לא מבין את בר רפאלי

daniel771

New member
לא מבין את בר רפאלי

איך היא יוצאת עם ליאונרדו והביאה אותו לארץ? שרק לפני כמה שנים, הוא אמר וזה התפרסם בעיתונים, שהוא היה מעדיף לשכב, עם חזיר ולא עם יהודיה. מה קרה פתאום, היהפוך כושי את עורו? אני מתבייש בבר שלנו....

rcp4life

New member
הפתעת אותי ממש עכשיו!!!

לא ידעתי שהוא אמר את זה גועל נפש - איך היא יוצאת איתו (וזה לא מקנאה) את האמת חבל כי אני פני... ומאוד אוהב יהודיות

ToryMaster

New member
זה היה בעיתון וממש מזמן

והיו המון הבהרות אחר כך שזה היה בולשיט מוחלט. היא אוהבת אותו כנראה, טוב להם ביחד, למה להיכנס להם לקשר?

daniel771

New member
../images/Emo123.gifיעלי איפה קראת שזה היה בולשיט?

אני מביא מעיתון אמין שכך הוא אמר וכך הוא חשב על יהודיות. ובטח אני מתבייש בבר. לקדם את קרירה שלה אז הכל מותר לה ועוד להביא אותו לירושלים? כל העניין הזה תמוה בעיניי...

ToryMaster

New member
טוב

אז הוא היה מעדיף לצאת עם חזיר מאשר עם יהודיה, העיתון האמין שלך צדק, אבל הוא בכל זאת יוצא עם ישראלית, בהחלט שיא ההגיון. מה הקשר לקידום קריירה?! זה החיים שלה, מערכת היחסים שלה, למה למישהו נראה שיש לו זכות להתערב?

daniel771

New member
לא מבין מדוע את תוקפת אותי שוב?

קראתי בעיתון שוב אני כותב, שכך הוא אמר וכך הוא חשב. אז פתאום הוא החליט לצאת עם יהודיה אחרי שכך הוא אמר וחשב? האם העיתונים משקרים או מסלפים משפטים?

ToryMaster

New member
נו באמת, הרי זה ברור

לא מוכר לך הביטוי "הוצא מהקשרו"? ושוב אני אשאל, למה לחטט להם בחיים הפרטיים? מה זה ענייננו בכלל?

daniel771

New member
אני לא מחטט יעלי הכוכבת../images/Emo46.gif

כתבתי את שנכתב בעיתון ויצאתי להגנתן של בנות ישראל. ואם את כותבת כאן שזה לא נכון ולא נאמרו דברים כאלה. אז לא יודע כבר מה נכון, ומה לא,

ToryMaster

New member
לא אמרתי שאתה מחטט

אבל עם כל הכבוד, אתה נכנס לרזי הקשר שלהם, לא שלך, שלהם, כאילו שזה העניין של מישהו מלבדו ומלבדה. מה איכפת לך בכלל?

daniel771

New member
כרגע הסברתי לך מה אכפת לי ושוב את

שואלת? שאלוהים יברך אותך. מה לא ברור במה שעניתי לך?

מותר לי

New member
בבקשה!../images/Emo88.gif../images/Emo150.gif

לשמור על שפה נאותה בפורום, ולהמשיך את הויכוח במסרים! לילה טוב!

מותר לי

New member
דניאל...

שפה לא מכובדת הינה שפה לא נאותה. מבקשת לשמור על תרבות דיון.

daniel771

New member
אני שומר עד כמה שאפשר

יעלי מרגיזה אותי היא לא מבינה אותי בכלל. וזה מוציא אותי מדעתי
אבל אנחנו שומרים על שפה נאותה או משתדלים לפחות
תצייני בבקשה איפה כתבתי משהו לא נאות. מותר לי את מנהלת מקסימה
חחחחחחחחח

Betterfly

New member
אז דווקא

זה האדם שצריך להביא למוזיאון יד ושם לראות את כל העדויות.. לא ככה?

מתערבת:)

לשניכם, אני באמת לא חושבת שלמישהו חוץ משניהם יש המקום, הרשות והזכות- או בכל מקרה היכולת לדעת מה מהות הקשר ביניהם. ולמישהו חוץ ממנו לדעת למה הוא התכוון ואם הוא באמת אמר את מה שאמר. רק הוא יודע מה הדיעות שלו. טוב להם ביחד? בין אם זה כי הקריירות שלהם מוזנקות מזה, או כי הסקס שלהם טוב או כי הם אוהבים, בין אם יש להם עיניים כחולות ויהיה להם ילד יפה או פשוט כי עומד לצאת להם סרט ביחד.. זה עובד להם? לבריאות. ולגבי דיעות? אני פעם הערצתי את לנין. אני מכירה כאן אנשים ש"דפקו" את הראש בסידור 3 ויותר פעמים בייום וגידפו גויים, ולהבדיל גם לי היו דיעות שאני היום כואבת להזכר בהן. אבל אם מישהו היה אומר שה-ו-א מתבייש בי? הייתי אומרת לו שאין לו כל זכות לזה. כי לי אישית אין כל קשר אליו. גם אם זו אמא שלי. שתהיה אחראית לעצמה, וגאה בי כמו שאני- לטוב ולרע. בושה, בן אדם מרגיש, לרוב.. לעצמו. כי זה משקף את המעשים והרגשות שלו. וכל אדם- שיעשה מה שנכון וטוב לו. וגם אם זה משרת לו את הקריירה? שיהיה לו לבריאות. אז הוא איש עסקים ואיש בידור טוב ונבון. אשריהו. צורם למישהו? אלו הערכים שלו, המצפון שלו והארנק שלו. לבריאות! שעיקר שהוא מאושר וישן בשקט- בכיף.

דניאל,

זה מטריד אותך? אתה באמת יודע מה הוא אמר? מה מזה היה של העיתונות? ובאיזה מקום יש לקשר שלהם- קשר אליך? טוב להם? זה עושה להם טוב? זה נכון להם? שיהיה להם לבריאות! ואם אפרו-אמריקאי (לא כושי) הפך את עורו.. כל עוד לא כואב לו ויפה לו- שיהיה לו לבריאות.. (זה נשמע כואב..) אתה מתבייש בה? למה? אם היא לא מתביישת? תחיה את החיים שלך, נראה לי יותר בריא. נראה לי יותר טוב להתמודד עם האמירות והמעשים של עצמך:)

נרקי

New member
צחוק הגורל קוראים לזה../images/Emo3.gif

דוגרי זה לא עיניינו מי יוצא עם מי באיזה נסיבות ובאילו סיבות
הציבור דוחף ת'אף שלו יותר מידי.. אלוקים ישמור שראיתי בטלויזיה איך הפאפרצי נדחפת להם לחיים קיללתי ת'מטומטמים האלה
שיעזבו אותם בשקט כבר! אז היא יוצאת עם ליאו! וואו ממש "מרגש" לא מענייין לי ת'$#@

למעלה