.
אני אעיד על עצמי שאם סה"כ הבנאדם מצא חן בעיני, וראיתי אותו שוב שלא במיטבו, זה לא מה שיחרוץ את הדין מבחינתי, גם אם מדובר בפגישות ראשונות...אבל זו רק אני...הרי צריך יותר משתי פגישות כדי להכיר בנאדם, לא?

sani48

New member
באמת סיפור קצת מוזר

ולא מובן למה הדייט הראשון היה מוצלח,ולדייט השני הגעתם שתכם עם אנרגיות נמוכות,יכול להיות שעובר עליו משהו,שאת לא מודעת אליו,וזה השפיע,על תשברי את הראש יותר מדי לגבי זה,תמשיכי הלאה,בהצלחה

Megie

New member
לא ברור

יכול להיות שהוא רצה לחתוך ולא ידע איך לעשות לעשות את זה ונפגש איתך בכל זאת-כאילו הוביל לזה שאת תשימי לב שמשהו לא בסדר ואז זה יעלה..
אל תתיחסי, איתו לא-עם אחד אחר זה יעבוד.

Miss Julia

New member
לא בטוחה שזה ההסבר

היחס שלו בדייט הראשון היה שונה לגמרי...הוא היה חם ורצה לראות אותי שוב...הוא התהפך בפגישה השניה...

Megie

New member
השאלה..

אם הוא היה כזה מתחילת הפגישה?
אולי משהו שקרה ממש לפני שנפגשתם-או תוך כדי..אולי משהו שאמרת /משהו שהוא חשב שאמרת ולא שמת לב?..

אני במקומך(רק בגלל סקרנות ואיפשהו ללמוד לפעם הבאה) הייתי שואלת אותו מה בדיוק קרה.. בכל זאת, לא נראה לי שזה קשור לאיך שהרגשת..אלא למשהו שקרה והוא לא פתח בפנייך..

אכן קצת לא ברור .

כשנפגשתם, לפני הסרט, האם עדיין הכל היה בסדר?
האם חייכתם אחד לשני, הרגשתם חיבור?

לדעתי, אם מסיבה כלשהי המצב רוח ירוד, זה לחלוטין לגיטימי לצאת יום אחר, כמובן שזו לא סיבה לפסול, אבל אני בטוחה שכלל לא הצלחת להסתיר
את האנרגיות הנמוכות, וכנ"ל גם הוא.

אולי הוא ראה צד אחר שגרם לו לוותר, וחבל .

Miss Julia

New member
תודה לימור אבל לא הבנתי

את המשפט האחרון שלך שאולי הוא ראה צד אחר..."צד אחר" את מתכוונת לזה שהוא ראה אותי בדאון?
בהנחה שזו הסיבה...אני בחיים לא הייתי פוסלת מישו על דבר כזה, להיפך זה רק היה מניע אותי לנסות לעזור...

מסכימה איתך..

זו לא סיבה לפסול, אבל לכי תדעי מה הוא מסיק מזה.

מתחילת הדייט היה ביניכם את המרחק?

Miss Julia

New member
כן, משנכנסתי לאוטו שלו...

אולי כבר כמה דקות אחרי...
אני גם הייתי על הפנים...

אוקיי..

אז אולי זה לא קשור ספציפית אלייך, אלא למה שהוא עובר.
בשורה התחתונה, אל תצאי לדייטים ראשונים אם הראש שלך במקום אחר, לא ימות אף אחד אם זה יהיה ביום אחר. ( זו סתם עצה, לא קשורה ספציפית למקרה הזה )
זה פשוט הורס את הדייט.

בקשר לבחור... אם הוא אמר שזה לא מתאים לו , פשוט תצטרכי להמשיך לך למישהו אחר...

הרבה מערכות יחסים נופלות בשלב הראשוני הזה

שבו הבחור מגלה שבשביל לתחזק קשר הוא צריך לצאת מהבית. תשכחי את הגרביל הזה ותעברי הלאה, מגיע לך יותר.

דייטים וקירבה

נראה קצת ששמתם את העגלה לפני הסוס(:)בדייט ראשון להתחבק , להחזיק יד, ואז בדייט השני ריחוק ופסילה.
לדעתי הסדר אמור להיות הפוך.
זו עצתי: להתקדם לאט ולא במהירות.
לגבי הבחור- אל תיקחי ללב הוא לא בדיוק מחזר עקבי ויציב.
עדיף שנגמר מהר ולא נשבר ליבך
שרי

שלום

רגשות דבר מורכב, עדין ומשתנה. ייתכן שלא התאים לו בפגישה השנייה להתקרב אליך רגשית, אולי בגלל מצב רוחו או בגלל דברים נוספים שגילה באופייך ופיתח אליהם רגשות מסוימים זמניים או קבועים, ובעתיד אולי יחזור לרצות יותר ולהתעניין בך. אם הוא נחמד לדעתך, השקיעי בו רגשית ותני לשניכם ליהנות מהקשר, ותנו לקשר להתפתח לאט ובעדינות.

למעלה