לא מבין את עצמי..

לא מבין את עצמי..

טוב אז ככה .. הכל התחיל בתחילת השבוע ביום ראשון אחרי שבת שקראנו בפרשת השבוע על משכב זכר וכ'ו והתנחמתי ש "מותר" , ואז ביום ראשון דיברתי עם בחור אחד באינטרנט ומפה לשם זרם וניפגשנו בערב הוא בא אלי והתחלנו להתמזמז ולא צריך להמשיך עד כאן מובן! אבל!! הבעיה היחידה היא שלא נהינתי כלומר ברור כשהוא מצץ והכל הרגשתי בגן עדן והיה כיף נוראי (מה שגם יכול היה לקרות אם אישה הייתה מוצצת ) אבל בסה"כ אחרי שזה נגמר חשבתי לעצמי והגעתי למסקנה שלא נהינתי כאילו זה לא דיבר אלי בכלל . אז עכשיו אני עדיין לא מבין את הבעיה שלי, מצד אחד אני מדבר עם אנשים באינטרנט ( אני אחשוף עוד פרט לפעמים אני מאונן איתם במסנג'ר במצלמה) אבל מצד שני ברגע שאני ניפגש איתם אני נגעל מזה אני לא נהנה בניגוד לזה כשהייתי עם בחורה אז כן נהינתי מלנשק אותה והכל אז למה זה קורה לי למה אני מדבר עם בנים מנסה להגיע איתם למצב מסויים וכשאני מגיע לשם אני נגעל ???? עוד דבר שחשבתי עליו היום במקרה יכול להיות שאני סתם מדמיין .. הרי כולנו באנו לכאן לעולם לתקן משהו בגלגול של מישהו אחר , יש מצב שבגלגול הקודם היינו כ"כ אכזריים לאישה שעכשיו בגלגול הזה אנחנו מתקנים ולא יכולים להמשך לאישה או להינות ממנה ?... תחשבו על זה רגע ! ושוב אני אומר אולי אני באמת מדבר דברי סרק...

leopold5

New member
הנאה וגלגולים (של נשמות)

מה שאתה מתאר זכור בהחלט גם לי. בגלל יראת החטא, והחרדה והבושה, ובגלל שאין בזה אהבה כשנפגשים רק לסטוץ חד-פעמי, קשה ליהנות. הנאה זה משהו שבא מתוך רוגע, קבלה עצמית, והרבה פעמים מתוך אינטימיות עם האחר והיכרות עימו. אני מתאר לעצמי שיחד עם התהליכים שאתה עובר, אט אט תבוא גם ההנאה והאהבה... לגבי תיאוריית גלגול הנשמות - בהחלט תאוריה מעניינת. אי אפשר לדעת בדברים האלה. אני מקווה שאני לא הייתי אכזר לנשים בעבר, כי אין דבר שמקומם אותי יותר מאכזריות של גברים כלפי נשים. אני פמיניסט אדוק בנשמתי. מה אתה חושב? נתנאל

אולי..

אולי באמת כמו שאתה אומר מאחר וזה היה רק סטוץ ולא משהו רציני אז באמת לא נהינתי אבל עדיין הבחור שהיה איתי אמר לי שנהנה מאוד ובלה בלה בלה ואני לא !!! אז בכל זאת קשה לי להאמין בזה .. מה גם שאני אהבתי פעם בחורה (חברה קודמת..) ונראה לי שאני עדיין בין 2 עולמות .. ובעניין גלגול נשמות אני באמת חושב על זה כי לך תדע אולי .. ואני גם ממש אבל ממש מתעצבן שגברים מכים ומתעללים בנשותיהם. לעיניננו מה עלי לעשות ??????

