לא מבין משהו

• פותח הנושא pcp1
  • פורסם בתאריך

pcp1

New member
לא מבין משהו

שלום לכולם יש לי בעיה שאני רוצה להקליט תפרוייקט אז אחריי שאני תוחם תפרוייקט בעזרת ה TIME BAR ומחמש תערוצים להקלטה ולוחץ לקיובייס להקליט הערוצי אודיו מרעישים בטרוף כלומר נדלקת הנורה של הרמקול (צרפתי תמונה) בתמונה ניתן לראות שהקפתי בעיגול שחור תנורה שאני מדבר עליה ובחץ האדום שמראה תווליאום החזק של הערוץ אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בבקשה תודה רבה

HeavenlyB

New member
יכולות להיות כמה סיבות

אין מספיק פרטים כדי לדעת. וודא שאין פידבק (מה שחוזר מההקלטה מגיע חזרה לאותו מקור ששולח להקלטה).

pcp1

New member
איזה פרטים צריך???

תבקש תפרטים אני יתן אותם

pcp1

New member
איך בודקים שאין

פידבק??? ואם יש איך מבטלים את זה? תודה רבה

HeavenlyB

New member
איך מחוברת המערכת אצלך, למשל

מה מחובר לכניסות של הכרטיס קול, ולאן היציאות של הכרטיס קול מחוברות? איזה כרטיס קול זה? האם במיקסר של הכרטיס או של WINDOWS, מוגדרות היציאות הנכונות להקלטה? האם בקיובייס עצמו מוגדרות הכניסות הנכונות? נסה לבטל את כפתור המוניטור שליד כל ערוץ. זה יפתור לך זמנית את הבעיה.

pcp1

New member
כן אני יודע איך לבטל את זה

בזמן רגיל הבעיה היא שזה קורה מתי שאני לוחץ לקיובייס להקליט בקשר לכניסות ולייציאות אני יבדוק את זה פשוט אני לא במחשב עם הקיובייס

pcp1

New member
הכרטיס הוא כרטיס קול

פשוט ביותר מובנה בלוח אם אני חושב שזה של NVIDIA הוא תומך בתקן ASIO ליידע כללי

HeavenlyB

New member
אוקיי

כשתהיה ליד המחשב, בדוק שבמיקסר של חלונות (לא של קיובייס) בהגדרות ההקלטה לא מסומן ערוץ ה WAVE או ה MONITOR להקלטה, אלא LINE IN או MIC IN (תלוי מאיזו כניסה אתה מקליט). המוניטור נדלק לך כשאתה נכנס להקלטה כי אתה במצב TAPEMACHINE בהגדרות המוניטור. בתפריט FILE בחר ב PREFERENCES ושם, בתפריט VST, באפשרויות MONITORING בחר ב MANUAL.

אורית301

New member
ככל הנראה אתה משתמש עם SB

ואם אתה משתמש עם SOUND BLASTER אז אתה חייב לשים MUTE במיקסר את LINE IN

pcp1

New member
אם אני שם שם MUTE

זה לא ישתיק לי הכל? אני עדיין יוכל להקליט ??

אורית301

New member
SB = SOUND BLASTER

זה שם של כרטיס ואתה לא משתשמ איתו תכנס למיקסר של WINDOWS מצד ימין למטה ותעשה MUTE על LINE IN

pcp1

New member
איפה אני מוצא תמיקסר של

WINDOWSיש לי WIN XP תודה רבה לכם על העזרה בנתיים

pcp1

New member
הייתי במחשב של הקיוביס

ועשיתי בתפריט בתפריט FIEL במילה הארוכה בVTS עשיתי MANUAL על המניטור שם וזה הפסיק לי תרעש בזמן ההקלטה אבל יש בעיה חדשה משום מה שאני מקליט אז רק ערות המידי מנגן לי וכאשר אני ממיר את זה ל WAV זה נשמע מזעזע בלשון המעטה הWINUP מראה שזה באיכות של 10KBPS ו KHZ44 אני ממיר את זה באיכות של 16 BIT ועשיתי גם 24 אבל זה לא עוזר זה נשמע מזעזע עם המון הד

HeavenlyB

New member
האפשרות הזאת לא משנה את האיכות

היא רק מאפשרת לך להכנס למצב שאתה שומע את הכניסה של הכרטיס קול, באופן ידני. לכן איכות המיקסדאון שלך קשורה להגדרות לא נכונות בייצוא. בעיקרון במצב שכפתור המוניטור לא פעיל, אתה לא תשמע את מה שאתה מנגן באותו רגע, כי הוא לא משמיע לך את הכניסה של הכרטיס. לכן הוספתי שזה פתרון זמני. עדיין צריך למצוא את הבעיה, ולוודא שאין פידבק. כדי לבדוק את זה, את יכול לנתק את הכבל מהכניסה של הכרטיס קול ולנסות להקליט. ושוב, לוודא שבחלון הגדרות ההקלטה של המיקסר של WINDOWS לא מסומן ה WAVE אלא LINE IN או MIC IN בלבד.

pcp1

New member
סמנתי במקסר של WINDOWS

רק את האפשרות LINE IN ועכשיו שומעים טוב הרבה הרבה הרבה יותר אבל כאשר אני מקליט אני לא שומע את ערוצי האודיו רק תMIDI יש לציין שהכפתור של המוניטור כבויי בגלל שאם אני יפעיל אותו יחזור הרעש המזעזע

למעלה