לא מבינה ...

ליויה

New member
לא מבינה ...

שלום לכולם! פרסתי לעצמי. השאלה ששאלתי היתה האם להתקשר ל-X, בחור שנמצא איתי בקשרי עבודה, לאחרונה היחסים בינינו קצת הצטננו על רקע ציפיות שהיו לו ולא יכולתי להענות להם. היום שמעתי שבן משפחה שלו חולה מאד, ואני מתלבטת האם להתקשר אליו ולהציע עזרה או אפילו סתם אוזן קשבת. שאלתי האם להתקשר ל-X, והפריסה שיצאה לי מאד מבלבלת. הווה - אביר המטבעות עיצה - הירח תוצאה - שלוש החרבות מתוצאות הפריסה נראה כאילו לא כדאי להתקשר, כי בכל מקרה התוצאה תהיה כאב לב גדול. האם אני צודקת?

ליויה

New member
קלף הבהרה

הוצאתי קלף הבהרה ל-3 החרבות, ויצא מלך המטות. I'm lost. תודה לעזרתכם.

אני חושבת הפוך ממה שנכתב כאן

העצה היא בהתאמה לתוצאה שימי לב להווה, מה הקלף הזה אומר לך? אני רואה את הפריסה כאשר העצה היא הירח והתוצאה 3 חרבות - להיכנס לעומק הרגשות, לא לחשוש, לא לפחד, לא לדמיין ולעשות ספקולציות על מנת לא להיפגע ולהתאכזב בסופו של דבר בבחינת "למה לא התקשרתי" בשלוש חרבות.

אם זה עוד רלוונתי... תבחני זאת...

הביטי, לפי הקלפים את עשוייה להיפגע קצת מתגובתו שתהייה די קרה, משהו כמו - למה ולמה התקשרת... , או משהו כזה... אבל... אביר המטבעות והירח אומרים לך-... שבכל זאת כדי לך להתקשר כי התגמול יהיה ריגשי ויקל על מחשבותייך שמגולמות בקלף המנחה שלך ובשלוש החרבות... ומי יודע עוד תופתעי לטובה... ושהקור נובע מכאבו האישי ללא כל קשר אלייך... וחוץ מזה הוא פשוט מצפה יותר מידי מאנשים סביבו וזו לא אשמתך שלא עמדת בהם, הוא מצפה יותר מידי... הייתי מייעץ לך כן להתקשר כי התגמול החיובי יבוא, לא במיידי אבל כדאי...(בכל זאת חבר לעבודה או יותר נכון לומר - חבר ללימודים) תקשרי ולו בכדי להקל על מצפונך... , זהרק יעשה לך טוב... יום טוב.....

למעלה