לא מבינה אותו

קמוש1

New member
לא מבינה אותו../images/Emo7.gif

אז ככה הכרתי מישהו נורא נורא חמוד בן אדם טוב מתחשב דואג יצאנו פעם אחד הפגישה הייתה מעולה יום אחרי הפגישה הוא התקשר אליי ואמר שהייה טוב מאוד שהוא מאוד נהנה יום אחרי הוא בא אליי לראות אותו אנחנו עובדים באותו מקום עבודה ואנחנו תמיד נפגשים להגיד שלום שאנחנו מדברים בטלפון הכל סבבה יום חמישי הייתה הפעם האחרונה שדיברנו בבוקר מאז הוא לא עונה ליי ניסיתי רק פעם אחת אתמול בבוקר ובערב הפלא היה מנותק לא מבינה מה קרה לו? למה הוא לא חוזר אליי? הוא כל כך מראה שהוא רוצה להיפך הוא זה שאמר לי את יכולה להתקשר מתי שבא לך הזמין אותי לבלות יחד כבר פעמים שלוש אוף .. מה קורה פה?? יש לי הרגשה נורא רעהה וכואב לי.......

תקשיבי..

לא חסר בנים כאלה שאומרים שהם רוצים ופתאום הם נעלמים... תנסי להמשיך הלאה, תחזיקי את עצמך ואל תשלחי לו שום הודעה... אם הוא ירצה לדבר איתך, הוא ידע טוב מאוד לחזור אליך.. יכול להיות שהוא בסוף הבין שזה לא זה.. אני יודעת שזה קשה לחשוב ככה אבל זה החיים..

omer73

New member
מאוד מוזר

כי בנאדם שמועניין בך, ושרוצה להמשיך לפגוש אותך לא נעלם כאילו שבלעה אותו האדמה, ויכול להיות שהוא לא שלם עם הקשר, או שהתחרט וזו הדרך שלו, במקום לבוא ולשים את קלפים על השולחן הוא פשוט בורח. אני מציע שמחר בעבודה תתפסי אותו לשיחה, ותראי אם הוא רוצה בכלל בקשר.

לדעתי שום שיחה.

רוצה רוצה, מעוניין מעוניין ופתאום מתנתק טוטאלית לוקח ת'רגליים ובורח?.. (יש דרכים רבות להשיג בחורה, גם אם גנבו לו ת'פלאפון וגם אם הוא שבוי באיזה כלא סורי) מדובר פה בבחור שיודע טוב מאוד מה הוא עושה..! כמו שאומרים בעברית צחה 'next'..!!!! בטח שלא ליזום שום שיחה, אם כבר שהוא ייזום שיחה להסביר את ההתנהגות הזו. זה תקף ל2 הצדדים. הרוצה את הרב שתיתקשר אליו. הרוצה את הרבנית שיבוא במונית.

ויכול להיות שהוא פשוט עסוק

אני אומרת את זה כי היה לי משהו דומה עם בחור ואני פסלתי אותו על החוסר תקשורתיות ואחרי זה הוא חיזר בטירוף אבל אני משהו בי כבר נסגר אליו ... ששאלתי אותו אז למה הוא לא ענה ולמה לא הראה בהתלה ושצילצלתי הוא אמר שהוא היה עסוק... אז אפשר לראות את זה כבולשיט אבל אני לא מציעה להיסגר כל כך.... מתוך הניסיון שלי

אל תבהלי

אולי היה עסוק, אולי לא מתחשק לו, אולי קרה לו משהו, ואולי העדיף שאת תתקשרי. יש גם קשרים כאלה. נסי עוד להתקשר ולפנות אליו, ואם השיחות יהיו נעימות, תביני שהתפתח קשר. אם תרגישי, שאת כופה עליו ומאלצת אותו, עזבי.

למעלה