orbinin

New member
תסלח לי שאני מתערב

אבל בכלל לא מובן לי אם הייתה לך בחורה שאהבת ואם הבנתי נכון היחסים האינטימיים ביניכם היו מספקים ומהנים אז למה לעזאל, להכניס את עצמך למיטה חולה? אז אולי אתה נמשך גם לגברים אבל יש לך בחירה (!): בין חיים רגילים, טבעיים, נורמטיביים, יתכן שאפילו מספקים- עם בית ילדים ומשפחה. לבין חיים רצופי קשיים, מכאוב ובדידות עם סימן שאלה גדול לגבי משפחה. וגם עם סימן שאלה גדול לגבי זוגיות אמיתית כי נדמה לי, וזאת המציאות תוכיח, שגם הזוגיות אצל הומואים לא מחזיקה הרבה מעמד... כך שבסיכומו של דבר, חיים כהומו, הם חיים של ברירת מחדל! אני בטוח שיקומו כאן רבים להרגני
מתוך רצון לגייס כמה שיותר אנשים למחנינו ויש שיאמרו, על מנת להגדיל את המבחר
אבל למה
להיות הומו זאת לא בחירה זאת הנחתה.

מסכים איתך לגבי הרישא...א

8‏ אולם לגבי הסיפא, לא כל כך ולמה? יש את ההומו מחד ומאידך יש הסטרייט, בתווך נמצאים הדו ונוכחתי לדעת שרבים מאיתנו כאן מצויים בקטגוריה זו, או מתיימרים להיות שם. בעל כורחם או מרצונם. הנשואים בינינו אוהבים את נשותיהם, הביאו איתה דור ישרים יבורך, ומנגד עיניהם משוטטות בחברת גברים. לכן גם לדעתי חיים כפולים לא כל כך בריאים, זה עלול ליצור תלות מסויימת, יש מיש שיאמר שיביא לו רוגע שיבושם לו ויצליח בדרכו. כדי לשמור על חיי נישואין תקינים יש לנהוג במשנה זהירות ובדרך הכלל הבעל הדומיני חבוי בארון, דיסקרטי. אני דווקא אוהב את המפגשים החד פעמיים... נכון שחסר הרגש, אלא אם הכנת את הקרקע מראש. שיחות נפש מלב אל לב, כוס קפה משותף וכו`... שיהיה טוב לכולנו.

orbinin

New member
חשוב להדגיש

שהבחור, כך עולה מדבריו, רק בראשית דרכו המינית עם גברים וקשר רגשי עם גבר, יתכן שלעולם לא חווה. ועל כן, עצתי אליו - לאובד העצות הנח לה לדרך זאת. אל תכנס אליה.אל תתנסה בה. פן היא תמשול בך. אלא תמשיך ללכת על הדרך הרגילה-דרך המלך. שנדמה שהיתה טובה לך. כלומר, הנקודה שלי, שלא כדאי לו לעבור את מסלול החתחתים עד שהוא יהנה עם מין עם גברים וידרוש עוד ועוד.. אלא ישאר בנקודה הראשונית הזאת, עם הטעם המר בפה כי כמו שכתב כאן קודמי "אט אט תבוא גם ההנאה והאהבה". גור לך!

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

Nחמן

New member
איך ידעת

כיצד אני עומד להגיב בדיוק באותה שעה? אתה מומחה לטלפתיה?

Nחמן

New member
אפשר להסכים אתך?

רק לגבי השורה יש לי הסתייגות: לא ב- 100%. אנחנו ממהרים להגדיר כל מי שנמשך לגברים במידה כזאת או אחרת כהומו אבל יכול להיות גם אחרת. רק משום שזה לא 100% בטוח, אי אפשר להגדיר בביטחון מוחלט את מידת המשיכה. לשם האיזון אני מסכים גם עם כל מלה של נתנאל (מתי שותים
?) ואלו ואלו...

מרי לנ3ח

New member
2 דברים:

1) שחרר לחץ, כמו שאישה לחוצה לא נקלטת להריון- גם גבר לחוץ לא נהנה
2) שקלת את האופציה שאולי אתה סטרייט?!

boy828

New member
יש מצב שאתה פשוט דו..

גם אני מרגיש הרבה ממה שרשמת, עד שבסוף הגעתי למסקנה הזו, ואני מנסה עכשיו עם בנות.. זה הרבה יותר קשה.. אבל זה שווה את המאמץ. ומקס` תמיד אפשר לחזור. . . צריך לפחות לעשות השתדלות

סוף סוף מישהו מבין אותי..

