לא מבינה!!*__________*

יש לנו נארוטו..

>.>.. יותר נכון נארוטואית ^^; מיפ.. בכל מקרה, אתה רוצה להתחפש לאיטאצ'י?.. לא נראה שלקחו את זה ^^; ואמ.. למה אנחנו מתחפשים?!.. זה בשביל לייב אקשן(ככה קוראים לזה?חח..) ^^;

Broken Identity

New member
מעיין אר די אנ די...מגניב :)

ואני רוצה לקחת את איטא'צי אבל זסו תהיה בעיה עם השיער שלי - כבר עשיתי פעם פן בשביל להתחפש אליו ויצא לא רע...אבל לא דומה לו... אז אלא אם יש פה מעצב שיער ותחפושות שאפשר לשלם לו...אני לא חושב שמישהו יכול להפוך אותי לדמות האהובה עליי...והכי דומה לי באופי איטא'צי...

t a i

New member
למה אנשים משווים את עצמם לאופי של

דמויות?? די זו שאלה שמעניינת אותי כבר מלא זמן.... איך אפשר להיות דומה באופי לאיזו דמות... אולי כן, יש כמה תכונות דומות והכל... אבל את התכונות האלו יש גם לדמויות אחרות,,, כמו שגם לאנשים אחרים.....
לאנימה... ואתה משווה את עצמך באופי לאיטאצ'י,,, למה?? כאילו הוא הרג את החבר הכי טוב שלו.. הדבר שהוא הכי רוצה זה כח..... והכל בגלל הלחץ המשפחתי שגדל בו..... וסליחה שאני מתערבת... זה סתם מעניין אותי...

Broken Identity

New member
אני לא אספר לך את סיפור החיים שלי

אבל היחס שלי ושל האח הקטן שלי הוא די דומה לזה של איטאצ'י ושל סאסקה בכל מקרה, אל תצטערי על כלום... ואני משווה תמיד בכל אנימה שהיא את הדמות שאני אוהב לעצמי...ובדרך כלל אוהב אותה עוד יותר אם אנחנו דומים, ובמקרה של איטאצ'י דיברתי על האופי...לא על ההתנהגות והמעשים, אם כי זה לא רחוק מידי ...

shadow XD

New member
יש מישהו נחמד שיש לו זמן פנוי

לעשות רשימה של מי מתחפש למה ואיזה דמויות אף אחד לא מתחפש אליהם? (אני יודעת שרוב הסיכויים שלא תענו... אבל שווה לנסות ^__^ )

t a i

New member
אני יכולה לנסות..... אבל יש סיכוי

שאשכח איזו דמות שאף אחד לא מתחפש אליה...

shadow XD

New member
^__^ תודה!

אם זה\זאתי שמתחפש\ת לנארוטו לא מתנגד שאני גם אתחפש אליו לא אכפת לי (אני לא רוצה שיתחילו לרדוף אחרי עם שוריקנים וקונאים ;-; )

למעלה