לא מבינה... B-(

ילדונת~

New member
לא מבינה... B-(

אני לא מבינה כלום מרגישה רע ולא רק פיזית.. בעיקר רע בלב ולא מוצאת סיבה זה לא שחסרות סיבות להרגיש רע אבל זה מוזר... אכלתי היום גם סלט ומאמינה שאני בדרך הנכונה למרות הקשיים אבל נמצאת במצב מוזר לא יכולה לתאר לכם... בוכה רועדת כאילו שבירה.... מרגישה שנופלת ואין מי שיחזיק נופלת שוב לתהום.... מקודם קרה דבר מוזר שאני לא ירחיב עליו אבל הרגשתי מוזר כאילו קרה משהו למישהו וגם לא ממש טעיתי זה מפחיד.... אבל חשבתי שבגלל זה בוכה בגלל אותה הרגשה אבל כשכבר נרגעתי וראיתי שהכל בסדר עד כמה שיכול להיות בסדר עדיין בוכה שיאו לא מבינה את עצמי לא מבינה למה כותבת הרי זה כל כך מבולבל אבל חשבתי שאם אני יראה את זה כתוב זה יראה יותר הגיוני ולא כאילו אני משתגעת מוזר לי לא מצליחה להירגע ויש גם כאבי תופת בצד ימין בטח הגוף לא רגיל למזון אבל זה טוב לפחות הוא עכשיו יתחיל להתרגל אבל כל הכאבים והבחילות לא תורמים לי בכלל לרצון להמשיך לאכול... ההודעה הזאת נורא מבולבלת אז סליחה מראש אבל הייתי חייבת לכתוב.... רוצה לצעוק הצילוווווווווווווו רוצה לזעוק שלא יכולה שפוחדת אבל לא מבינה ממה פוחדת, או למה רוצה לצעוק לעזרה נראה לי שמרוב הצגות כבר לא יודעת מה הרגשה אמיתית ומה מסכה מסובך לי כל כך....

*flower*

New member
אני איתך. אני איתך. אני איתך

ואל תוותרי למרות שקשה.. ולא נעים.. ולגוף ייקח זמן.. ואני איתך.. שולחת חיבוק..

הי ילדונת שלי

אני כל כך גאה בך על הנחישות שלך לטפל בעצמך.. אני כן חושבת שההרגשה שלך היא נפשית, יש לך מספיק סיבות.. למרות שאכל סלט, הנפש לא מבריאה.. זה טוב שאת אוכלת כי יהיה לך יותר כוח להתמודד עם דברים, הגוף זקוק לאנרגיה וזה טוב שאת מכניסה אותה לגוף. לאט לאט חמודה.. אל תלחצי, את בדרך הנכונה, תכניסי לך את זה לראש ותבואי לכאן בשביל התמיכה.. אני גאה בך שאת כותבת כאן, זה כל כך חשוב.. יותר בריא גם להוציא לפעמים.. אוהבת אותך.. תנסי להרגע.. לא להלחץ ולחשוב יותר מדי.. אני

למעלה