סליחה אם אני נכנס לך יותר מידי לפרטיות אבל.. הייתי רוצה שתספר לי קצת על עצמך בן כמה אתה (מאיפה) מתי זה התחיל לך וכ'ו.. איך אתה מתמודד עם זה ומה עשית עד עכשיו (היית עם בנים/בנות?..) ומה ז"א מנסה עכשיו עם בנות כאילו עד עכשיו היית בטוח שאתה הומו?? מצפה לתשובה ..

Naor2x

New member
נסיוני בעניין...

פעם (ואני לא מתבייש לספר זאת ) - הייתי חיית סטוצים, צ'אטים, חדרי-חושך, סאונות וכו' וכו'. לפני 5 שנים כשגרתי בתלאביב זה היה כלכך קיצוני, עד שהיה מצב שיכולתי להחליף 3 פרטנרים שונים באותו יום! בזמנו, בגלל שהייתי בכזה ניתוק בין הגוף והנשמה, הדברים הללו לא הטרידו אותי, ולהיפך - עוד הייתי מתפאר בזה כאילו זה איזו גאווה "לזיין כמה שיותר" וכו'. בחסדי השם, יצאתי בשלום מכל זה בלי איזו מחלה או נזק, ולפני שנתיים כשעליתי על דרך בחיי, מהר מאד התחלתי להרגיש פתאום ממש רע אחרי סטוצים. מין זוהמה כזאת.... לא יודע. עדיין לא יכולתי להפסיק עם זה מייד, היות והייתי מכור לכל הקטע מסביב של להכנס לצ'אט, לחפש, ויבוא בחור, ואולי ירצה, ואולי לא, ומה הוא יגיד, ואיך יהיה...והייתה ממש התרגשות סביב כל ה"טקס" הזה. זה היה ממלא את הריקנות שבי ממש! שמתי לב שמייד כשהיינו גומרים וכו', הייתי רוצה רק שהבחור יעוף לי מהעיניים ויסתלק. ואחר כך הייתי מרגיש ממש מגעיל עם עצמי. על הפנים. מרגיש כאילו דחפתי לנשמה שלי בכוח משהו שהיא לא רוצה והיא מקיאה עכשיו... בשלב כלשהו, הבנתי את המצב, ואחרי תפילות רבות קיבלתי את הנכונות והיכולת לוותר על הסטוצים. היום אני נקי כבר כמעט חצי שנה מסטוצים - בחסד של ה', ומקווה שכך זה גם ימשיך. מה שהבנתי בדרך, זה שכל התפיסה שלי לגבי מין ויחסים היא מעוותת ביסודה, ושאני יודע להכיר אנשים רק דרך מין ודרכים הרסניות. אני לא יודע להכיר אדם דרך הפנימיות שלו באמת ולהתחבר איתו בנשמה (וזאת אחת מהסיבות שלא היה לי אף פעם שום קשר ארוך, כי אצלי תמיד הכל היה מבוסס על חיצוניות ועל משיכה והתרגשות, ואחרי חודש ככה כשההתרגשות הייתה נגמרת, והאישיות של האדם היתה מתחילה להחשף באמת - לא יכולתי להכיל אותו פשוט). הבנתי גם שאצלי, ברגע שזה מתחיל במיטה - שם זה גם נגמר, וחבל. ואני באמת רוצה ללמוד דרך חדשה ובריאה להכיר (זה מה שאני עושה בחודשים האחרונים, וזו עבודה קשה והמון תרגול והמון תפילות לה' שיסלק ממני את התאווה) - אך היה ברור לי שלפני שאני יכול להפנים משהו חדש - עליי להפסיק עם דרכי ההתנהגות הישנות לחלוטין. עד כאן נסיוני :)

זהו בדיוק!!!!!!

אגב סאונה ?. בחיים לא ניסיתי נשמע מעניין.. בן כמה אתה ?.. אבל אני באמת מרגיש רע מבפנים ברגע שאני עושה את זה עם גבר וזה תמיד קורה בדיוק כמו שאמרת אחרי שאני גומר בין אם זה בפעם הראשונה או השנייה אבל פתאום אני ממש כאילו אני אומר לעצמי אתה לא נהנה אז למה אתה עושה את זה?... אחרי כמה ימים ששוב בא לי אני כזה נכנס לאינטרנט ומתחיל לחפש גבר .. זה נשמע לי שיא הממוזר אז מה שאתה אומר זה שאני צריך למצוא לי אהבה עם גבר ? משהו ריגשי יותר??

