לא מבין את זה..

enigma69

New member
לא מבין את זה..

זה ממש נדיר לראות פה הודעות על פאנטום האופרה.יש הסבר הגיוני?..

כן. אם היית נכנס\ת לפני שנה לא דברו

על כלום - חוץ מזה. ואז אנשים מחאו על הנושא, וטענו שיש עוד מחזות זמר בעולם חוץ ממנו. אני מלכתחילה לא נהנתי ואף פעם לא עודדתי או פיתחתי שרשור בנושא. בכלליות - אם תפתח הודעה יענו לך, פשוט זה לא מציג עכשיו בשום מקום שאפשר לראות ככה סתם... אז אין הרבה מה להגיד יותר

enigma69

New member
אם כבר העלינו את הנושא..

מה את חושבת על הפאנטום?..אותה השאלה לכולכם..

מרי לי

New member
מחזמר מצויין אם רואים אותו LIVE

ראיתי אותו בברודויי בניו יורק

אני../images/Emo35.gif סבלתי בסרט.

ואני אוהבת מחזות זמר, אני אוהבת מוזיקה... אחת העיות המרכזיות שלי היו שמצד אחד ניסיתי להתרכז בצילום, בתמונות שרצות על המסך, אבל לא הבנתי את מה שהם אומרים כי זה היה בבריטית עתיקה, והייתי צריכה להסתכל כל הזמן על הכתוביות, והם כתבו אותן בשורות ארוכות נורא והיה ממש מאמץ. אולי זה שולי לאנשים, אבל אני לא ראיתי חצי מסרט אלא רק קראתי אותו. מה עוד, לא יודעת, פשוט שיעמם אותי, הכרתי את המוזיקה ואת העלילה וזה בכל זאת היה נראה לי משעמם מאוד.

מרי לי

New member
ואני גם מתה על "אאידה" גם במקורי

וגם בביצוע הענק של בית צבי

אם כבר שאלת..

אז איך היתה החוויה שלך מהצפייה בסרט/מחזמר? יצא לך לראות את המחזמר עצמו? מה חשבת, באופן כללי?

Hippie Jeannie

New member
חזרתי שלשום מלונדון

ארבעה ימים חלומיים. בין השאר ראיתי גם את הפאנטום, שראיתי לראשונה לפני ארבע שנים, באותה העיר ובאותו התאטרון. אז מה יש לי לומר? ככה. לא יכולתי שלא להשוות את הצפייה לצפייה מלפני ארבע שנים וכן, מה לעשות, גם לסרט. אני לא יודעת מדוע, אבל החוויה הייתה הרבה פחות חזקה. שלא תבינו לא נכון - נהניתי מאוד, יצאתי עם שיר בפה, כולי רוקדת ברחובות הקרים עם חיוך דבילי על הפנים. אבל... [וזה אבל גדול] ההתפעלות פשוט הייתה חלשה יותר. אולי בגלל שהתבגרתי, אולי בגלל שזו כבר לא הפעם הראשונה, לא יודעת. זה עדיין אחד ממחזות הזמר היותר טובים ומושקעים בעיניי, אבל אני מרגישה שהוא כבר טיפה ארכאי. בלילה שאחרי זה ראיתי את "ברנשים וחתיכות" - חדש יותר, ג'אזי יותר, חי יותר, ומשהו שם פשוט יותר עבד בשבילי. שזה הרגיש לי מוזר, כי אני פאנטומית בנשמה כבר מגיל 8. אולי אתם תוכלו להבין יותר ממני מדוע הפעם זה פחות עבד בשבילי. ושוב, שלא יהיו טעויות - בכל זאת היה לי מדהים ונהדר וכיף עולמי

מרי לי

New member
מה גם את נסעת ביחד עם בית צבי ../images/Emo35.gif

יש לי חברה שגם נסעה ללונדון עם בית צבי שנה א' ואני רק יכלתי לקנא...

Hippie Jeannie

New member
ממש לא

נסעתי לבדי (אם כי שם הייתי עם חברים) לארבעה ימים של חלום. אין לי שום קשר לבית צבי

תגלית

New member
רק עכשיו קראתי את ההודעה הזו שלך...

ורציתי לומר לך שאיפשהו אני מאוד מזדהה איתך. אולי אחרי שרואים את הפנטום 3 פעמים על הבמה, משהו שם כבר לא מפתיע ולצערי גם פחות מרגש. אין ספק שהרטט הזה של הנברשת שעולה למעלה והבסים החזקים של העוגב עשו לי צמרמורות, אבל אני בהחלט יודעת על איזו תחושה את מדברת. אגב, אולי גם התדירות בה אני מבקרת בפורום הזה מעידות גם על השחיקה שלי... חחח... ועוד משהו - יש לי בבית את גירסת ה-DVD לאספנים ועוד גירסא מתורגמת של הסרט (של וובר), והיית מאמינה שצפיתי בזה רק פעם אחת (רק ב-DVD הראשון והיו גם הרבה דילוגים...). זה מה שקורה כשהופכים להיות הורים...

למעלה