לא מבינה את הבוס

סוזי10

New member
לא מבינה את הבוס

ב 22 לחוד 10 אמר לי הבוס שאנו חייבים להפרד, וזאת אחרי 11 שנות עבודה. היום 12.11 שאלתי מה עם מכתב הפיטורין אמר לי אין בעיה. אחרי 5 דקות יצא אלי לדלפק ואמר לי מה את מתכוונת לעשות. לשמור על הנכדה שלך? אמרתי לו למה יש לך הצעה אחרת. אמר לי אני מחפש דרך להשאיר אותך. מה שהבנתי מהשיחה שהוא בכל זאת יפטר אותי ואחרי שבועייןם שלוש אולי ירקא לי חזרה. השאלה היא כזאת. אמר שיתן פיתויים שמגיעים והכל אין בעיה עם זה. אבל האם אחרי הפיטורין יבקש שאחזור האם יש בעיה עם זה כי הבנתי שלא יכול להחזיר אותי לפחות 3 חודשיםן אחרי הפיטורין. האם נכון?????

בָלבָל

New member
לא הבנתי הרבה מההודעה המסורבלת שלך...

הוא רוצה לפטר אותך כדי שתאבדי וותק, זכויות וכו'?? הוא ירצה להחזיר אותך כי אולי לא ימצא מישהי במקומך? לא הבנתי מה הכוונה... לא הייתי מסכימה לכלום. או שאת נשארת רצוף או שאת עוזבת סופית. מה הקטע??

סוזי10

New member
../images/Emo13.gifהאמת שלדעתי הוא לא מבין את עצמו אפילו

לא קשור לפיצויים או לותק. פשוט היתי ב8 ימי מחלה והיום הגעתי למשרד ומה זה בלגן שם חבלז. אז אני חושבת שהוא מחפש דרך להשאיר אותי בכל זאת אבל זה עדין לא בטוח. מה מפריע לי לקבל פיצויים ואחר כך לחזור בעצם? כשאני אצליח להבין אותו מבטיחה לעדכן. כנראה שהדברים לא תלויים לגמרי רק בו.

בָלבָל

New member
מה מפריע לך לעזוב ולחזור?

את מאבדת וותק מבחינת דמי הבראה את מאבדת וותק מבחינת זכויות אם את נכנסת להריון אבל את צריכה לבדוק כי בטח יש כמה חוקים שמגנים על מי שמפטרים אותם באופן שיטתי כדי למנוע מהם זכויות (ולא חתמו על הסכם שמתיר את השיטתיות הזו - למשל באוניברסיטאות זה קורה חופשי חודשי).

למעלה