Naor2x

New member
זה לא כזה מעניין

ואני לא ממליץ על זה בכלל! רק איידס ומחלות אפשר לקבל במקום הזה, ואני אישית הייתי יוצא משם בוכה כל פעם - ואחרי שבוע חוזר שוב על אותה טעות... וכך גם עם הסטוצים והצ'טים. כל פעם אותה טעות, כל פעם ריקנות, כל פעם מרגיש מגעיל, כל פעם בכי - ולמחורת - אותו דבר כאילו כלום. אני קורא לזה חוסר שפיות פשוט
כי אין הגדרה טובה יותר למצב הזה. (אני בן 24.5 לשאלתך). אני חושב שאתה צריך להחליט מה אתה רוצה קודם כל... מה הכיוון, ולהבין שאם ככה אתה מרגיש בכל פעם - אז כנראה שסטוצים ומין-מזדמן זה בטוח לא הכיוון. אז כבר פסלנו אופציה אחת. עכשיו תבדוק עם עצמך מה כן בא בחשבון :) והכי חשוב - אם אתה באמת רוצה להתקדם לאנשהו בנושא הזה, אתה צריך לוותר על מה שעושה לך רע לנשמה, כי כל עוד תמשיך עם זה תישאר תקוע במקום, ריקני, מבואס, ומבולבל יותר ויותר.

כמתבונן מהצד

אפשר לנסות ולתת כל מיני הסברים: אפשרות אחת היא, שיש לך ספקות לגבי הנטיה המינית שלך, והצורך הכפייתי כמעט לחזור פעם אחר פעם לאותם מגעים לא מספקים, נובע מהצורך שלך להבין מי אתה, ו"להסתלק מן הספק". כביכול, רק מתוך התנסות - תוכל לדעת. אפשרות אחרת היא, שאתה פשוט מנסה למצוא סיפוק לצרכים שלך, בדרך שהכי זמינה (כביכול, צורך שחזק ממך, ושאולי עד כה לא הכרת אותו). ואולי מוטב להתייעץ עם איש מקצוע. בכל מקרה, בהצלחה.

avitano

New member
כנראה שאתה לא שלם עם עצמך...

תראה בן אדם יודע למה הוא נמשך תראה תמונה של גבר, תראה תמונה של אישה מה עושה לך את זה יותר? לך לחוף ים, על מה אתה מסתכל יותר? לפעמים אנחנו לא שלמים עם מי שאנחנו, קשה לנו לקבל את עצמנו ולכן גם כשזה מגיע למגע כל כך אישי ואינטימי אנחנו דוחים את עצמנו ולא מצליחים להנות מזה כי הראש טרוד במחשבות ובשאלות הייתי ממליץ לך לעבוד קצת עם עצמך יותר, לדעת לאהוב את עצמך כשתהיה שלם עם עצמך אתה תבין על מה אני מדבר :) עד אז אני אתן לך שיר שמדבר על קבלת האמת וקבלה עצמית הרבה אנשים שייכו את השיר הזה לאהבה, אבל כשהשיר מדבר אליך באמת אתה מבין שהוא מדבר על משהו אחר: ככה זה (לאהוב את עצמך) מילים ולחן: ברי סחרוף אל תחפש רחוק תישאר קרוב כי ככה זה לאהוב את עצמך לא מול המראה תיכנס לתוך כן זה יכול להאיר אותך תסתכל לה בעיניים תינשך את השפתיים עד שזה יכאב לך קצת בתוך תוכך היא מחכה שתקפוץ לתוך המים ותפתח את העיניים עד שזה ישרוף לך קצת בתוך תוכך תדע בוא, בוא ותעזור לשפוך טיפה של אור לתוך החור החשוך הזה רק אל, אל תיסע רחוק לא אל תעזוב כי ככה זה לאהוב אותך בהצלחה חבר...

למעלה