איך היא יוצאת עם ליאונרדו והביאה אותו לארץ? שרק לפני כמה שנים, הוא אמר וזה התפרסם בעיתונים, שהוא היה מעדיף לשכב, עם חזיר ולא עם יהודיה. מה קרה פתאום, היהפוך כושי את עורו? אני מתבייש בבר שלנו....
../images/Emo123.gifיעלי איפה קראת שזה היה בולשיט?
אני מביא מעיתון אמין שכך הוא אמר וכך הוא חשב על יהודיות. ובטח אני מתבייש בבר. לקדם את קרירה שלה אז הכל מותר לה ועוד להביא אותו לירושלים? כל העניין הזה תמוה בעיניי...
אז הוא היה מעדיף לצאת עם חזיר מאשר עם יהודיה, העיתון האמין שלך צדק, אבל הוא בכל זאת יוצא עם ישראלית, בהחלט שיא ההגיון. מה הקשר לקידום קריירה?! זה החיים שלה, מערכת היחסים שלה, למה למישהו נראה שיש לו זכות להתערב?
לשניכם, אני באמת לא חושבת שלמישהו חוץ משניהם יש המקום, הרשות והזכות- או בכל מקרה היכולת לדעת מה מהות הקשר ביניהם. ולמישהו חוץ ממנו לדעת למה הוא התכוון ואם הוא באמת אמר את מה שאמר. רק הוא יודע מה הדיעות שלו. טוב להם ביחד? בין אם זה כי הקריירות שלהם מוזנקות מזה, או כי הסקס שלהם טוב או כי הם אוהבים, בין אם יש להם עיניים כחולות ויהיה להם ילד יפה או פשוט כי עומד לצאת להם סרט ביחד.. זה עובד להם? לבריאות. ולגבי דיעות? אני פעם הערצתי את לנין. אני מכירה כאן אנשים ש"דפקו" את הראש בסידור 3 ויותר פעמים בייום וגידפו גויים, ולהבדיל גם לי היו דיעות שאני היום כואבת להזכר בהן. אבל אם מישהו היה אומר שה-ו-א מתבייש בי? הייתי אומרת לו שאין לו כל זכות לזה. כי לי אישית אין כל קשר אליו. גם אם זו אמא שלי. שתהיה אחראית לעצמה, וגאה בי כמו שאני- לטוב ולרע. בושה, בן אדם מרגיש, לרוב.. לעצמו. כי זה משקף את המעשים והרגשות שלו. וכל אדם- שיעשה מה שנכון וטוב לו. וגם אם זה משרת לו את הקריירה? שיהיה לו לבריאות. אז הוא איש עסקים ואיש בידור טוב ונבון. אשריהו. צורם למישהו? אלו הערכים שלו, המצפון שלו והארנק שלו. לבריאות! שעיקר שהוא מאושר וישן בשקט- בכיף.
זה מטריד אותך? אתה באמת יודע מה הוא אמר? מה מזה היה של העיתונות? ובאיזה מקום יש לקשר שלהם- קשר אליך? טוב להם? זה עושה להם טוב? זה נכון להם? שיהיה להם לבריאות! ואם אפרו-אמריקאי (לא כושי) הפך את עורו.. כל עוד לא כואב לו ויפה לו- שיהיה לו לבריאות.. (זה נשמע כואב..) אתה מתבייש בה? למה? אם היא לא מתביישת? תחיה את החיים שלך, נראה לי יותר בריא. נראה לי יותר טוב להתמודד עם האמירות והמעשים של עצמך