לא מבין....

MikeTyson

New member
לא מבין....

אני ממש לא מבין את כל הליכודניקים שעברו ממפלגת הליכוד לקדימה. איך הם נוטשים דרך שהיתה אחת ויחידה מבחינתם? שאנשים האמינו בהם? ואם יחליטו פתאום לפתוח מפלגה חדשה ולהתחיל בדרך אחרת? אני מצדיע לביבי.

toxic2004

New member
איזה דרך יש לקדימה?

כולם בחקירות. . . ואני לא אומר שהליכוד צדיקים למעשה אין מפלגה אחת כמעט שלא נגועה בשחיתויות. אבל קדימה מובילה ובגדול. . .

the mnm factor

New member
לפי הדעות שלו

למשהו לא רלוונטי כמו חרות או הדבר החדש המגוחך של מרזל...

toxic2004

New member
בטח לא למפלגה שאתה מצביע לחמאס...

אה סליחה קוראים להם קדימה. ואת האמת אני לא מצביע לא חרות לא מרזל ולא שאר ירקות. אני כבר יחליט בעצמי בלי עזרה מחסרי מוסר מה להצביע.נקודה. מה הקשר לשאלה ששאלתי? למה להתחמק ולכתוב שטויות?

gil levi

New member
אין קשר לשאלה ששאלת.

אני סתם מתעניין. אז למי אתה מצביע?

toxic2004

New member
אמרתי שאני יחליט עד הבחירות

אם בכלל להצביע! אם למישהו יש מפלגה שחושב שהיא מתאימה לשלוט שיסביר וינמק למה, ונראה עד הבחירות.

toxic2004

New member
וגם

אפשר לעשות שרשור מיוחד למי מצביעים כולם. ואף אחד עוד לא ענה לי על השאלה. וחבל מהתחמקויות בנוסח מה אתה מצביע בבחירות!

Dudidud

New member
האם אתם באמת

מאמינים שכשאתם מגדירים משהו כבלתי רלוונטי הופך אותו לכזה? אני יכול להגיד באותה מידה שמרץ-יחד בלתי רלוונטים.. (כמה מנדטים הסקרים צופים להם..?) עלה ירוק בלתי רלוונטים, חד"ש בלתי רלוונטים הירוקים ב"ר וכן שאר מפלגות השמאל הקטנות וההזויות. זה נותן למישהו משהו? היהירות שלכם היא משהו.

toxic2004

New member
עזוב. קומדיה פה.

פה זה בסדר מפלגה לא מוכרת שמעולם לא נבחרה ומקימה על סף גן עדן.. עלק.. ומפלגות שלא כדרכם לא רלוונטיות. גם עוד מישהו שומע את המילה "שינוי" מהדהדת?

איך?

איך הם מעזים להטיל ספק ולבחון את עמדותיהם מדי פעם? אחח, אני מתגעגע לעדנה שהיתה בעבר למילה "דוגמטיות"... אני מצדיע לך. סתם, אני לא.

למעלה