לא מבין עזרה!!

tanin11

New member
לא מבין עזרה!!

אתם חייבות לייעץ בנות, תראו אני דלוק על משהי אש בעבודה מת להתחיל אית, בהתחלה היא הראתה סימנים חיובים מאוד כל פעם שהיא הייתה עוברת ליד המחלקה שלי היא הייתה נעצרת מדברת איתי מסתכלת יתי ואני עלייה ככה זה היה ממש הדדי. אתמול לפתע חל שינוי רציני אני מרגיש שהיא די התרחקה למרות שלא עשיתי משהו מיוחד כי כולה שבוע וחצי אנחנו כזה התקרבנו האם לרדת מהנושא או האם לשנות כיוון ולנסות בכל זאת ללכת על זה כמוו שאחשבתי בהתחלה אבל אני שונא כשלונות ואני לא מבין איך בהתחלה היא הראתה הכל חיובי ועכשיו הפוך היא רמזה המון ואני ממשששש רוצה לצאת איתה להכיר יותר בחיים לא היה לי ככה כי סוף סוף בחורה שאני מממממשששש מחבב אבל ממששש!! מה אתן או אתן אומרותתתתת!! טאנקס

lioritaaa

New member
לך על זה.

אל תנסה להבין אותנו לך על זה. ותזכור שאם היא לא תסכים יש מצב שזה קשור בה ולא בך בכלל, זו אחת מהאפשרויות [היא לא מוכנה עדיין לקשר מפחדת וכו'...] אפשרות שניה אתם פשוט לא מתאימים. בכל מקרה זה לא אומר משהו רע עלייך אז מה יש לך להפסיד פה בעצם? את האגו? יאללה אתה תתגבר עליו גם אם היא תסרב קח את זה בקלילות ותעביר את זה לדעתי זה אפשרי מאוד כאילו לקחת את זה בקלות קודם אל תבוא בהצהרות דרמטיות של את אהבת חיי פשוט יציאה לצאת ואז אם יהיה סירוב לא תיקח אותו בתור ביג דיל. בהצלחה

אולי היא קצת מאוכזת שאתה....

לא קולט את הסימינים שלה אחי ומפרשת את זה כדחיה
היא מצפה שאתה תתחיל אית כי אתה הגבר לא ? אז תהיה גבר
אחי אין לך מה להפסיד רק להרוויח כרגע אתה לבדך נכון ? אז במקרה הכי גרוע אתה תחזור להיות לבדך ובמקרה הכי טוב את איתה !! אז אין לך מה להפסיד חוץ מלאכזב את עצמך שלא ניסית !! אז פשוט תחשוב פשוט ובלי לחץ ותגש אליה ותשאל אותה בכנות (זה מראה על פתיחות וזה נקודה טובה)... מאחל לך המון בהצלחה
קח נשימה ארוכה ותאמין בעצמך הצעיר הנצחי

למעלה