לא מבין את רולינג...

turki

New member
לא מבין את רולינג...

הא עובדת כרגע על הספר ה-7 (נדמה לי). יש לה את ה5 וה6 מוכנים. אז מה שאני בעצם שואל זה... למה לעזזל היא לא מוציאה אותם לאור!!!!! ולא רק בגלל שאני מת שהם יצאו, גם מבחינה עיסקית. כמה שאני שונא להודות בזה הארי פוטר הוא מן ``אופנה``, משמע: הפופולאריות שלא תדעך עם חלוף השנים (אתם חייבים להודות בזה). אני במקומה הייתי מוציא את כולם עכשיו (ועושה ימבה כסף) מתי ששיעוריי הקנייה עוד בשמיים. think about it

הרמן

New member
רק חבל שאתה טועה

היא כרגע עובדת בעיקר על הסרט. אחריו היא תעבוד על החמישי. העובדה שיש מתווה מוכן לספרים לא הופכת אותם למוכנים. רחוק מזה. כל מה שיש הם ראשי פרקים ואולי כמה החלטות עקוניות עדיף שתעבוד בקצב שלה ותוציא אותם כשהם מוכנים. כולנו ראינו מה קורה שהיא מוציאה ספרים תחת לחץ (הספר הרביעי שחסרה בו עבודת עריכה מסיבית) לגבי הטענה הכלכלית, אין לי כוח להתחיל להסביר למה להוציא את הספרים אחד אחד יביא להכנסה הרבה יותר גדולה מהוצאתם המיידית, קבל את זה כעובדה.

turki

New member
מיחלי לי..

כי חטאתי! אני מתנצל ממעמקיי ליבי התורכי! ס ל י ח ה ! ! !

Vilia©

New member
טוב....

אז ככה...גם אני מצדיקה את הרמן... ובקשר לשג`יי סיימה את כל הספר...זה טעות...היא בסך הכל סיימה את 2 הפרקים האחרונים של הספר השביעי אבל היא לא כתבה את הגוף.... ובנושא הכלכלי...היא לא מוציא את כולם בבת אחת כי אם היא תעשה זאת היא תפסיד...הרי אולי היא תרוויח הרבה עכשיו...אבל בסופו של דבר זה יגמר והיא תתרושש.. הבנת? טלי פוטר

דוד דב

New member
אל תדאגי לה ...

רולינג היא מקום 57 ברשימת האנשים העשירים ביותר בעולם ... אל תדאגי לה .. היא לא תתרושש כל כך מהר

Vilia©

New member
לא דואגת

אבל היא מעדיפה לתת חופש בין ספר לספר כדי למתוח אותו יותר וגם להשאיר את כל האנשים במתח....וככל שאנשים יותר במתח...אז היא מרוויחה יותר.... וחץ מיזה היא לא סיימה אותם..אז אפשר להרגע!!! טלי גריינג`ר

למעלה